Home | B2B | Tibbaa gaat van ticketing ook naar mobiele telecom

Tibbaa gaat van ticketing ook naar mobiele telecom

Geplaatst door Jeroen Veenstra in B2B op 14/09/2017 om 14:37

Tibbaa, een van de grootste spelers in ticketing, koppelt de voordelen uit eventsector aan de kracht van KPN-netwerk en wordt ook aanbieder van telecom.

Tibbaa geeft organisaties en merken de mogelijkheid om een nog betere interactie met bezoekers te creëren. Om bezoekers te contacteren waar ze zich bevinden, wordt gebruik gemaakt van de gegevens uit de ticketverkoop. Door middel van locatie, geslacht en leeftijd te koppelen aan het type evenement wordt een doelgroep gecreëerd en kan de juiste interactie met bijvoorbeeld campagnes, sponsoren en unieke acties worden aangegaan. Tibbaa gaat nu de voordelen uit eventsector aan het KPN-netwerk koppelen want het debuteert als aanbieder aan mobiele diensten en producten.

Tibbaa is vanaf nu actief als speler op de Nederlandse telecommarkt. Als ticket provider, mobiele operator en loyalty-partner ontketent Tibbaa een revolutie. Bellen, winkelen en uitgaan zal nooit meer hetzelfde zijn. Het explosief groeiende bedrijf levert nu een slim pakket aan uiteenlopende mobiele sim-only abonnementen met de voordelen van het beste netwerk van Nederland en een directe koppeling met de andere activiteiten van Tibbaa. Bovendien breidt Tibbaa het pakket mobiele-telecomproducten op korte termijn verder uit met mobiele telefoons, telefoonaccessoires en streamingdiensten.

”Gratis bellen en data gebruiken omdat je in de winkel credits spaart,” zegt Peter Roos, oprichter van Tibbaa. ”Door onze activiteiten en platforms te koppelen, bieden wij klanten de mogelijkheid om via een innovatief loyalty-systeem te sparen voor persoonlijke voordelen. Bijvoorbeeld een maand lang gratis bellen, gratis entree voor een concert of festival, VIP-tickets, meet & greets met artiesten en meer.”

Bij aanschaf van een nieuw mobiel abonnement van Tibbaa ontvangen klanten tijdelijk gratis een pas met tien euro aan credits én een powerbank. ”In de toekomst kunnen ze meer voordeel verwachten vanuit het Tibbaa-platform,” belooft Peter Roos.

Tags

TibbaaTibbaa Peter RoosPeter Roos telecomtelecom streamingstreaming KPNKPN

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!