Home | Social Media | Via Woov met Augmented Reality vrienden vinden op festivals

Via Woov met Augmented Reality vrienden vinden op festivals

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Social Media op 21/08/2017 om 09:55

Mysteryland werkt samen met festivalapp Woov en Samsung. Om makkelijk festivalprogramma samen te stellen en via Augmented Reality vrienden terug vinden.

Mysteryland werkt bij de komende editie samen met de populaire festivalapp Woov en Samsung. Voor bezoekers van het elektronische muziekfestival wordt het hierdoor eenvoudiger om een optimaal persoonlijk festivalprogramma samen te stellen. Via Augmented Reality is bovendien makkelijk te zien waar vrienden zijn.

Woov is een gratis app ontwikkeld door festivalgangers, voor festivalgangers. Het product is ontworpen rondom een interactieve kaart die de gebruikers in staat stelt om vrienden real-time te lokaliseren, snel te zien wie op welk podium draait of gaat draaien en de kortste route naar de favoriete foodtruck aangeeft. Augmented Reality (AR) is een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt.

Samsung werkt tijdens Mysteryland samen met Woov. Daardoor is er ruimte om exclusieve video’s aan te bieden op een scherm gemaakt van 100 Galaxy S8-smartphones in de Galaxy S8 bioscoop. Daarnaast kunnen zogenaamde vluchten in de Whiplash en Icaros-stoelen worden gemaakt. Woov kent inmiddels ruim een half miljoen gebruikers en meer dan 150 festivals werken samen met de app.

Mysteryland vindt zaterdag en zondag plaats. Onder meer Deadmau5, Alesso, Broederliefde, Showtek, Yellow Claw, Armin van Buuren, Benny Rodrigues, Oliver Heldens, Sam Feldt, Sunnery James & Ryan Marciano, Sven Väth, Extrawelt, Boaz van de Beatz, Michel de Hey, Kris Kross Amsterdam, Joost van Bellen, Lady Bee, Freddy Moreira, Phalerieau & MC Alainde Lon, Camo & Krooked en Above & Beyond.

Tags

Joost van BellenJoost van Bellen Lady BeeLady Bee Freddy MoreiraFreddy Moreira Phalerieau & MC Alainde LonPhalerieau & MC Alainde Lon Camo & KrookedCamo & Krooked Deadmau5Deadmau5 woovwoov Yellow ClawYellow Claw Boaz van de BeatzBoaz van de Beatz AlessoAlesso Sven VäthSven Väth Michel de HeyMichel de Hey Benny RodriguesBenny Rodrigues ExtraweltExtrawelt MysterylandMysteryland Sunnery James & Ryan MarcianoSunnery James & Ryan Marciano Kris Kross AmsterdamKris Kross Amsterdam Sam FeldtSam Feldt BroederliefdeBroederliefde virtual realityvirtual reality Augmented realityAugmented reality Oliver HeldensOliver Heldens Armin van BuurenArmin van Buuren ShowtekShowtek SamsungSamsung

Comments

Kenmerken

Mastercard en ID&T hebben hun meerjarige samenwerking afgetrapt op Amsterdam Open Air. Met dit partnership willen zij ervoor zorgen dat cashless betalen op festivals de nieuwe standaard wordt. Op grote festivals als Glastonbury en Sziget is contactloos betalen met bankpas of creditcard al heel gewoon. De overstap van muntjes naar pinoplossingen is al enige tijd aan de gang onder festivalorganisatoren. Tel daarbij op dat  Nederland voorop loopt in contactloos betalen en het is een kwestie van tijd voordat andere Nederlandse festivals het cashless voorbeeld volgen. Naast Amsterdam Open Air volgen in 2018 onder andere ook Festival Macumba, Valhalla en Milkshake.

ID&T en Mastercard zetten in op cashless betalen op festivals

ID&T en Mastercard zetten in op cashless betalen op festivals0 ?php the_title() ?>659 dagen geleden
H&M lanceert samen met Google een voice app. Daarnaast wordt bij Monki samen met HoLoMe een menselijke hologram met behulp van Augmented Reality ingezet. 

H&M gaat voor voice app en Hololens bij Monki

H&M gaat voor voice app en Hololens bij Monki0 ?php the_title() ?>662 dagen geleden
Door middel van augmented reality toepassingen moeten de deelnemers aan deze vooruitstrevende escape room raadsels oplossen om zo uit een virtuele wereld te ontsnappen die is opgebouwd in de lege concertzaal van De Effenaar. Met behulp van de geavanceerde licht- en geluidsinstallatie wordt de deelnemer geheel in het spel gezogen. Geheel toepasselijk heeft deze escape room dan ook een muzikaal tintje: de mysteries rond de dood van Elvis en de Club van 27. De attractie wordt mede ontwikkeld door AR Galaxies en Dutch Rose Media. De escape room is onderdeel van het Smart Venue programma. Met dit programma verkent de Effenaar de toekomst van de popmuziekbeleving en het poppodium. De publieke lancering is op 4 juni om 16:00 tijdens de Dutch Technology Week. 

Eerste mixed reality escape room in concertzaal De Effenaar

Eerste mixed reality escape room in concertzaal De Effenaar0 ?php the_title() ?>668 dagen geleden
Amsterdams activatiebureau Quince wordt de internationale partner van Crocs bij de introductie van haar nieuwste productlijn. 

Quince laat Crocs LiteRide-schoenen boven schoenendoos zweven

Quince laat Crocs LiteRide-schoenen boven schoenendoos zweven0 ?php the_title() ?>675 dagen geleden
Om de achttiende editie van Appelsap aan te kondigen brengen huidige opkomende hiphop-artiesten als Jacin Trill, Leafs, Ray Fuego, Bubbles en Mairo Nawaz een ode aan iconen zoals Eminem, Outkast,  N.W.A., 50 Cent, A$AP Rocky, EPMD, Missy Elliott, The Notorious B.I.G. en Lil Kim. De campagne is bedacht door Halal en bestaat uit een film, geregisseerd door Rogier Smalhout en foto's door Vitali Gelwich die zijn gebaseerd op het originele beeldmateriaal. De geportretteerde artiesten zullen allen optreden tijdens het festival 11 augustus in het Flevopark.

Hiphop-artiesten brengen ode aan helden voor Appelsap

Hiphop-artiesten brengen ode aan helden voor Appelsap0 ?php the_title() ?>689 dagen geleden
De komende dagen herdenken we welke impact de Tweede Wereldoorlog op Nederland heeft gehad. AeroplaneCruise ontwikkelt een ervaring die de fatale luchtaanval op Rotterdam op unieke wijze zal tonen met moderne technieken zoals augmented reality. Daardoor zien passagiers tijdens de vlucht vanuit het vliegtuig de brandgrens van Rotterdam oplichten, en vliegen naast de vliegtuigen die het bombardement op 14 mei 1940 uitvoerden.

Tijdens themavlucht naast vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog!

Tijdens themavlucht naast vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog!0 ?php the_title() ?>695 dagen geleden
Quince heeft voor Samsung Augmented Reality-app ontwikkeld voor productintroductie van Quickdrive, app toont de wasmachinetechniek van binnenuit.

Augmented Reality toont nieuwe wasmachinetechniek Samsung van binnenuit

Augmented Reality toont nieuwe wasmachinetechniek Samsung van binnenuit0 ?php the_title() ?>708 dagen geleden
FissaCoin is een nieuwe cryptocurrency speciaal voor evenementen. Met dit betaalmiddel worden zwarthandelaren een hak gezet, kunnen bezoekers snel afrekenen aan de bar en betalen organisatoren minder transactiekosten dan gebruikelijk.

Met FissaCoin betaal je via blockchain op festivals

Met FissaCoin betaal je via blockchain op festivals0 ?php the_title() ?>724 dagen geleden

Moneyou organiseert Future Festival Bootcamp met DGTL, ACE en Info Support

Moneyou organiseert Future Festival Bootcamp met DGTL, ACE en Info Support0 ?php the_title() ?>737 dagen geleden
Het kan nogal lastig zijn om het juiste formaat pakket te vinden om een product te verzenden. EBay heeft met gebruik van het ARCore platform van Google een functie ontwikkeld waarmee een doos virtueel over het te verkopen voorwerp wordt geplaatst. Het is meteen duidelijk hoe duur de verzending is en scheelt een zoektocht naar juiste doos

Ebay laat pakketje virtueel in doos passen

Ebay laat pakketje virtueel in doos passen0 ?php the_title() ?>738 dagen geleden
De nieuwe slimme alles-in-1-app OK verbindt on- en offline. De app werkt als slimme portemonnee op iedere smartphone en koppelt iedere bankrekening én klantenkaart. De opvolger van iDeal wordt vanaf april dit jaar uitgerold bij Nederlandse retailketens, webshops, theaters, evenementen en merken. OK is bovendien een samenwerking aangegaan met dancefestival The Flying Dutch en het nieuwe popfestival De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! Als hoofdsponsor van beide events brengt OK het gemak van haar app bij een breed publiek onder de aandacht.

OK sponsort The Flying Dutch en het nieuwe De Vliegende Vrienden

OK sponsort The Flying Dutch en het nieuwe De Vliegende Vrienden0 ?php the_title() ?>744 dagen geleden
Bezoekers kunnen via Facebook Messenger chatten met Paasbot en vragen over het festival, de artiesten en andere faciliteiten beantwoord krijgen.

Digitaal bureau E-sites ontwikkelt Paasbot, een chatbot voor Paaspop festival

Digitaal bureau E-sites ontwikkelt Paasbot, een chatbot voor Paaspop festival0 ?php the_title() ?>813 dagen geleden
Het inkomen van Amerikaanse top 10 dj's neemt verder toe terwijl het aandeel van de Nederlandse dj’s stabiliseert. Het totaal inkomen van de Amerikaanse topartiesten steeg recent tot 126 miljoen dollar, zo blijkt uit een analyse van het ING Economisch Bureau op basis van de cijfers van Forbes. De top 10 meest verdienende DJ’s ter wereld zag het gezamenlijke inkomen licht groeien tot 300 miljoen dollar. Opvallend is dat de populairste namen niet altijd de grootste verdieners zijn. Tiësto is de steady grootverdiener onder de Nederlanders. De Nederlandse dance-industrie doet het al vijf jaar op rij goed. De exportwaarde van dance verdrievoudigde in de afgelopen jaren. De totale export voegde in 2016 130 miljoen euro toe aan de Nederlandse Economie. Dit kan in 2020 uitkomen op 150 miljoen.

Inkomen van Nederlandse top dj’s stabiliseert

Inkomen van Nederlandse top dj’s stabiliseert0 ?php the_title() ?>892 dagen geleden
Pathé opent twee 4DX-zalen. Het revolutionaire 4DX laat bezoekers film beleven met bewegende stoelen, weersimulaties en zelfs geuren.

Pathé De Munt en Pathé De Kuip krijgen als eerste 4DX-beleving

Pathé De Munt en Pathé De Kuip krijgen als eerste 4DX-beleving0 ?php the_title() ?>899 dagen geleden
In samenwerking met Oculus Studios lanceert de Amsterdamse virtual reality studio Force Field de VR experience: Meeting Rembrandt.

Force Field en Oculus Studios lanceren VR experience: Meeting Rembrandt

Force Field en Oculus Studios lanceren VR experience: Meeting Rembrandt0 ?php the_title() ?>925 dagen geleden
Samsung opent Galaxy Studio in Nederland waar nieuwste producten en diensten worden gepresenteerd. De studio is nabij Johan Cruijff Arena en AFAS Live.

Samsung opent Galaxy Studio in Amsterdam

Samsung opent Galaxy Studio in Amsterdam0 ?php the_title() ?>928 dagen geleden
Samsung en Live Nation gaan samen een concert van Coldplay in Chicago live streamen. Het is zelfs mogelijk om het concert in Virtual Reality te volgen.

Concert van Coldplay wereldwijd live te zien in Virtual Reality

Concert van Coldplay wereldwijd live te zien in Virtual Reality0 ?php the_title() ?>961 dagen geleden
Nederlandse dancefestivalmarkt heeft het moeilijk. Hoewel aantal festivals en bezoekers is toegenomen is de ticketomzet gedaald door lagere ticketprijzen.

Nederlandse dancefestivals onder druk

Nederlandse dancefestivals onder druk0 ?php the_title() ?>977 dagen geleden
Samsung Cheil Amsterdam Typhoon

Typhoon breekt regels voor Samsung

Typhoon breekt regels voor Samsung0 ?php the_title() ?>1026 dagen geleden
HvA festivals foodfestivals muziek

Foodfestivals dijen uit in aantal

Foodfestivals dijen uit in aantal0 ?php the_title() ?>1032 dagen geleden
TicketSwap, Mysteryland, Sensation, Welcome to the Future, Thunderdome, Q-dance, Air Events, Amsterdam Open Air, B2S, Awakenings

Mysteryland, Sensation, Thunderdome, Amsterdam Open Air, B2S en Awakenings bij TicketSwap

Mysteryland, Sensation, Thunderdome, Amsterdam Open Air, B2S en Awakenings bij TicketSwap0 ?php the_title() ?>1032 dagen geleden
Samsung Veilig Verkeer Nederland campagne

Samsung wil Stuur vast, smartphone los

Samsung wil Stuur vast, smartphone los0 ?php the_title() ?>1079 dagen geleden
Duncan Stutterheim ontvangt Special Achievement Award tijdens DLEPA 2017

Duncan Stutterheim ontvangt Special Achievement Award tijdens DLEPA 2017

Duncan Stutterheim ontvangt Special Achievement Award tijdens DLEPA 20170 ?php the_title() ?>1082 dagen geleden
Gazelle Spinnin’ Records Mike Williams, Curbi, Mesto, Sophie Francis.

Spinnin’ Records en Gazelle bouwen school om tot danceclub

Spinnin’ Records en Gazelle bouwen school om tot danceclub0 ?php the_title() ?>1088 dagen geleden
Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ nu te ervaren in pop-up store Utrecht CS

Samsung bouwt pop-up op Utrecht CS voor nieuwe Galaxy S8 en Galaxy S8+

Samsung bouwt pop-up op Utrecht CS voor nieuwe Galaxy S8 en Galaxy S8+0 ?php the_title() ?>1089 dagen geleden
Samsung Galaxy s8

Samsung introduceert Galaxy s8 en Galaxy s8+

Samsung introduceert Galaxy s8 en Galaxy s8+0 ?php the_title() ?>1094 dagen geleden
ticketinkomsten dancefestival

Ticketinkomsten dancefestivals in vijf jaar verdrievoudigd tot 140 miljoen euro

Ticketinkomsten dancefestivals in vijf jaar verdrievoudigd tot 140 miljoen euro0 ?php the_title() ?>1103 dagen geleden
eMense en Hardwell

eMense en Hardwell brengen dance en gaming dichter bij elkaar

eMense en Hardwell brengen dance en gaming dichter bij elkaar0 ?php the_title() ?>1125 dagen geleden
Flying Dutch Ahoy

ING en T-Mobile laten The Flying Dutch weer landen

ING en T-Mobile laten The Flying Dutch weer landen0 ?php the_title() ?>1160 dagen geleden
Reykjavikur Daetur Eurosonic

Zwarthandel concertkaartjes niet meer mogelijk door blockchain

Zwarthandel concertkaartjes niet meer mogelijk door blockchain0 ?php the_title() ?>1167 dagen geleden
MTV broederliefde

Merken klinkend aanwezig tijdens MTV European Music Awards in Rotterdam

Merken klinkend aanwezig tijdens MTV European Music Awards in Rotterdam0 ?php the_title() ?>1241 dagen geleden
Absolut visuele beleving

Absolut laat bezoekers nagenieten van visuele beleving in de nacht

Absolut laat bezoekers nagenieten van visuele beleving in de nacht0 ?php the_title() ?>1242 dagen geleden
Dance gigant ALDA

Dancegigant ALDA breidt uit naar Duitsland

Dancegigant ALDA breidt uit naar Duitsland0 ?php the_title() ?>1250 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!