Home | retail | Zalando laat James Franco met Man Box sjouwen

Zalando laat James Franco met Man Box sjouwen

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 13/03/2017 om 17:07

James Franco, zalando, Man Box

Speciaal voor de moderne man lanceert Zalando dit voorjaar de It’s A Man Box-campagne. Zalando creëerde samen met acteur en regisseur James Franco een campagnevideo die laat zien hoe mannen hun stijl beslissingen kunnen maken op basis van het nieuwe product van de Duitse webgigant: De Man Box.

Zalando biedt vrouwen al een ruim assortiment aan fashion met high end en streetwear merken. Maar daarnaast wil Zalando ook de aandacht vestigen op de selectie voor mannen. In de campagnevideo laat steracteur James Franco op een relaxte, coole en charmante manier zien dat mannen niet bang hoeven te zijn om te shoppen. Hij spreekt hen via de camera toe en maakt hen duidelijk dat ze de baas zijn over hun eigen looks.

De acteur/regisseur James Franco weet precies waar mannen van houden en spreekt voor velen wanneer hij zegt dat mannen niet van shoppen houden. In de campagne geeft hij aan:  ”Wij winkelen niet, wij beslissen.” De meeste mannen houden van sporten, misschien zelfs van koken of vissen, maar winkelen is niet de favoriete hobby van de grote meerderheid. Dankzij Zalando kan de man blijven sporten, koken of vissen en er tegelijkertijd goed uit blijven zien.

”We zijn enthousiast om mannen te laten weten dat we ook voor hen de ‘stijl’ bestemming zijn. Met It’s A Man Box willen we aantonen dat we weten hoe mannen denken over winkelen. Door hen niets op te leggen, maar door aan te tonen dat ze bij Zalando wel hun favoriete merken kunnen vinden. Samen met James Franco’s subtiele humor, inspireert onze campagne onze mannelijke klanten hun eigen stijlkeuzes te maken,” zegt Carsten Hendrich, VP Brand Marketing Zalando.

De It’s A Man Box-campagnevideo werd opgenomen in de straten van L.A. en werd geacteerd en geregisseerd door James Franco zelf. De campagnevideo is onderdeel van een 360°-benadering, die verder uitgebouwd wordt op globale kanalen zoals print en out of home advertising.

Tags

shoppenshoppen James FrancoJames Franco Man BoxMan Box ZalandoZalando

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!