Home | Logistiek/e-commerce | Red je pakketje gaat als eerste bezorgdienst op zaterdagavond leveren

Red je pakketje gaat als eerste bezorgdienst op zaterdagavond leveren

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Logistiek/e-commerce op 15/12/2017 om 17:09

zaterdagavond NextChapter gaat een samenwerking aan met logistiek dienstverlener Red je Pakketje. Door deze samenwerking kunnen klanten van NextChapter sneller leveren dan Coolblue en bol.com. De belofte: Bestellen voor 24:00u is morgen in huis wordt geëvenaard, maar NextChapter belooft door de samenwerking met Red Je pakketje zelfs: Voor 12:00 besteld is nog dezelfde dag in huis, zónder meerkosten. NextChapter en Red je Pakketje introduceren de samenwerking direct met landelijke dekking. bezorgdienst Red je Pakketje, gespecialiseerd in same day delivery, bezorgt voortaan ook op zaterdagavond vanwege signaal vanuit klanten.

De bezorgdienst Red je Pakketje, gespecialiseerd in same day delivery, bezorgt voortaan ook op zaterdagavond. De nieuwe dienst is beschikbaar in het hele land, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Het aantal online aankopen in Nederland groeit sterk. De Thuiswinkel Markt Monitor bracht in een onderzoek naar buiten dat in 2017 naar verwachting 200 miljoen online aankopen (+13%) worden gedaan, met een totaalbedrag van meer dan €22,6 miljard (+12%).

Om deze online aankopen daadwerkelijk bij de klant te bezorgen vormt Red je Pakketje de fysieke verbinding tussen de webwinkels en klant.

Renno Welberg (24), CCO bij Red je Pakketje: ”Steeds vaker kregen wij vanuit onze klanten het signaal om ook op zaterdagavond te bezorgen. We zijn daarmee aan de slag gegaan en hebben de mogelijkheden onderzocht. We hebben enorm veel plannen met betrekking tot de groei van onze onderneming. maar hebben deze uitbreiding in onze dienstverlening voorrang gegeven, door de vraag vanuit de markt. Wanneer dit helemaal geïntegreerd is, willen we ons richten op de mogelijkheden voor bezorging op de zondagavond, zodat op termijn de pakketdienst 7 avonden per week beschikbaar is.’”

Vier weken heeft Red je Pakketje een pilot gedraaid op zaterdagavond. Vanaf nu mag de zaterdagavond bezorging als reguliere dienst worden gezien. De bezorgtijden liggen tussen 17:00-22:00 uur zoals ook op de doordeweekse avonden. Door de algehele groei van de onderneming werft Red je Pakketje 200 nieuwe chauffeurs om aan hun vaste teams toe te voegen.

Tags

zaterdagavondzaterdagavond Red je PakketjeRed je Pakketje

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!