Home | Social Media | Wist je dat? Een bezoeker die chat 4,5 keer waardevoller is dan een bezoeker die niet chat?

Wist je dat? Een bezoeker die chat 4,5 keer waardevoller is dan een bezoeker die niet chat?

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Social Media op 05/04/2017 om 15:02

Wist je dat

LiveChat Service plaatst regelmatig een Wist Je Dat? In de berichten worden interessante feitjes over klantenservice in het algemeen en Livechat in het bijzonder gedeeld. MarketingFuel deelt de wetenswaardigheden graag.

Wist je dat? Een bezoeker die chat 4,5 keer waardevoller is dan een bezoeker die niet chat?

Deze uitspraak is gedaan in een onderzoek van Boldchat. Het livechat benchmark onderzoek van Boldchat uit 2015 maakt gebruik van tientallen miljoenen chats, honderden miljoenen websitebezoeken en miljarden unieke paginabezoeken. Hiermee heeft Boldchat toegang tot één van de grootste livechat gemeenschappen van de wereld.

Een groot deel van het onderzoek belicht het gebied conversie. Voor de analyse zijn tienduizenden individuele aankopen onderzocht. Eén van de resultaten is dat bezoekers die chatten 60% meer spenderen dan bezoekers die niet chatten. Bij mobiele bezoekers is dit percentage zelfs 68%. Daarnaast converteren bezoekers die chatten 2,8 keer eerder dan bezoekers die niet chatten. De 60% die chatters meer uitgeven maakt een bezoeker die chat 4,5 keer waardevoller dan een bezoeker die niet chat. Dit betekent dat een website zonder livechat 4,5 keer meer traffic moet genereren dan een website met livechat.

“With an average of 60% larger purchases and being 2.8 times more likely to convert, a chatter is worth 4.5 times as much as a non-chat visitor.”

De in Rotterdam gevestigde startup LiveChat Service ontzorgt bedrijven 7 dagen per week van 7.00 uur s ochtends tot 23.00 uur ‘s avonds met digitaal klantcontact zoals Livechat en WhatsApp. Veel bedrijven hebben problemen hun ‘potentiële’ klanten op deze directe manier te woord te staan en besteden het beantwoorden van inkomende chat vragen uit bij deze hard groeiende startup. Lees meer via: https://livechatservice.nl/wist-je-dat-een-bezoeker-die-chat-45-keer-waardevoller-is

Tags

BoldchatBoldchat conversieconversie LiveChat ServiceLiveChat Service livechatlivechat

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!