Home | retail | WE Fashion presenteert kersttrui waar je met z’n tweeën in past!

WE Fashion presenteert kersttrui waar je met z’n tweeën in past!

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 23/11/2017 om 17:00

WE Fashion heeft als motto: Better Together. Deze kerst brengt het merk dat op bijzondere manier tot leven met kersttrui waar je met z’n tweeën in kunt!

WE Fashion heeft als motto: Better Together. Deze kerst brengt de kledingwinkel dat op een hele bijzondere manier tot leven. In een trui. Een kersttrui waar je met z’n tweeën in kunt. We Fashion hoopt voor een beetje warmte te zorgen in het huidige tijdsgewricht waar juist de verschillen tussen mensen benadrukt worden en er vooral via social media gecommuniceerd wordt.

In een letterlijk en figuurlijk kleurrijke film, te zien in Nederland, België en Zwitserland, toont WE Fashion verschillende personen samen in de trui. Een rode voor volwassenen en een blauwe voor kids. De truien zijn vanaf maandag 27 november te koop via wefashion.com.

Het concept voor de film komt van Bas Korsten voor J. Walter Thompson Amsterdam. De productie is gedaan door Holy Fools en regie is door Nina Aaldering.

In de zomercampagne van 2017 werd de nieuwe tagline #WeBetterTogether gelanceerd. Dit najaar is er een verdiepingsslag gecreëerd op deze merkroute, met als kick-start de samenwerking met Typhoon en nu dus de Better Together kersttrui.

Tags

Nina AalderingNina Aaldering Better TogetherBetter Together Holy FoolsHoly Fools TyphoonTyphoon J. Walter Thompson AmsterdamJ. Walter Thompson Amsterdam WE FashionWE Fashion

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!