Home | Marketing | FreelanceFactoring genomineerd voor Rotterdamse Ondernemersprijs

FreelanceFactoring genomineerd voor Rotterdamse Ondernemersprijs

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Marketing op 11/10/2016 om 11:49

FreelanceFactoring Rotterdamse Ondernemersprijs

De Rotterdamse Ondernemersprijs is al meer dan 31 jaar een gerespecteerde activiteit in de regio Rotterdam. In 2014 nam Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs de organisatie van het evenement over van de initiatiefnemers Kamer van Koophandel en gemeente Rotterdam. Dit jaar zijn FreelanceFactoring, Kamera Express en Technotrading door de vakjury genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2016.

Wouk Witte laat namens het Rotterdamse FreelanceFactoring overtuigd weten dat: ”De andere genomineerden geduchte tegenstanders zijn en mooie bedrijven hebben, toch verwachten wij uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen.”

FreelanceFactoring is gespecialiseerd in factoring voor zzp’ers, freelancers en mkb-ondernemers. Dit betekent dat zij facturen van opdrachtgevers voorfinancieren en ongeacht de betaaltermijn binnen drie werkdagen uitbetalen. Zo beschikken ondernemers sneller over hun geld wat meer onafhankelijkheid, vrijheid en ruimte om te ondernemen geeft.

Witte vervolgt: ”De nominatie is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zitten en geeft ons hele team extra energie en motivatie om verder te bouwen aan ons bedrijf. We zitten vol plannen voor de toekomst en deze nominatie gaat ons daar zeker bij helpen. Voor nu zijn we met het team druk aan het brainstormen hoe we de hoofdprijs naar ons kantoor kunnen halen.”

FreelanceFactory werd door een zakenrelatie getipt over de Rotterdamse Ondernemersprijs. Witte: ”Hij dacht, gezien de innovatieve manier van onze dienstverlening en snelle groei, dat we een goede kans zouden maken op de prijs. Zelf hadden we nooit verwacht dat we bij de laatste drie zouden zitten. FreelanceFactory is een jong bedrijf dat bestaat sinds 2012 en ondanks dat we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid, zien we ons zelf nog steeds als start-up.”

Op maandag 21 november wordt de winnaar bekend gemaakt. FreelanceFactory heeft concurrentie van het Capelse Kamera Express (beeldspecialist voor apparatuur en accessoires op het gebied van foto en video) en Technotrading (technische groothandel voor de scheepvaart, offshore, bouw en industrie) uit Schiedam. Voor de uiteindelijke keuze kijkt de jury vooral naar de onderneming, de ondernemer en het grensverleggende ondernemerschap.

 

 

Tags

Freelance FactoringFreelance Factoring Kamera-ExpressKamera-Express TechnotradingTechnotrading Rotterdamse OndernemersprijsRotterdamse Ondernemersprijs

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!