Home | retail | Typhoon gaat herenkleding ontwerpen voor WE Fashion

Typhoon gaat herenkleding ontwerpen voor WE Fashion

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 15/06/2017 om 12:38

Typhoon WE Fashion

De zeer populaire Nederlandse hiphopartiest Typhoon wordt geroemd om zijn inspirerende teksten en muziek. Speciaal voor WE Fashion gaat hij zijn creativiteit inzetten voor een exclusieve WE x Typhoon capsule collectie voor mannen. Vanaf september 2017 is de collectie herenkleding verkrijgbaar bij geselecteerde WE stores in Nederland en België en op de webshop.

Edison Award-winnaar Typhoon legt al jaren ziel en zaligheid bloot met zijn eerlijke en oprechte songteksten. Naast artiest is hij een inspirator en deelt hij regelmatig met veel passie zijn kijk op het leven. Met zijn eigen capsule collectie bij WE Fashion, vol verrassende en contrasterende elementen, inspireert Typhoon de jonge man. Zijn gevoel voor stijl en zijn antwoorden op belangrijke levensvragen vormen de basis voor deze unieke samenwerking. Hoe dit tot uiting komt in de collectie wordt in aanloop naar de lancering duidelijk, maar pakken vormen in ieder geval een belangrijk onderdeel. Het prijsniveau van de items is in lijn met de reguliere Young Men’s wear collectie van WE Fashion.

De missie van WE Fashion is: Design to connect. De maandelijks wisselende collecties voor men, women & kids bieden de mogelijkheid om een persoonlijke stijl te ontwikkelen en daarmee aan te sluiten op de eigen omgeving. In de zomercampagne werd de nieuwe tagline: Better Together gelanceerd. In het najaar wordt er een verdiepingsslag gecreëerd op deze merkroute, met als kick-start de samenwerking met Typhoon.

Tags

TyphoonTyphoon WE FashionWE Fashion

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!