Home | retail | Wuunder maakt eCommerce persoonlijk met verzend-module voor webshop

Wuunder maakt eCommerce persoonlijk met verzend-module voor webshop

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 24/09/2017 om 22:23

Wuunder

In oktober 2016 kwam Wuunder op de markt met een innovatieve app waarmee je zendingen kunt versturen alsof je een chatbericht verstuurt. Niet alleen de eenvoud viel direct op, maar ook het feit dat Wuunder altijd de beste prijs selecteert van maar liefst 20 vervoerders. Begin 2017 volgde een uitbreiding van de app naar een mobiel platform waardoor zendingen konden worden geboekt en gevolgd vanaf ieder device. Wuunder komt met de nieuwe iDeal oplossing speciaal voor webshops.

De handige connectie zorgt ervoor dat in de admin-module van een webshop een beveiligde link wordt gemaakt met Wuunder. Deze nieuwe oplossing is er voor webshop eigenaren die gebruik maken van e-commerce systemen zoals WooCommerce, Magento, Opencart, Lightspeed, SEOshop, Shopware en zelfbouw webshops. Maar ook voor Teamleader en Google Chrome. Dankzij de link worden adressen en telefoonnummers gratis gevalideerd. Toeslagen door de vervoerders als gevolg van foutieve adressen worden zo sterk gereduceerd. Het versturen van zendingen kan hierdoor in een paar seconden.

Naast de verzendmodule biedt Wuunder nog meer zaken die tot nu toe alleen besteed waren aan de grotere webshops. Zoals lage prijzen bij hoge volumes. Wuunder vergelijkt de prijzen en kiest de meest geschikte vervoerder zoals bijvoorbeeld DHL, DPD, FedEx en UPS. Zowel binnen Nederland als internationaal. Wuunder kent geen maandbedragen of contracten. Betaling geschiedt per zending. Hoe meer in een week verstuurd wordt, hoe hoger de korting. En door de samenwerking die is ontstaan met koeriers is boeken voor 12 uur ’s middags en afleveren voor 22 uur ’s avonds ook mogelijk geworden.

Dankzij de ingebouwde Wuunder chatfunctie ontstaat er (eindelijk) direct contact tussen verzender en ontvanger. Dit blijkt niet alleen extreem belangrijk voor klanttevredenheid – retouren worden een fluitje van een cent – maar ook voor het doen voor herhalingsaankopen.
En Wuunder volgt alle zendingen en neemt pro-actief contact op met de verschillende vervoerders, bij bijvoorbeeld schademeldingen of vertragingen.

Wuunder blijft zich ontwikkelen. Op dit moment is Wuunder binnen de ring van Amsterdam, Eindhoven, Roermond en in diverse andere steden alweer de volgende vernieuwing aan het testen. Hier halen we binnen 60 minuten documenten en pakketten op en voorzien deze van een verzendlabel. Een mobiele telefoon en een pen is het enige wat nodig is om een zending te versturen. Wuunder zorgt voor de rest. Ook worden zendingen afgeleverd op het moment dat de ontvanger dat wilt. Laat gewoon zendingen naar Wuunder sturen in plaats van naar eigen adres. Zodra de zendingen ontvangen kunnen worden, zal Wuunder dit binnen 60 minuten in een keer doen. Het aantal vervoersbewegingen in de stad wordt zo dankzij Wuunder enorm gereduceerd.

Tags

OpencartOpencart SEOshopSEOshop ShopwareShopware WooCommerceWooCommerce WuunderWuunder FedExFedEx LightspeedLightspeed MagentoMagento DHLDHL UPSUPS DPDDPD

Comments

Kenmerken

De upgrade van het partnership met Magento ziet XSARUS, ambtieuze speler binnen Omnichannel E-commerce, als groot compliment vanuit de Magento organisatie. 

XSARUS stijgt naar Magento Professional Solution Partner Level

XSARUS stijgt naar Magento Professional Solution Partner Level0 ?php the_title() ?>732 dagen geleden

Logistieke startup Brenger koppelt transportverzoeken aan onbenutte laadruimte

Logistieke startup Brenger koppelt transportverzoeken aan onbenutte laadruimte0 ?php the_title() ?>754 dagen geleden
Ondernemers en webwinkeleigenaars met een Magento 2 webshop importeren met de koppeling eenvoudig orders in het boekingsplatform van Select Courier.com. Zendingsdata die het boekingsplatform automatisch kan doorzetten naar de systemen van alle grote vervoerders, zoals DHL, DPD, GLS, PostNL, TNT en UPS.

Select Courier biedt nu ook een nieuwe connectie met Magento 2

Select Courier biedt nu ook een nieuwe connectie met Magento 20 ?php the_title() ?>762 dagen geleden
Lightspeed maakt beheren van meerdere webshops eenvoudiger

Lightspeed maakt beheren van meerdere webshops eenvoudiger

Lightspeed maakt beheren van meerdere webshops eenvoudiger0 ?php the_title() ?>781 dagen geleden
DPD Nederland bezorgt nu ook pakketten op de fiets. Voor deze nieuwe bezorgoptie werkt DPD samen met Fietskoeriers.nl. De dienst is nu in Eindhoven beschikbaar voor zowel de zakelijke markt als consumenten. DPD en Fietskoeriers.nl verstevigen hun marktpositie op het gebied van duurzame pakketbezorging, zeker met de uitbreiding naar de rest van Nederland in het vooruitzicht.

DPD Nederland bezorgt samen met Fietskoeriers.nl in Eindhoven

DPD Nederland bezorgt samen met Fietskoeriers.nl in Eindhoven0 ?php the_title() ?>804 dagen geleden
Met de universele checkout van Montapacking kan elke webshop alle mogelijke logistieke opties bieden aan de consument: dezelfde dag, de volgende morgen vroeg, avondlevering, tijdvaklevering, weekendlevering.

Online bestelling precies naar wens bezorgd met universele checkout

Online bestelling precies naar wens bezorgd met universele checkout0 ?php the_title() ?>805 dagen geleden
Select Courier breidt haar innovatieve dienstverlening verder uit. Recent verscheen al een nieuwe ordermodule die ordergegevens omzet naar zendingsgegevens. Naast een groot aanbod aan beschikbare koppelingen is er nu een nieuwe koppeling tussen het boekingsplatform van Select Courier en Bol.com. Hiermee kiezen Bol.com-verkopers de beste verzendservices van alle grote vervoerders, zoals DHL, DPD, GLS, PostNL, TNT en UPS. 

Verkopers bij Bol kunnen via Select Courier beste verzendservice kiezen

Verkopers bij Bol kunnen via Select Courier beste verzendservice kiezen0 ?php the_title() ?>815 dagen geleden
Tickles beschrijft in nieuwe blog dat het als B2B-bedrijf heel eenvoudig is om met een goede Magento-multistore de B2C-markt te betreden!

Blog: Hoe je als B2B-bedrijf eenvoudig je producten op de B2C-markt brengt

Blog: Hoe je als B2B-bedrijf eenvoudig je producten op de B2C-markt brengt0 ?php the_title() ?>837 dagen geleden
Online boekingsplatform Select Courier breidt haar innovatieve dienstverlening verder uit met de nieuwe ordermodule. Gebruikers van een webshop- of ERP systeem converteren met deze module eenvoudig orderdata naar zendingsdata. Zendingsdata die het boekingsplatform automatisch kan doorzetten naar de systemen van meer dan vijfenzestig aangesloten vervoerders.

Select Courier innoveert met nieuwe ordermodule

Select Courier innoveert met nieuwe ordermodule0 ?php the_title() ?>839 dagen geleden
Het Belgische NGDATA, een softwarebedrijf dat oplossingen ontwikkelt voor het beheer en optimaliseren van klantervaringen, heeft meer dan 16 miljoen euro opgehaald in een nieuwe investeringsronde. De investeringsronde werd geleid door het Nederlandse HPE Growth Capital (onder meer bekend van Tiqets) met deelname van bestaande investeerders, waaronder Idinvest Partners, Pamica, SmartFin Capital, Capricorn Venture Partners en Nausicaa Ventures.

NGDATA haalt meer dan 16 miljoen euro op voor wereldwijde groei

NGDATA haalt meer dan 16 miljoen euro op voor wereldwijde groei0 ?php the_title() ?>852 dagen geleden
Grootste infrastructurele-investering in geschiedenis van UPS in Nederland moet bedrijven die grensoverschrijdend willen verzenden bedienen.

UPS investeert 130 miljoen euro in sorteer- en distributiecentrum voor pakketten in Eindhoven

UPS investeert 130 miljoen euro in sorteer- en distributiecentrum voor pakketten in Eindhoven0 ?php the_title() ?>877 dagen geleden
Door de samenwerking met GPS-Buddy is het voor de gebruikers van CX Euro mogelijk om hun vracht realtime te volgen. Hierdoor kunnen gebruikers hun planning optimaliseren door meer transportopdrachten aan te nemen en wordt ‘leeg rijden’ voorkomen. Gebruikers hoeven geen klant te zijn van GPS-Buddy, het platform biedt voor het volgen van een zending diverse mogelijkheden.

GPS-Buddy sluit samenwerkingsovereenkomst met CX Euro

GPS-Buddy sluit samenwerkingsovereenkomst met CX Euro0 ?php the_title() ?>877 dagen geleden
Lightspeed POS Inc., leverancier van ‘s werelds meest geavanceerde cloud based point-of-sale (POS)-oplossing voor onafhankelijke winkel- en restauranthouders, maakt bekend dat het een Serie D-financieringsronde heeft voltooid, waarmee het 166 miljoen Amerikaanse dollar heeft opgehaald. De ronde werd geleid door Caisse de dépôt et placement du Québec (la Caisse), dat zelf 136 miljoen Amerikaanse dollar investeerde. Investissement Québec (IQ), iNovia Capital en Silicon Valley Bank rondden de transactie af. Lightspeed POS zal de kapitaalinjectie van 166 miljoen dollar aanwenden voor verdere innovaties ten behoeve van haar snelgroeiende, bijna 50.000 bedrijven tellende klantenkring.

Lightspeed POS haalt 166 miljoen dollar op met financieringsronde

Lightspeed POS haalt 166 miljoen dollar op met financieringsronde0 ?php the_title() ?>901 dagen geleden
zaterdagavond NextChapter gaat een samenwerking aan met logistiek dienstverlener Red je Pakketje. Door deze samenwerking kunnen klanten van NextChapter sneller leveren dan Coolblue en bol.com. De belofte: Bestellen voor 24:00u is morgen in huis wordt geëvenaard, maar NextChapter belooft door de samenwerking met Red Je pakketje zelfs: Voor 12:00 besteld is nog dezelfde dag in huis, zónder meerkosten. NextChapter en Red je Pakketje introduceren de samenwerking direct met landelijke dekking. bezorgdienst Red je Pakketje, gespecialiseerd in same day delivery, bezorgt voortaan ook op zaterdagavond vanwege signaal vanuit klanten.

Klanten van NextChapter kunnen sneller leveren dan Bol en Coolblue

Klanten van NextChapter kunnen sneller leveren dan Bol en Coolblue0 ?php the_title() ?>902 dagen geleden
Om aan de versnelde groei van de e-commerce markt te kunnen voldoen investeert DPD in een hypermodern nieuw sorteersysteem van fabrikant BEUMER Group.

DPD verdubbelt pakketcapaciteit om aan versnelde groei e-commerce markt te voldoen

DPD verdubbelt pakketcapaciteit om aan versnelde groei e-commerce markt te voldoen0 ?php the_title() ?>935 dagen geleden
Sprynter is Nederlandse app waarmee simpel pakketten kunnen worden verstuurd. Na een foto met de app komt een koerier pakket thuis ophalen.

Koerier van Sprynter haalt pakket thuis op na een foto

Koerier van Sprynter haalt pakket thuis op na een foto0 ?php the_title() ?>943 dagen geleden
Pakkettenmarkt groeit harder dan brievenbuspost krimpt. In 2016 steeg bezorgen naar bijna 3 miljard euro blijkt uit Post- en Pakkettenmonitor 2016 van ACM.

Pakkettenmarkt groeit harder dan de markt voor brievenbuspost krimpt

Pakkettenmarkt groeit harder dan de markt voor brievenbuspost krimpt0 ?php the_title() ?>970 dagen geleden
PostNL Pakket

PostNL zet innovatieve pakket- en briefautomaat ook in Limburg neer

PostNL zet innovatieve pakket- en briefautomaat ook in Limburg neer0 ?php the_title() ?>1057 dagen geleden
Wuunder

Wuunder als eerste multi-device shipping platform op mobiel, Mac, PC en webshop

Wuunder als eerste multi-device shipping platform op mobiel, Mac, PC en webshop0 ?php the_title() ?>1111 dagen geleden
Een voorbeeld van de pakketbrievenbussen van DHL

DHL bevestigt pakketbrievenbus aan Rotterdamse voordeuren

DHL bevestigt pakketbrievenbus aan Rotterdamse voordeuren0 ?php the_title() ?>1123 dagen geleden
Constantijn Rijsdijk PostNL

Pakketten vol PostNL-data op weg naar Dutch Open Hackathon

Pakketten vol PostNL-data op weg naar Dutch Open Hackathon0 ?php the_title() ?>1217 dagen geleden
PostNL AliExpress Alibaba

Pakketdiensten leveren wisselende kwaliteit af

Pakketdiensten leveren wisselende kwaliteit af0 ?php the_title() ?>1258 dagen geleden
Slimfruit bioactive capsules

Ruim een miljoen euro schade door ongewenste proefpakketten

Ruim een miljoen euro schade door ongewenste proefpakketten0 ?php the_title() ?>1258 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!