Home | B2B | Tien nieuwe partners moeten Rotterdam aantrekkelijker maken

Tien nieuwe partners moeten Rotterdam aantrekkelijker maken

Geplaatst door Jeroen Veenstra in B2B op 24/10/2017 om 12:31

Rotterdam Partners, de gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam werken al drie jaar samen aan het vergroten van de aantrekkingskracht van Rotterdam. Daar zijn tien nieuwe partners bij gekomen. Onder het motto: Rotterdam. Make It Happen zetten de aangesloten partijen de stad in binnen- en buitenland stevig op de kaart. Om de boodschap nog breder te verspreiden, zijn daar nu tien nieuwe partners bij gekomen die ook het gevoel van Rotterdamse trots uitdragen. De nieuwe leden zijn Cruise Port Rotterdam, Diergaarde Blijdorp, Euromast, Feyenoord Rotterdam, RDM Rotterdam en Centre of Expertise, Rotterdam Ahoy, Rotterdam The Hague Airport, Rotterdam Port Promotion Council, Rotterdams Philharmonisch Orkest en Spido.

Rotterdam Partners, de gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam werken al drie jaar samen aan het vergroten van de aantrekkingskracht van Rotterdam. Daar zijn tien nieuwe partners bij gekomen.

Onder het motto: Rotterdam. Make It Happen zetten de aangesloten partijen de stad in binnen- en buitenland stevig op de kaart. Om de boodschap nog breder te verspreiden, zijn daar nu tien nieuwe partners bij gekomen die ook het gevoel van Rotterdamse trots uitdragen.

De nieuwe leden zijn Cruise Port Rotterdam, Diergaarde Blijdorp, Euromast, Feyenoord Rotterdam, RDM Rotterdam en Centre of Expertise, Rotterdam Ahoy, Rotterdam The Hague Airport, Rotterdam Port Promotion Council, Rotterdams Philharmonisch Orkest en Spido.

Rotterdam. Make It Happen. symboliseert de mentaliteit van Rotterdam, een stad met een uitgesproken karakter, die energiek is en vooral nooit hetzelfde. Iedere Rotterdammer of organisatie heeft daar zijn eigen gevoel en invulling bij. Wat er vooral mee wordt bedoeld is: hier kan het en kom het doen.

Tijdens de verwelkoming van de 10 nieuwe merkpartners in Poppodium Annabel is – na de werken aan de Boompjes en op hoek van Schiedamse Vest en Schilderstaart – een nieuw street-art werk onthuld.

Het werk door Calvin Sprague is te vinden in de Delftsetraat en is het derde werk in een serie interactieve Make It Happen street-art werken, die stadsbewoners en toeristen  moeten verleiden onderdeel te zijn van het werk en zichzelf vast te (laten) leggen in een selfie die vervolgens makkelijk via social media kan worden gedeeld.

Tags

Cruise Port RotterdamCruise Port Rotterdam Rotterdam AhoyRotterdam Ahoy Rotterdam The Hague AirportRotterdam The Hague Airport Rotterdam Port Promotion CouncilRotterdam Port Promotion Council Feyenoord RotterdamFeyenoord Rotterdam Rotterdams Philharmonisch OrkestRotterdams Philharmonisch Orkest RDM Rotterdam en Centre of ExpertiseRDM Rotterdam en Centre of Expertise de gemeente Rotterdamde gemeente Rotterdam SpidoSpido Erasmus Universiteit RotterdamErasmus Universiteit Rotterdam EuromastEuromast Diergaarde BlijdorpDiergaarde Blijdorp Havenbedrijf RotterdamHavenbedrijf Rotterdam Rotterdam PartnersRotterdam Partners

Comments

Kenmerken

Producer ESKO is bekend van nummers voor Bokoesam, Keizer, Jermaine Niffer, Josylvio , Sevn Alias, Jonna Fraser, Hef, Adje, Cho, Lijpe, 3robi, Kempi, The Partysquad en Adje. Ter gelegenheid van zijn eigen album Beats By Esko zal producer live in contact treden met zijn fans. Vanuit de opname studio van de leidende muziek publisher Cloud 9 is de als Stacey Walroud geboren artiest middels een livestream te zien en te spreken via de nieuwste interactieve reclamezuil op metrostation Beurs te Rotterdam.

ESKO live in contact met fans via interactieve reclamezuil op metrostation Beurs

ESKO live in contact met fans via interactieve reclamezuil op metrostation Beurs0 ?php the_title() ?>643 dagen geleden
Na de introductie van een echt Rotterdams snoepje afgelopen zomer verspreidt initiatiefnemer Olaf Ouwerkerk De Rotterdammertjes op steeds meer plekken in de stad. De verpakkingen waren al voorzien van iconen als de Euromast, Centraal Station en De Markthal en nu is ook het SS Rotterdam vereeuwigd. De nieuwe editie is onthuld op het historische schip tijdens het benefietgala voor de bouw van nieuwe familiehuis Daniel den Hoed. De bouw van dit nieuwe familiehuis zorgt ervoor dat ook in de toekomst kankerpatiënten dichtbij familie kunnen zijn.

De Rotterdammertjes zet ook SS Rotterdam op verpakking

De Rotterdammertjes zet ook SS Rotterdam op verpakking0 ?php the_title() ?>667 dagen geleden
Rotterdam The Hague Airport gaat als eerste in de praktijk werken met een bagageafhandelingssysteem op basis van FLEET, de toekomstbestendige bagagelogistiekoplossing van Vanderlande waarbij autonome voertuigen de bagage vervoert. Elk wagentje vervoert één koffer of tas en bepaalt zelf de optimale route door de luchthaven.  De overeenkomst tussen Vanderlande en RTHA (onderdeel van de Royal Schiphol Group) bevestigt dat beide organisaties vol inzetten op innovatieve oplossingen. Het gezamenlijke innovatieproject heeft als doel het bagageafhandelingsproces in Rotterdam op het vlak van flexibiliteit, efficiëntie, kwaliteit en ergonomie te verbeteren.

Bagage op Rotterdam The Hague Airport afgehandeld met zelfrijdende karretjes

Bagage op Rotterdam The Hague Airport afgehandeld met zelfrijdende karretjes0 ?php the_title() ?>672 dagen geleden
Buitenlandse bedrijven als Nuctech, Rambus en Helinox Inc zorgden in 2017 voor 1020 banen in Rotterdam door zich in de stad te vestigen of uit te breiden. Samen zijn deze 51 bedrijven goed voor een verwachte investering van 537 miljoen euro. Zowel het aantal nieuwe banen als het aantal investeringen in de stad steeg ten opzichte van het jaar ervoor en zijn het resultaat van Rotterdam Partners, verantwoordelijk voor de citymarketing en acquisitie van (inter)nationale bedrijven in de stad.  

51 nieuwe internationale bedrijven naar Rotterdam

51 nieuwe internationale bedrijven naar Rotterdam0 ?php the_title() ?>706 dagen geleden
Met ruim 1,8 miljoen hotelovernachtingen ontving Rotterdam in 2017 een recordaantal hotelgasten. Ruim de helft kwam vanwege zaken naar de stad.

Rotterdam trekt recordaantal toeristen

Rotterdam trekt recordaantal toeristen0 ?php the_title() ?>716 dagen geleden
Opel is geen hoofdsponsor meer van Feyenoord maar heeft als mobiliteitspartner nog steeds hart voor de Rotterdamse club. De Rotterdamse kampioen heeft zo'n drie miljoen supporters in Nederland. Maar waar komt de clubliefde vandaan? Vaak kunnen supporters dat niet uitleggen. ''Dat zit van binnen. Het zit in je bloed, in je DNA,'' zijn veelgehoorde antwoorden op die vraag. Presentator en Feyenoord-supporter Sander de Kramer zoekt uit of het Feyenoord-gen écht bestaat en neemt de proef op de som bij 168 supporters, in Het Grote Feyenoord DNA-onderzoek. Dankzij dit initiatief van Opel is Feyenoord de eerste voetbalclub ter wereld die grootschalig DNA-onderzoek gaat doen onder de eigen supporters. Het Rotterdamse Omnigen voert het onderzoek uit.

Feyenoord en Opel gaan eerste grootschalig DNA-onderzoek doen onder eigen supporters

Feyenoord en Opel gaan eerste grootschalig DNA-onderzoek doen onder eigen supporters0 ?php the_title() ?>734 dagen geleden
Voetbalclub Feyenoord wint omdat landskampioenschap Rotterdam op positieve manier op de kaart zette. Freestyle voetballer Soufiane Touzani is aanstormend talent.

Feyenoord en Soufiane Touzani onderscheiden bij Marketing Award Rotterdam 2017

Feyenoord en Soufiane Touzani onderscheiden bij Marketing Award Rotterdam 20170 ?php the_title() ?>742 dagen geleden
Afgelopen drie jaar bleek dat buitenlandse reizen van Rotterdams Philharmonisch Orkest het Havenbedrijf goede kansen biedt voor zakelijke belangen.

Havenbedrijf Rotterdam sponsort Rotterdams Philharmonisch Orkest

Havenbedrijf Rotterdam sponsort Rotterdams Philharmonisch Orkest0 ?php the_title() ?>769 dagen geleden
De havens van Rotterdam en Moerdijk vormen het decor voor De Nieuwe Wildernis 2 – Wild Port of Europe. Deze natuurfilm verschijnt in 2020 in de bioscoop en is de opvolger van de meest succesvolle Nederlandse natuurfilm met 700.000 bezoekers in 2013 tot nu toe: De Nieuwe Wildernis. De nieuwe bioscoopfilm is een coproductie van EMS FILMS en Veldkijker.

De Nieuwe Wildernis 2 speelt in de havens van Moerdijk en Rotterdam

De Nieuwe Wildernis 2 speelt in de havens van Moerdijk en Rotterdam0 ?php the_title() ?>798 dagen geleden
Gastvrije TravelBird deed onderzoek naar hoe internationale steden scoren in gastvrijheid ten opzichte van massatoerisme. Rotterdam​ staat wereldwijd op vijfde ​plek.

Rotterdam meest gastvrije stad van Nederland

Rotterdam meest gastvrije stad van Nederland0 ?php the_title() ?>813 dagen geleden
Het is voortaan mogelijk live televisie te maken vanuit Rotterdam. Vrijwel alle grote podia in de stad zijn middels een hoogwaardige directe glasvezelverbinding aangesloten op de faciliteiten van NEP The Netherlands, op het Media Park in Hilversum. Naast razendsnelle connectiviteit met vele locaties en datacenters wereldwijd, hebben de locaties indien gewenst toegang tot alle broadcast services, zoals complete regie, live televisie, streaming, frame chase montage, live encodering, Video on Demand en second screen applicaties. Dit biedt de stad Rotterdam veel kansen.

Rotterdamse podia rechtstreeks verbonden met NEP op Media Park Hilversum

Rotterdamse podia rechtstreeks verbonden met NEP op Media Park Hilversum0 ?php the_title() ?>813 dagen geleden
De Willem de Kooning Academy besteedt de jaarlijkse recruitment campagne voor de open dagen ieder jaar uit aan alumni studenten. Roos Greiner en Diederik Hoffland, beide alumni advertising - wonnen dit jaar de pitch met hun eigen XYZ Branding Agency. Zij introduceren de campagne online door middel van een korte film met als centrale boodschap: It’s Yours. Met deze campagne doelt XYZ op het aanspreken van de creatieve rocksterren van nu en de toekomst. 

XYZ Branding Agency lanceert recruitment campagne voor Willem de Kooning Academy

XYZ Branding Agency lanceert recruitment campagne voor Willem de Kooning Academy0 ?php the_title() ?>814 dagen geleden
Levi's Levi's Na wereldsteden als New York, Londen en Parijs lanceert Levi's in samenwerking met het creatieve collectief Chips een Rotterdam City Tee.

Levi’s lanceert Rotterdam City Tee

Levi’s lanceert Rotterdam City Tee0 ?php the_title() ?>819 dagen geleden
Bram Ladage opent pop-up store in Rotterdamse Markthal ter ere van 50 jarig jubileum. Er zijn unieke tassen, overhemden, sokken en shirts te koop.

Bram Ladage opent pop-up store met merchandise in Markthal

Bram Ladage opent pop-up store met merchandise in Markthal0 ?php the_title() ?>827 dagen geleden
Tribes Inspiring Workplaces opent de zeventiende locatie eind 2017 in Rotterdam. Het wordt de vierde locatie in de Maasstad.

Tribes opent vierde locatie in Rotterdam

Tribes opent vierde locatie in Rotterdam0 ?php the_title() ?>846 dagen geleden
Natascha Hokke, Danny Kaan, Nick Kiran en Talitha Nöllen-de Haas zijn genomineerd voor Het Rotterdams Communicatie Talent 2017.

Vier finalisten voor de eerste Rotterdams Communicatie Talent Award 2017

Vier finalisten voor de eerste Rotterdams Communicatie Talent Award 20170 ?php the_title() ?>849 dagen geleden
Facebookbank Een Rotterdams bankje op plein 1940 gaat op Facebook en Instagram gevoelens delen. Het eerste ‘pratende’ bankje van land nodigt uit tot nadenken toekomst.

De eerste Facebookbank staat in Rotterdam

De eerste Facebookbank staat in Rotterdam0 ?php the_title() ?>903 dagen geleden
Vanaf augustus opent Sparks Hostel in Rotterdams vooroorlogs pand aan Westersingel. Gasten kunnen via kanalen als Facebook Messenger vragen stellen.

Historisch pand aan Rotterdamse Westersingel omgetoverd tot sprankelend hostel

Historisch pand aan Rotterdamse Westersingel omgetoverd tot sprankelend hostel0 ?php the_title() ?>910 dagen geleden
Een trotse inwoner van de stad heeft samen met Pervasco een Rotterdams snoepje ontwikkeld: Rotterdammertjes – de bouwstenen van Rotterdam.

Rotterdam heeft eindelijk ook een eigen snoepje!

Rotterdam heeft eindelijk ook een eigen snoepje!0 ?php the_title() ?>916 dagen geleden
Ruim 400 social influencers van over de hele wereld komen in het voorjaar naar Rotterdam voor het Traverse, het grootste influencers congres van Engeland.

Internationaal influencers congres Traverse naar Rotterdam

Internationaal influencers congres Traverse naar Rotterdam0 ?php the_title() ?>917 dagen geleden
Naturalis Luxor Cultuurmarketing

Luxor Theater en Naturalis winnaars Cultuurmarketing Awards 2017

Luxor Theater en Naturalis winnaars Cultuurmarketing Awards 20170 ?php the_title() ?>950 dagen geleden
Rotterdam hotel Trivago

Rotterdam wordt steeds populairder in eigen land

Rotterdam wordt steeds populairder in eigen land0 ?php the_title() ?>960 dagen geleden
AHSH46 Justin Bieber

Justin Bieber opent pop-up store in Rotterdam

Justin Bieber opent pop-up store in Rotterdam0 ?php the_title() ?>965 dagen geleden
CamHatch Netherlands B.V., StoredEnergy en Hi Marry Rotterdamse Startersprijs Correctbook

Correctbook wint Rotterdamse Startersprijs 2017

Correctbook wint Rotterdamse Startersprijs 20170 ?php the_title() ?>985 dagen geleden
Picnic online supermarkt Overschie Vlaardingen Schiedam

Online supermarkt Picnic gaat wijk voor wijk uitbreiden in Rotterdam

Online supermarkt Picnic gaat wijk voor wijk uitbreiden in Rotterdam0 ?php the_title() ?>988 dagen geleden
Travelbird Instagram Rijksmuseum Efteling Erasmusbrug

Wat zijn de meest geïnstagramde toeristische attracties?

Wat zijn de meest geïnstagramde toeristische attracties?0 ?php the_title() ?>989 dagen geleden
NN Group CPC Marathon sponsor

NN Group blijft titelsponsor NN CPC Loop en NN Marathon Rotterdam

NN Group blijft titelsponsor NN CPC Loop en NN Marathon Rotterdam0 ?php the_title() ?>994 dagen geleden
Jeroen Kuyper Rotterdam Partners Ron Voskuilen

Jeroen Kuyper nieuwe algemeen directeur Rotterdam Partners

Jeroen Kuyper nieuwe algemeen directeur Rotterdam Partners0 ?php the_title() ?>1007 dagen geleden
Rotterdamse Startersprijs Groothandelsgebouw

Zes genomineerden voor de Rotterdamse Startersprijs

Zes genomineerden voor de Rotterdamse Startersprijs0 ?php the_title() ?>1008 dagen geleden
Rotterdamse zakenvrouw Miss Publicity Revnext Clarsissa Slingerhand Deniece Harras

Dit zijn de eerste Rotterdamse zakenvrouwen van het jaar

Dit zijn de eerste Rotterdamse zakenvrouwen van het jaar0 ?php the_title() ?>1022 dagen geleden
De nieuwe skyline van de Kop van Zuid, gezien vanaf het water.

Rotterdam beleeft recordjaar met buitenlandse investeringen

Rotterdam beleeft recordjaar met buitenlandse investeringen0 ?php the_title() ?>1049 dagen geleden
The party squad

KPN zet The Partysquad op Euromast voor Soundcheckers

KPN zet The Partysquad op Euromast voor Soundcheckers0 ?php the_title() ?>1087 dagen geleden
De inzet van vloggers binnen het reclamedomein brengt nieuwe uitdagingen voor adverteerders met zich mee. Daarom brengen BVA Bond van Adverteerders en FNLI, Federatie Nederlandse Levensmiddelenindustrie, de ‘Gids Voedingsmiddelenadverteerders en Content Creators’ uit.

Rotterdamse bibliotheek zet #Girlboss in de spotlights

Rotterdamse bibliotheek zet #Girlboss in de spotlights0 ?php the_title() ?>1100 dagen geleden
FG Food Labs

Topchef François Geurds wint Marketing Award Rotterdam 2016

Topchef François Geurds wint Marketing Award Rotterdam 20160 ?php the_title() ?>1106 dagen geleden
Attractie wildwaterbaan

ANWB nomineert Walibi, Diergaarde Blijdorp en Artis als Leukste uitje van Nederland

ANWB nomineert Walibi, Diergaarde Blijdorp en Artis als Leukste uitje van Nederland0 ?php the_title() ?>1118 dagen geleden
Marathon van Rotterdam

Rotterdam Topsport gaat samenwerking aan met Tamoil en Unica Technisch Beheer

Rotterdam Topsport gaat samenwerking aan met Tamoil en Unica Technisch Beheer0 ?php the_title() ?>1120 dagen geleden
Splashtours Rotterdam

De gratis Rotterdam Tourist app is vernieuwd

De gratis Rotterdam Tourist app is vernieuwd0 ?php the_title() ?>1121 dagen geleden
Rotterdam make it happen

Rotterdam wint Best Brand Strategy Award van Financial Times

Rotterdam wint Best Brand Strategy Award van Financial Times0 ?php the_title() ?>1135 dagen geleden
Rotterdam Knowledge Ambassadors

Rotterdam laat Knowledge Ambassadors stad promoten

Rotterdam laat Knowledge Ambassadors stad promoten0 ?php the_title() ?>1136 dagen geleden
Speel tapijt persbericht

Rotterdamse art director ontwerpt speelkleed voor Playmobil

Rotterdamse art director ontwerpt speelkleed voor Playmobil0 ?php the_title() ?>1149 dagen geleden
Kamera Express ondernemersprijs

Kamera Express wint Rotterdamse Ondernemersprijs 2016

Kamera Express wint Rotterdamse Ondernemersprijs 20160 ?php the_title() ?>1156 dagen geleden
MTV broederliefde

Merken klinkend aanwezig tijdens MTV European Music Awards in Rotterdam

Merken klinkend aanwezig tijdens MTV European Music Awards in Rotterdam0 ?php the_title() ?>1175 dagen geleden
Gevange playball

Rotterdam Partners slaat toe met honkbal

Rotterdam Partners slaat toe met honkbal0 ?php the_title() ?>1176 dagen geleden
Rotterdam city met brug

Rotterdamse citymarketing zorgt voor fors meer buitenlandse hotelgasten

Rotterdamse citymarketing zorgt voor fors meer buitenlandse hotelgasten0 ?php the_title() ?>1219 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!