Home | Logistiek/e-commerce | TransHeroes betrekt enorm distributiecentrum

TransHeroes betrekt enorm distributiecentrum

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Logistiek/e-commerce op 20/09/2017 om 10:52

Logistieke dienstverlener TransHeroes betrekt met dochtermaatschappijen – TTS Quality Logistics, TTS TransAir en TTS TransUrgent – nieuw distributiecentrum.

De logistieke dienstverlener TransHeroes is samen met haar dochtermaatschappijen – zoals TTS Quality Logistics, TTS TransAir en TTS TransUrgent – verhuisd naar een nieuw aangekochte locatie in Rijssen. Ook BTA International, dé specialist voor transporten naar Spanje en Portugal, heeft haar locatie in Enschede ingeruild voor Rijssen. Het enorme perceel ligt tussen de Heliumstraat en Ozonstraat op Industrieterrein “Plaagslagen” in Rijssen. Er is circa 10.000 vierkante meter bebouwd en volledig ingericht op het verzorgen van warehousing en distributie. De overige 10.000 vierkante meter biedt mogelijkheden voor uitbreiding in de nabije toekomst.

Na een grondige verbouwing is de kantoorruimte volledig gemoderniseerd en uitgebreid tot ruim 700 vierkante meter. ”We zijn ontzettend blij met de recente ontwikkelingen want alle medewerkers en dienstverlening onder één dak was een lang gekoesterde wens. De fysieke uitbreiding in oppervlak en de synergie voordelen die dit geeft bieden de nodige perspectieven voor verdere groei van onze organisatie,” zegt Edwin Asveld, CEO en eigenaar.

Na de jarenlange groei en uitbreiding in dienstverlening is ook de naam van de overkoepelende organisatie hierop aangepast. Eén die nog beter laat zien waar het voor staat: complete en perfecte dienstverlening in transport en logistiek. Daarom gaat de organisatie van de ATB Group vanaf heden verder onder de naam TransHeroes | Smart Logistics Group.

”We hopen dat we met deze nieuwe naam onze dienstverlening nog beter onder de aandacht kunnen brengen. Klanten die bijvoorbeeld een spoedtransport lieten verzorgen door TTS TransUrgent wisten niet dat we ook uitstekend lucht- en zeevracht kunnen verzorgen. Deze dienstverlening leveren we namelijk onder de vlag van TTS TransAir en TTS TransOcean. Door actiever naar buiten te treden met TransHeroes maken we direct duidelijk wat wij de klant kunnen aanbieden als logistieke groep,” aldus Jan Dekker, Chief Operating Officer van de organisatie.

Ruim 30 jaar geleden is door de oprichting van TTS Quality Logistics de basis gelegd voor TransHeroes. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende logistieke onderneming met een brede dienstverlening. Ieder specialisme is ondergebracht in een aparte business unit om slagvaardig te kunnen werken en korte communicatielijnen te kunnen garanderen. Het bedrijf biedt nagenoeg alles op logistiek gebied, van wegtransport, distributie en warehousing, tot lucht-, zee- en spoedtransport. Ook de opmaak van douane documenten verzorgt het bedrijf in eigen beheer.

Tags

distributiecentrumdistributiecentrum DistributieDistributie logistieklogistiek

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!