Home | retail | Thom Uildriks van BOXRS4ALL wint NK Pitchen

Thom Uildriks van BOXRS4ALL wint NK Pitchen

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 27/03/2018 om 10:38

Thom Uildriks wil met boxrs4all iedereen in de wereld ondergoed laten dragen. Na elke verkochte onderbroek wordt onderbroek aan kind in Tanzania gedoneerd.

Na diverse voorrondes en selecties bleven er zes finalisten voor het NK Pitchen van 2018 over: Saskia de Bois uit Delft,  Stefan Witkamp uit Enschede, Judith Smits uit Bussum, Michael Salmagne uit Haarlem,  Max Heck uit Amsterdam en Thom Uildriks uit Eindhoven. Thom Uildriks is eigenaar van Boxrs4all en bleek in de Jaarbeurs met zijn achttien jaar, het meest overtuigend en mag zich na Eline Leijten van Plugify en Jouri Schoemaker namens Shake-on een jaar lang De beste pitcher van Nederland noemen.

Zijn missie: iedereen in de wereld ondergoed laten dragen. Dit zet hij kracht bij door na iedere verkochte onderbroek via Boxrs4all, een onderbroek te doneren aan een kind in Tanzania via een speciaal hiervoor opgerichte stichting. werd geïnspireerd tijdens een bezoek aan Tanzania waar hij zag dat er  hele bevolkingsgroepen zijn die geen geld hebben voor een simpele onderbroek, startte  de student zijn eigen onderbroekenlijn.

Uildriks overtuigde de jury, bestaande uit presentator Jochem van Gelder, investeerder Frank Appeldoorn, Sprout hoofdredacteur Remy Ludo Gieling en Nathalie Mangelaars van de Pitch Academy, uiteindelijk door in de finale ook over een voor hem volstrekt onbekend onderwerp te pitchen.

Net als voorgaande jaren initieerde Nathalie Mangelaars deze editie. ”Het NK Pitchen geeft bedrijven en personen de mogelijkheid om te laten zien wat ze op  gebied van het pitchen in huis hebben. Alle edities hebben veel landelijke publiciteit opgeleverd waarmee het belang van een goede pitch nog eens wordt onderstreept. Daarom gaan we dit jaar meerdere activiteiten organiseren. Zo zijn we druk bezig met
de voorbereidingen van de Nationale Pitchdag in oktober waarbij ik alle bedrijven in  Nederland uitdaag om mee te doen!”besluit Mangelaars enthousiast.

Tags

Pitch AcademyPitch Academy Thom UildriksThom Uildriks Boxrs4allBoxrs4all Jochem van GelderJochem van Gelder NK Pitchen voor OndernemersNK Pitchen voor Ondernemers Nathalie MangelaarsNathalie Mangelaars NK PitchenNK Pitchen

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!