Home | retail | Van screenshot naar screenshop

Van screenshot naar screenshop

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 10/11/2017 om 09:26

Kim Kardashian is betrokken bij ScreenShop. Een app die screenshots van outfits scant en meteen naar artikelen in verschillende webshops leidt.

Kim Kardashian is al een zeer enthousiaste fan. Door enkel een screenshot te maken van een outfit op Instagram, Facebook, Snapchat, Twitter en andere social media worden via de nieuwe app ScreenShop meteen suggesties voor soortgelijke kledingstukken gegeven. De app leidt bovendien ook meteen naar webshops. De mobiele telefoon wordt zo een digitale kledingwinkel volgens de Amerikaanse ontwikkelaars.

ScreenShop pretendeert een unieke technologie te hebben ontwikkeld dat screenshots van elke app of website meteen kan scannen en vervolgens naar artikelen in verschillende webshops kan leiden. Het aanbod bestaat uit verschillende merken, winkels en prijzen.

”ScreenShop is onze manier om consumenten te helpen om bij te blijven op het gebied van mode. Direct vanuit social media worden de nieuwste producten getoond en kunnen de kledingstukken meteen worden gekocht,” zegt Molly Hurwitz, een van de bedenkers van ScreenShop. ”Ook ik ben maar al te goed bekend met de frustratie die kan ontstaan door de overvloed van leuke outfits op social media. Maar die je vervolgens niet terug kunt vinden.”

Kim Kardashian heeft meegedacht over de ontwikkeling van de app: ”Het is geen geheim dat ik heel erg van social media hou! De mogelijkheid om meteen vanuit mijn social feed te kunnen shoppen, daar kon ik alleen maar van dromen! Ik ben vanaf het begin betrokken en heb vanaf het begin meegedacht over het concept en hoe het zou moeten werken. Ik ben heel blij dat de app nu voor iedereen beschikbaar is.”

Tags

ScreenShopScreenShop ScreenshotScreenshot Molly HurwitzMolly Hurwitz FashionFashion Kim KardashianKim Kardashian appapp

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!