Home | Logistiek/e-commerce | PostNL laat consument bezorging wijzigen

PostNL laat consument bezorging wijzigen

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Logistiek/e-commerce op 12/07/2017 om 12:03

bezorging PostNL

PostNL biedt consumenten een nieuwe dienst aan: Bezorging Wijzigen. Dat betekent dat consumenten nadat zij een pakketje besteld hebben de mogelijkheid hebben om via de PostNL-app of track&trace het bezorgmoment of de bezorglocatie aan te passen. Met deze nieuwe dienst zet PostNL een volgende stap om, samen met webwinkeliers, consumenten meer regie te geven over waar en wanneer zij hun pakket willen ontvangen.

PostNL is continu bezig met het uitbreiden van diensten die passen bij de wensen van de consument. Het wijzigen van het bezorgmoment en de bezorglocatie is een belangrijke behoefte van consumenten. Ontvangers willen graag nog vóór de bezorger voor het eerst langskomt, de dag, het tijdstip en soms ook de bezorglocatie wijzigen.

Met deze dienst kan de consument zodra het pakket in het PostNL sorteercentrum is, het bezorgmoment, of de bezorglocatie wijzigen. Dit kan tot uiterlijk 06.00 uur ’s morgens op de dag van bezorging.

Liesbeth Kaashoek, directeur Pakketten en Logistiek: “We merken dat ontvangers het fijn vinden om meer regie te hebben over het moment of de plaats waar zij hun pakket willen ontvangen. Met de dienst ‘Bezorging wijzigen’ bieden we deze mogelijkheid. Dit is weer een stap in de richting van onze ontwikkeling in het flexibeler maken van onze bezorgopties, waarmee we de markt van online winkelen verder stimuleren.”

Tags

track&tracetrack&trace sorteercentrumsorteercentrum bezorgenbezorgen PostNLPostNL

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!