Home | retail | Youwe opent binnenkort nieuwe vestiging in Helsinki

Youwe opent binnenkort nieuwe vestiging in Helsinki

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 30/03/2018 om 16:59

Met nieuwe locatie anticipeert Full Service Digital Agency Youwe op Scandinavië, met online omzet van 21,7 miljard een sterk groeiende markt.

Full Service Digital Agency Youwe opent binnenkort haar nieuwe vestiging in Helsinki in Finland. Met deze nieuwe locatie gaat Youwe anticiperen op de sterke, groeiende markt in dezelfde regio en verbeterd ze haar positie als Europese digital koploper.

Met een totale online omzet van € 21,7 miljard in 2017 kan Scandinavië zich echt bevestigen als een groeiende markt. Ondanks dat Scandinavië bestaat uit diverse talen en culturele verschillen is het net zo goed een eco-systeem op zichzelf: Bedrijven die op zoek naar een uitbreiding naar het buitenland zoeken dat allereerst in de noordelijke buurlanden. Zowel bedrijven als consumenten zijn digitaal geavanceerd, en een groeiend aantal kooplieden zijn aan het investeren in hun omnichannel strategie.

”De Scandinavische regio heeft veel potentie en ontelbare kansen voor ons, kijkende naar de waardevolle oplossingen die we bieden,” volgens Youwe’s CCO Erwin Edelenburg. ”Met onze holistische e-Commerce, PIM en strategische diensten kunnen we Scandinavische bedrijven echt helpen de online sales kanalen efficiënt uit te rollen en daardoor hun consumenten beter te bedienen.”

Na veel succesvolle jaren in Nederland, Groot-Britannië en Ukraïne is Youwe’s visie gericht om haar expertise uit te breiden naar nieuwe markten.

Partner organisatie Magento Commerce is dan ook enthousiast om de nieuwe speler in deze regio te verwelkomen. ”Met de toenemende groei en vraag naar Magento zijn we erg enthousiast dat Youwe steeds weer op zoek is naar nieuwe terreinen. We feliciteren hen graag met de uitbreiding naar Scandinavië en kijken er naar uit om met ze samen te werken in het nieuwe kantoor in Finland,” zegt Brian Green, hoofd EMEA Sales.

Met vijf takken, 130 werknemers en een gedemonstreerde full-service portfolio is Youwe Magento Enterprise partner en lid van de Magento Advisory Board. Youwe zorgt voor het leveren van complexe e-Commerce en PIM/MDM oplossingen, full-service, van strategie en concept tot aan realisatie en conversie.

Onder meer Zegro, PostNL, Staples, Grolsch en AkzoNobel maken gebruik van de diensten. Youwe heeft het hoofdkantoor in Rotterdam en heeft ook al vestigingen in Amsterdam, Groningen, Londen en Kiev.

Tags

YouweYouwe StaplesStaples ZegroZegro AkzoNobelAkzoNobel GrolschGrolsch PostNLPostNL

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!