Home | retail | Simyo in 2016 opnieuw verkozen tot Beste Prepaid Provider

Simyo in 2016 opnieuw verkozen tot Beste Prepaid Provider

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 03/05/2017 om 14:08

Simyo KPN Vodafone Bliep PrepaidSimkaart.net

Simyo sleept voor de vierde keer op rij de award voor Beste Prepaid Provider binnen. Mede door het advies van PrepaidSimkaart.net in acht te hebben genomen en de prepaid internet bundels in data te verhogen, heeft Simyo het net aan gewonnen van Vodafone. Vodafone staat op een stabiele tweede plek, gevolgd door KPN.

De award is enkele jaren geleden door de grootste prepaid website van Nederland in het leven geroepen om providers te stimuleren, te motiveren en te activeren om hun prepaid diensten voor consumenten te verbeteren.

Simyo is wederom de grote winnaar en heeft de 50cm grote beker ook met trots in ontvangst genomen, uitgereikt door de CEO van PrepaidSimkaart.net: Wesley Kelder.

Simyo voelt de hete adem van Vodafone in haar nek, maar heeft mede door het aanpassen van haar prepaid internet bundels de strijd gewonnen. Het verhogen van het aantal MB’s in de prepaid bundels heeft eigenaar Wesley Kelder als must gesteld voor Simyo in 2015, om de award voor 2016 weer binnen te slepen. Dit omdat PrepaidSimkaart.net inzicht had in de trends op de telecommarkt en al wist waar de concurrentie mee bezig is en hoe de markt zich beweegt. Consumenten willen namelijk steeds meer data en een steeds snellere internetverbinding. Hoe sneller het internet is, hoe meer data men gaat gebruiken omdat het browsen en streamen veel soepeler gaat.

Wesley Kelder: ”Wij zijn trots dat Simyo ons waarschuwende advies heeft meegenomen en de prepaid internetbundels heeft herzien. Mede hierom redt Simyo het weer om Vodafone voor te blijven als Beste Prepaid Provider van Nederland. Dit is een mooi voorbeeld van ons doel met deze award: Providers stimuleren om een betere prepaid dienstverlening en een beter prepaid aanbod te exploiteren.”

De top 5 bestaat uit Simyo met 190 punten, Vodafone met 180 punten, KPN met 178 punten, AH Mobiel met 172 punten en
Bliep met 166 punten.

De beste provider van dit jaar (2017) zal aan het einde van het desbetreffende jaar worden uitgeroepen. Daarnaast zullen r nieuwe aspecten worden bekeken: De stem van de consument zal nog zwaarder wegen dan in 2016, Selfservice-systeem mogelijkheden zal worden uitgesplitst in verschillende punten en Prepaid internet zal wellicht nog wat specifieker worden verdeeld in subcategorieën, waardoor dit onderdeel nog zwaarder zal wegen.

Reden hiertoe is de enorme verschuiving in de behoefte van de consument. De consument wilt meer variatie in prepaid internet bundels, meer opties in snelheid en meer extra internet services.

Deze punten worden uitgebreid en toegevoegd aan de bestaande 22 beoordelingscriteria van dit jaar. Ieder jaar worden de beoordelingscriteria herzien en zo nodig aangepast op basis van de ontwikkeling in de consumentenmarkt.

Tags

PrepaidSimkaart.netPrepaidSimkaart.net BliepBliep Beste Prepaid ProviderBeste Prepaid Provider TelecomaanbiedersTelecomaanbieders SimyoSimyo VodafoneVodafone

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!