Home | retail | Poiesz neemt Maaltijdservice Van Smaak over

Poiesz neemt Maaltijdservice Van Smaak over

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 07/03/2018 om 11:34

Poiesz Supermarkten B.V. neemt Van Smaak B.V. over van de KwadrantGroep. De KwadrantGroep wil zich focussen op de zorgverlening aan ouderen en chronisch zieken en heeft eerder al een aantal bedrijven verkocht. Van Smaak was het laatste niet-zorgbedrijf binnen het concern. De KwadrantGroep blijft voor wat betreft haar maaltijdvoorziening de relatie met Van Smaak voortzetten.

In november werd er al een innige samenwerking tussen Poiesz en Van Smaak aangekondigd door elkaars logistieke netwerk te gebruiken en te investeren in een gezamenlijk wagenpark!

De KwadrantGroep is blij voor Van Smaak een sterke strategische partner gevonden te hebben in Poiesz. De beide bedrijven werken nu al samen in het bezorgen van warme maaltijden. Deze samenwerking is nu geïntensiveerd door de transactie van aandelen. De bedrijfsvoering van Van Smaak wordt grotendeels ongewijzigd voortgezet en alle medewerkers blijven in dienst. De vrijwilligers van het Smaakgilde blijven vanuit de KwadrantGroep aangestuurd worden.

Met de overname gaat zowel voor Van Smaak als voor Poiesz een nadrukkelijke wens in vervulling. Het DNA van beide bedrijven past naadloos: de marktgebieden zijn identiek, over en weer is sprake van toegevoegde waarde en zowel Van Smaak als Poiesz hebben een bedrijfscultuur die uitgaat van het centraal stellen van het belang van de klant in alle opzichten.

Alle betrokkenen zijn ervan overtuigd dat door de overname in meerdere opzichten sprake is van toegevoegde waarde. Daarmee ontstaan nieuwe kansen om de marktpositie in Noord-Nederland van zowel Poiesz als Van Smaak verder uit te bouwen.

Tags

maaltijdservicemaaltijdservice Van SmaakVan Smaak KwadrantGroepKwadrantGroep Poiesz SupermarktenPoiesz Supermarkten

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!