Home | retail | Deze zwembroek verandert van kleur!

Deze zwembroek verandert van kleur!

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 20/02/2018 om 09:32

Tom van Dieren brengt eerste zwembroek op markt die van kleur kan veranderen. De stoffen van Sea’sons zijn behandeld met hitte-reactieve microcapsules.

De negentienjarige student Tom van Dieren brengt de eerste zwembroek op de markt die van kleur kan veranderen. De stoffen van Sea’sons zijn behandeld met hitte-reactieve microcapsules, dit zorgt ervoor dat de zwembroeken van kleur kunnen veranderen wanneer ze in contact komen met koud water. De zwembroeken veranderen door de temperatuur van het water. Als de zwembroek weer opdroogt (warm wordt), zal de eerste kleur weer terug komen. Het aantal kleurveranderingen is ongelimiteerd.

De techniek is niet nieuw, maar de toepassing wel. De toepassing op synthetische stoffen wordt niet vaak gedaan omdat het relatief moeilijk is om een ​​synthetische stof te kleuren. Natuurlijke vezels absorberen meer vocht waardoor ze makkelijker te kleuren zijn. De applicatie op badkleding is helemaal nieuw, dit is nog nooit eerder gedaan.

Sea’sons is het eerste badmodemerk wat experimenteert met het gedateerde uiterlijk van de zwembroek. “In de afgelopen 30 jaar is er niets veranderd, behalve de lengte van de zwembroeken Tegenwoordig zijn er veel nieuwe technieken om het comfort en het design van de zwembroek te verbeteren. Wij gebruiken deze technieken om de meest unieke en best-zittende zwembroeken ter wereld te maken,” zegt Van Dieren.

De zwembroeken zijn verkrijgbaar in vier effen kleuren: groen-geel, paars-roze, blauw-groen en oranje-geel. Ze zijn gemaakt van 100% polyester, wat betekent dat ze lang mee gaan en snel drogen. Andere kleuren worden momenteel ontwikkeld.

De campagne om de eerste productie mogelijk te maken slaagt als de vereiste €15.000, – wordt opgehaald via crowdfunding in een Kickstarter-campagne. Gedurende de campagne worden er meer kleuren vrijgegeven. De zwembroeken zullen voor de zomer verstuurd en ontvangen worden.

Tags

Tom van DierenTom van Dieren zwembroekzwembroek badmodebadmode SeasonsSeasons FashionFashion KickstarterKickstarter CrowdfundingCrowdfunding modemode

Comments

Kenmerken

Nog geen dag nadat Trono de campagne voor de eerste opblaasbare loungestoel voor kinderen op Kickstarter had gezet was het streefbedrag van €13,500 al behaald. De lichte en comfortabele stoel is gemaakt om overgewicht bij kinderen tegen te gaan en van het buiten zijn en buitenspelen weer een feest te maken.

Dit is de eerste opblaasbare loungestoel voor kinderen

Dit is de eerste opblaasbare loungestoel voor kinderen0 ?php the_title() ?>598 dagen geleden
Labfresh introduceert na het overhemd nu een T-shirt dat niet vies kan worden en zweetplekken absorbeert via Kickstarter. Streefbedrag is al behaald.

Dit shirt wordt niet vies en absorbeert zweet en geur

Dit shirt wordt niet vies en absorbeert zweet en geur0 ?php the_title() ?>621 dagen geleden
Omdat het er op lijkt dat mannen hun wijde zwembroeken steeds vaker vervangen door strakkere variant introduceert Hunkemöller een matching badmode collectie voor hem én haar! Hunkemöller verwacht dat uniseks en gender neutrale producten in opkomst zijn. Naast matchende T-shirts is het nu tijd voor matching badmode. Het idee is ontstaan uit de enorme vraag naar aanleiding van de mini me collectie die Hunkemöller vorig jaar lanceerde. De collectie, bestaande uit een matching onesie, was ontworpen voor moeder en dochter. Vanaf 4 juni zal de matching badmode voor mannen online en in geselecteerde Hunkemöller winkels verkrijgbaar zijn. Er zijn drie verschillende modellen voor de man verkrijgbaar; de high waist, de brazilian en de trunk. Deze modellen zijn in zowel print, als effen kleuren te koop in de maten S, M en L. De verkoopprijs loopt vanaf €34,99  

Hetzelfde zwembroekje als hem of haar!

Hetzelfde zwembroekje als hem of haar!0 ?php the_title() ?>628 dagen geleden
Finalisten voor Dutch Marketing Awards in categorieën: Start Up, Scale Up, Marketing Company, Internal Branding Company en Marketeer of the Year bekend.

We Fashion, Girav, Bidfood en ING genomineerd voor Dutch Marketing Awards 2018

We Fashion, Girav, Bidfood en ING genomineerd voor Dutch Marketing Awards 20180 ?php the_title() ?>670 dagen geleden

Music At Work haalt € 200.000 binnen via Knab Crowdfunding

Music At Work haalt € 200.000 binnen via Knab Crowdfunding0 ?php the_title() ?>684 dagen geleden

CamHatch verschaft privacy met cover over de webcam

CamHatch verschaft privacy met cover over de webcam0 ?php the_title() ?>686 dagen geleden

Atmosphere wint Buma Music meets Tech Award

Atmosphere wint Buma Music meets Tech Award0 ?php the_title() ?>687 dagen geleden
'Nederland is een interessante markt waarin we ons merk graag naar een hoger plan willen trekken,' zegt CEO Cécile Wickmann van rebelle.

Online marktplaats voor tweedehandse designer fashion Rebelle lanceert eerste tv spot

Online marktplaats voor tweedehandse designer fashion Rebelle lanceert eerste tv spot0 ?php the_title() ?>717 dagen geleden
Volgens nieuw fashionbranche onderzoek van BrandDeli blijkt ook man interessante doelgroep in branche. Vooral mannelijke millennial is fashionliefhebber.

Hoe bereik je de fashionliefhebber?

Hoe bereik je de fashionliefhebber?0 ?php the_title() ?>727 dagen geleden
BUX heeft in twee weken via crowdfunding platform Seedrs een totaalbedrag van €1.289.892 opgehaald. Maakt bijvoorbeeld een crypto app mogelijk.

BUX haalt ruim 1 miljoen euro op voor uitbreiding en lancering van apps

BUX haalt ruim 1 miljoen euro op voor uitbreiding en lancering van apps0 ?php the_title() ?>746 dagen geleden
Nadat eind oktober al een pilot was gestart om het gebruik van hightech deelfietsen intensief te monitoren is Mobike officieel geïntroduceerd in Rotterdam.

Mobike deelfietsen officieel gelanceerd in Rotterdam

Mobike deelfietsen officieel gelanceerd in Rotterdam0 ?php the_title() ?>760 dagen geleden
Somnox ontwikkelt knuffelrobot die helpt bij slapen. Het Delftse initiatief is samen met vijf andere genomineerden kanshebber voor ASN Bank Wereldprijs.

Deze Delftse knuffelrobot helpt mensen met slaapproblemen aan een goede nachtrust

Deze Delftse knuffelrobot helpt mensen met slaapproblemen aan een goede nachtrust0 ?php the_title() ?>761 dagen geleden
Onderzoek toont aan dat hersenscans voorspellingen over individuele voorkeuren bij ophalen van geld bij een groot publiek nauwkeuriger maken.

Hersenscans voorspellen succes van crowdfunding

Hersenscans voorspellen succes van crowdfunding0 ?php the_title() ?>762 dagen geleden
Oost NL investeert samen met het Japanse Energy & Environment Investment (EEI) in Oneplanetcrowd om financiering van de duurzame economie te versnellen.

Crowdfundingplatform voor duurzame ondernemingen Oneplanetcrowd haalt zelf een miljoen op

Crowdfundingplatform voor duurzame ondernemingen Oneplanetcrowd haalt zelf een miljoen op0 ?php the_title() ?>768 dagen geleden
Kijk Bij Mij-app is onderdeel van de nieuwe people 2 people platform van kijkshop waarmee consumenten andere consumenten met live video kunnen adviseren over hun aankoop. Elk advies dat leidt tot een transactie beloont Kijkshop met 5% commissie.

Kijkshop introduceert de Kijk Bij Mij-app

Kijkshop introduceert de Kijk Bij Mij-app0 ?php the_title() ?>771 dagen geleden
Yovoli combineert mens en robot in de nieuwsgaring volgens initiatiefnemers van de crowdfunding-actie: Nieuwsbank en Telpress Benelux.

Nieuwsverzamelaar Yovoli start crowdfunding op Kickstarter

Nieuwsverzamelaar Yovoli start crowdfunding op Kickstarter0 ?php the_title() ?>775 dagen geleden
Amsterdam Village Company, Chaud Devant, Daily Paper, De Buurtboer, Febo, Instock, Oger, Studeersnel.nl, VanMoof en YourConnector zijn genomineerd voor de Amsterdamse Ondernemersprijs. Een beloning voor de Amsterdamse ondernemer die excelleert in creatief en innovatief ondernemerschap. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt op initiatief van de gemeente Amsterdam, samen met MKB-Amsterdam, Marktlink, Rabobank, Het Parool en De Ondernemer. 

Instock, YourConnecter, Oger, FEBO en Daily Paper maken kans op Amsterdamse Ondernemersprijs

Instock, YourConnecter, Oger, FEBO en Daily Paper maken kans op Amsterdamse Ondernemersprijs0 ?php the_title() ?>776 dagen geleden
Het stadsfietsenmerk VanMoof haalt binnen 14 dagen het maximale crowdfunding bedrag van €2,5 miljoen op. een record. Nooit eerder is zoveel financiering opgehaald in een equity crowdfunding campagne op een Nederlands platform.

VanMoof breekt Nederlands record crowdfunding

VanMoof breekt Nederlands record crowdfunding0 ?php the_title() ?>777 dagen geleden
About You is de eerste webwinkel die het klassieke 'window shopping' naar een digitaal platform brengt. Actuele modetrends en toonaangevende stijlen gaan samen in een unieke fashion-shop met meer dan 50.000 artikelen van meer dan 500 merken, waaronder Scotch & Soda, Kings of Indigo, King Louis, Levi’s, Nike en Zoe Karssen. Populaire Nederlandse influencers zoals Gregory van der Wiel en Claartje Rose laten zien hoe de nieuwste trenditems gedragen kunnen worden en komen met outfit-suggesties in online shop in shop-etalages.

Fashion webstore About You nu ook online in Nederland

Fashion webstore About You nu ook online in Nederland0 ?php the_title() ?>790 dagen geleden
VanMoof kiest voor een crowdfunding campagne zodat haar rijders kunnen meeprofiteren van internationale groei. De afgelopen week hebben duizenden VanMoof-rijders de exclusieve mogelijkheid gekregen om als eerste te investeren in het bedrijf via Oneplanetcrowd. Dit kon al vanaf 250 euro. Inmiddels is er via deze weg al € 400.000 opgehaald. Nu is de campagne opengesteld voor iedereen. Het doel is om zo minimaal 1 miljoen euro op te halen. De campagne volgt kort nadat Slingshot vorige maand € 4 miljoen in het bedrijf heeft geïnvesteerd.

VanMoof gaat voor het crowdfunding record

VanMoof gaat voor het crowdfunding record0 ?php the_title() ?>791 dagen geleden
Tile-trackers kunnen aan sleutels, telefoons of andere spullen die snel kwijt raken worden bevestigd. Via bluetooth zijn de spullen altijd terug te vinden.

Tile helpt spullen terugvinden via bluetooth

Tile helpt spullen terugvinden via bluetooth0 ?php the_title() ?>831 dagen geleden
Amsterdam, 25 juli 2017 - Met een, richting de kledingindustrie kritische, guerilla actie op de Amsterdam Fashion Week is deze week het hyper transparante kledingmerk Unrobe gelanceerd. De nieuwe startup behaalde binnen een week 50% van hun gezette target op de crowdfunding website Kic...

Nieuw transparant kledingmerk Unrobe stunt op Amsterdam Fashion Week

Nieuw transparant kledingmerk Unrobe stunt op Amsterdam Fashion Week0 ?php the_title() ?>868 dagen geleden
&C en WE Fashion zoeken de lekkerste (mannen) denim billen voor het jeansmerk Blue Ridge. Onder meer Chantal Janzen en Koen Kardashian keuren de BILFIE

Chantal Janzen en WE Fashion keuren de lekkerste (mannen) denim billen van Nederland!

Chantal Janzen en WE Fashion keuren de lekkerste (mannen) denim billen van Nederland!0 ?php the_title() ?>873 dagen geleden
IT's Perfect biedt wholesale, retail, CMT , webshop, distributie, kassa en App voor voorraadinventarisatie en pickscanning. Dstrezzed en Chasin sluiten aan

Dstrezzed en Chasin’ kiezen voor IT’s Perfect Fashion solutions

Dstrezzed en Chasin’ kiezen voor IT’s Perfect Fashion solutions0 ?php the_title() ?>874 dagen geleden
ohnana startup festivaltenten Amsterdam

Nieuwe Amsterdamse festivaltenten bieden verkoeling

Nieuwe Amsterdamse festivaltenten bieden verkoeling0 ?php the_title() ?>880 dagen geleden
Typhoon WE Fashion

Typhoon gaat herenkleding ontwerpen voor WE Fashion

Typhoon gaat herenkleding ontwerpen voor WE Fashion0 ?php the_title() ?>908 dagen geleden
Universiteit Twente augmented reality

Spotgoedkope augmented reality bril uit Twente

Spotgoedkope augmented reality bril uit Twente0 ?php the_title() ?>924 dagen geleden
Coca-Cola vakantie jongeren facebook

Jongeren maken vakantie niet mooier op Facebook

Jongeren maken vakantie niet mooier op Facebook0 ?php the_title() ?>958 dagen geleden
Jan Boskamp Alca Fashion De Kuip Hotterdan

Jan Boskamp zoekt modellen met een maatje meer voor Alca Fashion

Jan Boskamp zoekt modellen met een maatje meer voor Alca Fashion0 ?php the_title() ?>974 dagen geleden
Utrechtse nieuwsplatform DUIC

Utrechtse nieuwsplatform DUIC stopt advertentiegeld terug in crowdfunding

Utrechtse nieuwsplatform DUIC stopt advertentiegeld terug in crowdfunding0 ?php the_title() ?>980 dagen geleden
Robin Slakhorst en Remko Jansen die het samenwerkingscontract ondertekenen

Knab en Symbid zoeken samen crowdfunding

Knab en Symbid zoeken samen crowdfunding0 ?php the_title() ?>1014 dagen geleden
Ekster smart wallet

Deze portemonnee raak je nooit meer kwijt!

Deze portemonnee raak je nooit meer kwijt!0 ?php the_title() ?>1016 dagen geleden
NB-lot shield

Arduino Shield beschikbaar in Nederland via Kickstarter

Arduino Shield beschikbaar in Nederland via Kickstarter0 ?php the_title() ?>1016 dagen geleden
Crowdfunding

170 miljoen euro opgehaald middels crowdfunding

170 miljoen euro opgehaald middels crowdfunding0 ?php the_title() ?>1071 dagen geleden
Crowdfunding wanbetalingen

Crowdfundingplatformen moeten informatie over risico’s verbeteren

Crowdfundingplatformen moeten informatie over risico’s verbeteren0 ?php the_title() ?>1075 dagen geleden
Simon Douw en Gijsbert Koren

Simon Douw en Gijsbert Koren: Warme crowdfunding is meer dan geld alleen

Simon Douw en Gijsbert Koren: Warme crowdfunding is meer dan geld alleen0 ?php the_title() ?>1082 dagen geleden
Tinki.nl hondenliefhebbers

Vergelijkingssite voor hondenliefhebbers Tinki.nl start crowdfundingcampagne

Vergelijkingssite voor hondenliefhebbers Tinki.nl start crowdfundingcampagne0 ?php the_title() ?>1089 dagen geleden
Buma Music meets tech

Nieuwe muzikale startups op Eurosonic Noorderslag

Nieuwe muzikale startups op Eurosonic Noorderslag0 ?php the_title() ?>1097 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!