Home | retail | T-Mobile gaat strijd aan met wifi met onbeperkt mobiel internet voor 35 euro

T-Mobile gaat strijd aan met wifi met onbeperkt mobiel internet voor 35 euro

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 10/01/2017 om 09:59

T-Mobile strijd met wifi

T-Mobile introduceert Go Unlimited EU, een tweejarige abonnement voor onbeperkt mobiel internet in Nederland, voor een vast bedrag van 35 euro per maand. Go Unlimited EU biedt onbeperkt de hoogste datasnelheid van T-Mobile via 4G in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en in de EU en zestig dagen onbeperkt dataverbruik in de EU.

Met Go Unlimited EU breekt T-Mobile opnieuw met bestaande conventies in de telecomwereld en het prijsniveau voor premium mobiel internet. Go Unlimited EU maakt deel uit van een compleet nieuw productaanbod van T-Mobile en is vanaf 16 januari beschikbaar voor zowel consumenten als bedrijven.

T-Mobile Go Unlimited biedt klanten onbeperkt muziek, video, gaming en social media plus onbeperkt bellen voor 35 euro per maand. Martin Knauer, waarnemend CEO T-Mobile: ”Mobiel internet is een onlosmakelijk onderdeel van ons leven geworden. En hoewel de landelijke beschikbaarheid van snel internet ons nu de mogelijkheid biedt het overal en altijd te gebruiken, voelen mensen zich nog altijd beperkt. En dat is storend. Vandaag maakt T-Mobile een grote sprong voorwaarts. We nemen Nederland mee naar een nieuw mobiel tijdperk en maken korte metten met datalimieten en prijzen. Go Unlimited EU biedt de beste mobiele internetervaring in Nederland.”

Martin Knauer: ”Waarom zou je jezelf beperken tot wifi wanneer je bijvoorbeeld Game of Thrones, voetbal, schaatsen, The Voice, Grey’s Anatomy of Suits onbeperkt op je smartphone of tablet kunt kijken? Waarom jezelf beperken als je altijd en overal onbeperkt muziek kunt streamen of je favoriete livestreams kunt bekijken voor slechts 35 euro per maand? Wifi heeft er een geduchte concurrent bij. Voor deze prijs hoeft niemand zich nog zorgen te maken over zijn of haar dataverbruik, of gebruik te maken van trage wifiverbindingen. Ik weet zeker dat veel van onze klanten nu eerder geneigd zullen zijn om internet via 4G te gebruiken. Zowel thuis als op kantoor.”

Voor de zakelijke markt is T-Mobile Go Unlimited EU beschikbaar tot twintig simkaarten. Marieke Snoep, Directeur Zakelijke Markt: ”Voor onze zakelijke klanten is dit een grote stap voorwaarts. Go Unlimited EU biedt de ultieme vrijheid om te werken en in contact te blijven met hun klanten en bedrijf – waar zij ook zijn en zonder enige beperking. Bovendien wordt hiermee het pijnpunt van klanten weggenomen dat ze gebruik moeten maken van onbeveiligde openbare wifi-netwerken. Geen enkele onderneming wil zich zorgen maken over onverwacht hoge rekeningen voor telecommunicatie. Go Unlimited EU biedt tegen een vast tarief van 35 euro volledige voorspelbaarheid wat betreft de kosten in Nederland en de EU. Voor bedrijven die zakendoen met de VS is er Go Unlimited EU + USA voor een vast maandbedrag van zestig euro per abonnement.” Voor de midden- en grootzakelijke markt biedt T-Mobile flexibele en unlimited oplossingen op maat.

Met T-Mobile Go profiteren klanten van het best geteste netwerk in Nederland met de grootste datacapaciteit en gemiddeld de hoogste snelheden. ”We hebben flink geïnvesteerd in ons netwerk om onze klanten de beste mobiele internetervaring te bieden. Onbeperkt is alleen relevant als daarbij de juiste netwerkervaring wordt geleverd,”  zegt Martin Knauer.

In maart 2016 is het netwerk van T-Mobile door P3, ’s werelds meest erkende testinstituut voor netwerken, uitgeroepen tot het best geteste netwerk in Nederland. Wereldwijd heeft het netwerk van T-Mobile de hoogste score ooit gemeten door P3 behaald. Knauer: ”Ons netwerk is gebaseerd op de nieuwste technologie zodat het exponentiële datagroei aankan. Daarom kunnen we deze stap vandaag met het grootst mogelijke vertrouwen zetten. Om de beste te blijven, zullen we ook in 2017 investeren in onze netwerkkwaliteit en verdere verbetering van de capaciteit, toegankelijkheid en snelheid.”

Om alle klanten een naadloze, mobiele internetervaring te kunnen bieden en een goed functionerend netwerk te garanderen, starten klanten met Go Unlimited EU en Go Unlimited EU+ USA, iedere dag met 5GB data. Daarna kunnen klanten ongelimiteerd 1 GB-aanvullers activeren. Deze GB-aanvullers zijn gratis en ook geldig in de EU.

Tags

telecomtelecom bundelbundel wifiwifi TelecomaanbiedersTelecomaanbieders DataData T-MobileT-Mobile

Comments

Kenmerken

De Olympisch Kampioen van Pyeongchang op de 1.000 en 1.500 meter heeft in Lulea in Zweden een indrukwekkend snelheidsrecord gevestigd. Schaatsend klokte Nuis in een door Red Bull, SEAT en de TU Eindhoven gecreëerde setting een topsnelheid van liefst 93 kilometer per uur.

Red Bull, SEAT en TU Eindhoven maken Kjeld Nuis snelste man ter wereld op de schaats

Red Bull, SEAT en TU Eindhoven maken Kjeld Nuis snelste man ter wereld op de schaats0 ?php the_title() ?>669 dagen geleden
SodaStream lanceert een wereldwijde campagne:  Join the Revolution om uniek talent te werven in 45 landen. Zo ook in Nederland, waar het bedrijf een groeispurt heeft doorgemaakt die in 2018 wordt doorgezet. Thor Björnsson, The Mountain uit Game of Thrones, speelt samen met CEO Daniel Birnbaum de hoofdrol in de ludieke video. 

SodaStream en The Mountain zoeken Nederlands talent

SodaStream en The Mountain zoeken Nederlands talent0 ?php the_title() ?>725 dagen geleden
Sinds de introductie van mobiele abonnementen met unlimited data (door T-Mobile in januari 2017 en Tele2 in mei 2017)  versnelt de groei van het mobiel dataverbruik. Dat blijkt uit de Telecommonitor over het eerste halfjaar van 2017, opgesteld door Autoriteit Consument & Markt. Ook de populariteit vast-mobiele bundels blijft stijgen

Unlimited Data zorgt voor versnelde groei mobiel dataverbruik

Unlimited Data zorgt voor versnelde groei mobiel dataverbruik0 ?php the_title() ?>737 dagen geleden
'Door kinderen te stimuleren te schaatsen, vergroten we de kans dat de nieuwe Sven Kramer ontdekt wordt,' zegt Mark Versteegen, directeur sponsoring van KPN

KPN ontwikkelt hypermoderne schaatsstoel om nieuwe Sven Kramer te ontdekken

KPN ontwikkelt hypermoderne schaatsstoel om nieuwe Sven Kramer te ontdekken0 ?php the_title() ?>738 dagen geleden
Mondicon heeft officieel zijn mobiele WiFi hotspot We.Stream gelanceerd in Las Vegas. Prins Constantijn van Oranje heeft het eerste exemplaar van We.Stream ontvangen tijdens de opening van het Holland Paviljoen op de CES. We.Stream is ‘s werelds eerste veilige mobiele WiFi hotspot met embedded Cloud SIM technologie. Hierdoor kunnen gebruikers veilig en onbeperkt internetten in meer dan 100 landen wereldwijd zoals waaronder China, Verenigde Staten, Australië en Europa.

Prins Constantijn van Oranje ontvangt eerste exemplaar van We.Stream tijdens CES

Prins Constantijn van Oranje ontvangt eerste exemplaar van We.Stream tijdens CES0 ?php the_title() ?>747 dagen geleden
Ruim de helft van alle Nederlanders heeft dan ook geen enkel idee wat het streamen van video’s of muziek op een mobiele telefoon eigenlijk kost. De wens om meer onbeperkt mobiel data te gebruiken is groot en toch verwacht één op de twee Nederlanders dat dit te duur is. Dit en meer blijkt uit onderzoek door PanelWizard Direct onder meer dan 1.000 respondenten in opdracht van Tele2. De provider liet onderzoeken hoe het is gesteld met ons mobiele datagebruik on the go.

Ruim helft Nederlanders geen idee van kosten mobiel datagebruik

Ruim helft Nederlanders geen idee van kosten mobiel datagebruik0 ?php the_title() ?>821 dagen geleden
Jaime Lannister en Cersei Lannister van Game of Thrones met Cersei Lannister op de Iron Throne

Ziggo zet Nederlander op Game of Thrones via Twitter

Ziggo zet Nederlander op Game of Thrones via Twitter0 ?php the_title() ?>926 dagen geleden
T-mobile viert tienjarig bestaan van hashtag

T-mobile viert tienjarig bestaan van #

T-mobile viert tienjarig bestaan van #0 ?php the_title() ?>930 dagen geleden
wifi norton

Driekwart van de Nederlanders maakt onveilig gebruik van openbare wifi

Driekwart van de Nederlanders maakt onveilig gebruik van openbare wifi0 ?php the_title() ?>930 dagen geleden
wifi CBS

Jongeren onvoorzichtiger op onbeveiligde wifi-netwerken

Jongeren onvoorzichtiger op onbeveiligde wifi-netwerken0 ?php the_title() ?>954 dagen geleden
De Koffiejongens Nespresso

Koffie door de brievenbus

Koffie door de brievenbus0 ?php the_title() ?>979 dagen geleden
streaming muziekindustrie NVPI Adele, Justin Bieber, Broederliefde, Lil’ Kleine, Kensington, Coldplay, David Bowie, The Rolling Stones, Leonard Cohen en Kinderen voor Kinderen

Onbeperkt muziek streamen doet omzet Nederlandse muziekindustrie stijgen

Onbeperkt muziek streamen doet omzet Nederlandse muziekindustrie stijgen0 ?php the_title() ?>1005 dagen geleden
P3 T-Mobile

Nederlandse telecomproviders bieden internationaal beste resultaten

Nederlandse telecomproviders bieden internationaal beste resultaten0 ?php the_title() ?>1011 dagen geleden
Band Gorillaz

T-Mobile lanceert bijzondere samenwerking met band Gorillaz

T-Mobile lanceert bijzondere samenwerking met band Gorillaz0 ?php the_title() ?>1038 dagen geleden
KPN telecompaper

Mobiele markt krimpt in 2016 bijna 4% tot 4,7 miljard euro

Mobiele markt krimpt in 2016 bijna 4% tot 4,7 miljard euro0 ?php the_title() ?>1042 dagen geleden
wifi overbelast door infraroodstralen

Nooit meer overbelaste wifi door infraroodstralen!

Nooit meer overbelaste wifi door infraroodstralen!0 ?php the_title() ?>1045 dagen geleden
De vierde editie van het Buma Awards Gala

Buma onderscheidt voor het eerst reclamemuziek

Buma onderscheidt voor het eerst reclamemuziek0 ?php the_title() ?>1055 dagen geleden
één van de modellen van de reclames van T-mobile

T-mobile noteert 18% stijging in klanttevredenheid

T-mobile noteert 18% stijging in klanttevredenheid0 ?php the_title() ?>1060 dagen geleden
Mobiele telefonie

ACM onderzoekt kansen en risico’s van bundeling op telecommarkt

ACM onderzoekt kansen en risico’s van bundeling op telecommarkt0 ?php the_title() ?>1062 dagen geleden
Flying Dutch Ahoy

ING en T-Mobile laten The Flying Dutch weer landen

ING en T-Mobile laten The Flying Dutch weer landen0 ?php the_title() ?>1098 dagen geleden
NS wifi

WiFi-gebruik treinreizigers verdubbeld na snelheidsverhoging

WiFi-gebruik treinreizigers verdubbeld na snelheidsverhoging0 ?php the_title() ?>1105 dagen geleden
Telefoon Robin unlimited

Robin Mobile reageert op tariefverandering T-Mobile

Robin Mobile reageert op tariefverandering T-Mobile0 ?php the_title() ?>1105 dagen geleden
KPN dataverbruik

Dataverbruik KPN-klant groeit weer fors

Dataverbruik KPN-klant groeit weer fors0 ?php the_title() ?>1123 dagen geleden
T-Mobile Datavrije muziek

T-Mobile moet Datavrije muziek uitzetten want gratis data bestaat niet

T-Mobile moet Datavrije muziek uitzetten want gratis data bestaat niet0 ?php the_title() ?>1129 dagen geleden
Mobiele data

Marketingacties leveren telecomaanbieders meer groei op

Marketingacties leveren telecomaanbieders meer groei op0 ?php the_title() ?>1137 dagen geleden
Vodafonewinkel de Lijnbaan

T-Mobile mag Vodafone Thuis overnemen

T-Mobile mag Vodafone Thuis overnemen0 ?php the_title() ?>1139 dagen geleden
Meisje met telefoon aan het appen

Telecomproviders gaan de strijd aan met WhatsApp

Telecomproviders gaan de strijd aan met WhatsApp0 ?php the_title() ?>1165 dagen geleden
Cookiebepaling Telecommunicatiewet

Cookiebepaling Telecommunicatiewet niet effectief

Cookiebepaling Telecommunicatiewet niet effectief0 ?php the_title() ?>1186 dagen geleden
Internet of Things afbeelding

T-Mobile jaagt Internet of Things flink aan met ontwikkeling nieuw netwerk

T-Mobile jaagt Internet of Things flink aan met ontwikkeling nieuw netwerk0 ?php the_title() ?>1193 dagen geleden
Energie laden

NLE stopt nu ook energie in telecommarkt

NLE stopt nu ook energie in telecommarkt0 ?php the_title() ?>1194 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!