Home | reclame | Vergelijkingssite ICTpartnergezocht verandert naam naar VindICTbedrijf.nl

Vergelijkingssite ICTpartnergezocht verandert naam naar VindICTbedrijf.nl

Geplaatst door Jim Cole in reclame op 01/02/2017 om 16:34

pc

Het Rotterdamse bedrijf ICTpartnergezocht is twee jaar geleden opgericht tijdens een netwerkontbijt. Nadat oprichter Cassim Leeuwenburgh van de hoteleigenaar het volgende hoorde: ”Willen jullie een review achterlaten op Tripadvisor?” kwam hij op zijn idee. Het bedrijf gaat nu verder als VindICTbedrijf.nl.

Een vergelijkingssite voor de ICT-branche. Een online platform, waarop vraag en aanbod op het gebied van ICT samenkomen, zonder bemoeienis van tussenpersonen. Organisaties kunnen zelf via ICTpartnergezocht op zoek gaan naar ICT-partners waardoor de ICT-bedrijven aan hoogwaardige leads komen zonder dat organisaties worden aangezet door opdringerige callcenters.

Dit was de visie die Leeuwenburgh had en met dit als doelstelling ontwikkelde hij ICTpartnergezocht.nl, ondertussen maken 400 organisaties hier dankbaar gebruik van. Nadat de introductiefase van ICTpartnergezocht was afgelopen zocht Leeuwenburgh een partner en investeerder.

Deze partner is ondertussen gevonden in het online marketingbureau Dutch Blue, ook is er een externe investeerder. Dutch Blue is druk bezig geweest met het maken van de nieuwe website vindICTbedrijf.nl dat ondertussen online is. Met een versterkt algoritme komt de vraag en het aanbod nu beter samen. De basisgedachte achter de ICT-dienstverlenener  is nu sterker dan ooit: organisaties helpen met het snel en eenvoudig vinden van betrouwbare ICT-bedrijven en ICT-bedrijven helpen met het vinden van nieuwe klanten.

En uiteraard kan iedereen een review op de website achterlaten!

Tags

Dutch BlueDutch Blue ICTpartnergezocht.nlICTpartnergezocht.nl vindICTbedrijf.nlvindICTbedrijf.nl

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!