Home | sponsoring | Reuzenpanda’s sponsoren voetballers van N.E.C. Nijmegen

Reuzenpanda’s sponsoren voetballers van N.E.C. Nijmegen

Geplaatst door Jeroen Veenstra in sponsoring op 04/07/2017 om 16:52

reuzenpanda's N.E.C. Ouwehands Dierenpark panda's

Onder toeziend oog van reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen heeft N.E.C. in Ouwehands Dierenpark het nieuwe shirt van de voetbalclub gepresenteerd. Selectiespelers Mex Bakker en Kevin Jansen toonde het nieuwe thuisshirt aan pers en genodigden. EnergieFlex en Ouwehands Dierenpark slaan de handen ineen met als doel de krachten te bundelen voor een snelle terugkeer van de club naar de Eredivisie.

In het seizoen 2017-2018 speelt N.E.C. met zowel EnergieFlex als Ouwehands Dierenpark op het shirt. Komend seizoen kiest de energieleverancier voor de rugpositie om Ouwehands Dierenpark de kans te bieden op de voorzijde van het shirt te prijken.

Marcel Boekhoorn, eigenaar van Ouwehands Dierenpark, is al sinds jaar en dag een trouwe partner van N.E.C. De club is verheugd dat Marcel Boekhoorn ook komend seizoen verbonden blijft als supporter en zakelijk partner. EnergieFlex heeft het huidige contract met N.E.C. opengebroken en verlengd met maar liefst drie jaar. Samen met Jaap Bakker, algemeen directeur van EnergieFlex, en Remco Oversier, technisch directeur van N.E.C., tekende Robin de Lange, directeur van Ouwehands Dierenpark, het contract.

N.E.C. is Ouwehands Dierenpark dankbaar dat het, juist nu de club sportief gezien in zwaar weer heeft gezeten, de club steunt met het hoofdsponsorschap. Komend seizoen speelt de Nijmeegse club in de Jupiler League. Ook is N.E.C. trots dat EnergieFlex heeft besloten om de samenwerking te verlengen en hiermee de komende drie seizoenen shirtsponsor is.

EnergieFlex is tevens de nieuwe rugsponsor van NAC Breda. Het bedrijf prijkt daarmee onder andere op de achterkant van het nieuwe thuis-, uit- en derde shirt.

De afgelopen twee seizoenen speelde NAC met Azalp op de rug, boven het rugnummer. Aan deze overeenkomst kwam deze zomer een einde, waardoor de club op zoek moest naar een nieuwe shirtsponsor. Die werd snel gevonden in EnergieFlex. De lijntjes met dit bedrijf waren al kort. Eerder dit seizoen zette het bedrijf zich al in voor een groot aantal kinderen in en rond Breda die een steuntje in de rug verdienden. Het bedrijf droeg een flink steentje bij aan de kick-off van de NAC Soccer Camps, waardoor ruim 80 kinderen een schitterende dag konden beleven in het Rat Verlegh Stadion.

Justin Goetzee: ”We zijn heel blij dat we ruim voor het begin van het seizoen zo’n mooie nieuwe shirtsponsor mogen aankondigen. Dat EnergieFlex een betrokken sponsor is, bleek wel uit het feit dat ze met de kick-off van de NAC Soccer Camps 80 kinderen de dag van hun leven bezorgden. Die maatschappelijke lijn willen we tijdens de duur van onze samenwerking natuurlijk graag doorzetten. Bovendien zijn er leuke ideeën voor mooie activaties. We kijken ernaar uit om er een vruchtbare periode van te maken!”

Jaap Bakker: ”Voor ons is NAC Breda hét voorbeeld van een club die midden in de maatschappij staat. Die sociale verbinding is voor ons de reden om de samenwerking aan te gaan. Met onze visie op sociaal ondernemen en de kracht van NAC hopen we via de sport de wereld een beetje leuker en leefbaarder te maken.”

Tags

N.E.C.N.E.C. NACNAC EnergieflexEnergieflex reuzenpanda'sreuzenpanda's Marcel BoekhoornMarcel Boekhoorn Ouwehands DierenparkOuwehands Dierenpark sponsorsponsor

Comments

Kenmerken

Het WK voetbal in Rusland (van 14 juni tot 15 juli) is bij de NPO live op tv te zien in UltraHighDefinition TV. Dit betekent een vier keer zo hoge resolutie

WK voetbal in Ultra HD bij NPO

WK voetbal in Ultra HD bij NPO0 ?php the_title() ?>614 dagen geleden
Tijdens een Pearl Jam concert in Amsterdam in 2014 toonde Eddie Vedder een Tibet shirt van COPA. Voor het Nederlandse merk kwam daarmee een droom uit, als echte Pearl Jam fans moest dat het hoogst haalbare zijn. Nog geen vier jaar later is er zelfs een officiële samenwerking met de band een feit!

COPA lanceert collectie met Pearl Jam

COPA lanceert collectie met Pearl Jam0 ?php the_title() ?>644 dagen geleden
Pets Place biedt het gehele assortiment erf- en huisdierproducten voortaan ook aan via bol.com. Bol is hiermee het eerste externe online winkelplatform waar Pets Place mee samenwerkt naast de eigen fysieke winkels en webwinkel. Met deze samenwerking treedt Pets Place ook toe tot de Belgische markt en krijgen Nederlandse en Belgische klanten online toegang tot een nog breder assortiment dierartikelen.

Pets Place gaat samenwerking aan met bol

Pets Place gaat samenwerking aan met bol0 ?php the_title() ?>645 dagen geleden
Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid (STAP) heeft bij de Reclame Code Commissie een klacht ingediend over de shirtreclame van wijnvoordeel.nl, een van de vier hoofdsponsors van korfbalvereniging LDODK. STAP wijst er op dat de Reclamecode voor Alcoholhouden...

Klacht STAP tegen korfbalvereniging LDODK om shirtreclame wijnvoordeel

Klacht STAP tegen korfbalvereniging LDODK om shirtreclame wijnvoordeel0 ?php the_title() ?>768 dagen geleden
De Bosatlas van het Nederlandse voetbal brengt deze volkssport breed in kaart. Met thema’s als de amateurs en de profs, voetbal en de maatschappij, en de rol van de commercie. De atlas is tot stand gekomen in samenwerking met de Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en de KNVB.

Er is nu ook een Bosatlas voor de voetbal

Er is nu ook een Bosatlas voor de voetbal0 ?php the_title() ?>797 dagen geleden
Fifa18 Het tweede seizoen van de edivisie gaat morgen officieel van start in samenwerking met een vijftal nieuwe partners. Naast een uitbreiding van de samenwerking met FOX Sports heeft de Eredivisie CV ook KPN, MediaMarkt, PayPal en 538 aan de Nederlandse FIFA 18 eSports-competitie verbonden. Met deze partners wil de edivisie eSports nog steviger op de kaart zetten.

FOX Sports, KPN, MediaMarkt, PayPal en 538 aan aftrap edivisie

FOX Sports, KPN, MediaMarkt, PayPal en 538 aan aftrap edivisie0 ?php the_title() ?>833 dagen geleden
MediaMarkt, Electronic Arts en Sony openen FIFA 18 Xperience op Utrecht Centraal. In de speciale brandstore is de razend populaire EA SPORTS FIFA 18 al een week voor de release te spelen. Elke dag komen profvoetballers en artiesten langs..

MediaMarkt, Electronic Arts en Sony openen FIFA 18 Xperience op Utrecht Centraal

MediaMarkt, Electronic Arts en Sony openen FIFA 18 Xperience op Utrecht Centraal0 ?php the_title() ?>854 dagen geleden
KLM laat klanten tickets en diensten betalen via online betaaldienst WeChat Pay en is eerste niet-Chinese luchtvaartmaatschappij die dat doet.

KLM biedt als eerste niet-Chinese luchtvaartmaatschappij WeChat Pay aan

KLM biedt als eerste niet-Chinese luchtvaartmaatschappij WeChat Pay aan0 ?php the_title() ?>881 dagen geleden
Burgers’ Zoo onthult zelfbedachte 360 graden video fotosafari. Het doel is om inhoudelijke bekendheid op interactieve wijze te vergroten onder de jeugd.

Burgers’ Zoo onthult zelfbedachte 360 graden video fotosafari

Burgers’ Zoo onthult zelfbedachte 360 graden video fotosafari0 ?php the_title() ?>887 dagen geleden
De legendarische voetballer Maradonna heeft als coach van Al Fujairah een trainingskamp belegd in Mierlo. Bavaria en Energiedirect scoren met het fenomeen.

Maradonna slaat toe in Nederland

Maradonna slaat toe in Nederland0 ?php the_title() ?>887 dagen geleden
Centralpoint.nl, onderdeel van Infotheek Group, is heel dit seizoen zichtbaar op de achterkant van het speelshirt van het elftal uit de Domstad.

Centralpoint.nl nieuwe shirtsponsor FC Utrecht

Centralpoint.nl nieuwe shirtsponsor FC Utrecht0 ?php the_title() ?>891 dagen geleden
Cavallaro Napoli kleedt Arsenal. Topspelers Alexis Sánchez, Mesut Özil en coach Arsène Wenger droegen de outfits voor het eerst tijdens FA Community Shield.

Cavallaro Napoli kleedt Arsenal-sterren Alexis Sánchez en Mesut Özil

Cavallaro Napoli kleedt Arsenal-sterren Alexis Sánchez en Mesut Özil0 ?php the_title() ?>894 dagen geleden
t Groningse Crowdynews implementeert met LiveGrandstand social media-content in verslaggeving. Football365 en TEAMtalk gaan het gebruiken.

Het Groningse Crowdynews scoort in het Engelse voetbal met content van fans

Het Groningse Crowdynews scoort in het Engelse voetbal met content van fans0 ?php the_title() ?>895 dagen geleden
adidas liet fans tenues voor Real Madrid, Bayern Munchen en Juventus ontwerpen, maar ook Heracles heeft supporters shirts laten ontwerpen.

Heracles tussen Real Madrid, Bayern Munchen en Juventus

Heracles tussen Real Madrid, Bayern Munchen en Juventus0 ?php the_title() ?>909 dagen geleden
Bureaus De Suggestie (2003), Print People (2008), Wespire Media (2013) en het overkoepelende The Supply Group (2013) verder als Maerschalk.

De Suggestie, Print People, Wespire Media en The Supply Group samen verder als Maerschalk

De Suggestie, Print People, Wespire Media en The Supply Group samen verder als Maerschalk0 ?php the_title() ?>910 dagen geleden
Thermen Bussloo Go Ahead Eagles hoofdsponsor

Thermen Bussloo nieuwe hoofdsponsor Go Ahead Eagles

Thermen Bussloo nieuwe hoofdsponsor Go Ahead Eagles0 ?php the_title() ?>929 dagen geleden
Jumbo Feyenoord

Jumbo stelt kinderen op bij landskampioen Feyenoord

Jumbo stelt kinderen op bij landskampioen Feyenoord0 ?php the_title() ?>959 dagen geleden
Opel Feyenoord

Opel blijft na hoofdsponsorschap als mobiliteitspartner aan Feyenoord verbonden

Opel blijft na hoofdsponsorschap als mobiliteitspartner aan Feyenoord verbonden0 ?php the_title() ?>965 dagen geleden
Fifa Heracles

Uniek FIFA-toernooi in het Polman Stadion van Heracles

Uniek FIFA-toernooi in het Polman Stadion van Heracles0 ?php the_title() ?>968 dagen geleden
Helmond Sport flexpakket

Helmond Sport eerste club met flexibele business seats

Helmond Sport eerste club met flexibele business seats0 ?php the_title() ?>973 dagen geleden
ADO Den Haag Voetbal Cars Jeans

Rustaaag, ADO Den Haag komende drie jaar in Cars Jeans Stadion

Rustaaag, ADO Den Haag komende drie jaar in Cars Jeans Stadion0 ?php the_title() ?>979 dagen geleden
Opel Feyenoord

Opel wil door met Feyenoord

Opel wil door met Feyenoord0 ?php the_title() ?>982 dagen geleden
Excelsior Van Donge & De Roo sponsor

Excelsior Stadion Woudestein heet voortaan Van Donge & De Roo Stadion

Excelsior Stadion Woudestein heet voortaan Van Donge & De Roo Stadion0 ?php the_title() ?>996 dagen geleden
ClaimdeCoolsingel Feyenoord Kampioen

Alvast een digitaal plekje voor de huldiging van Feyenoord op de Coolsingel

Alvast een digitaal plekje voor de huldiging van Feyenoord op de Coolsingel0 ?php the_title() ?>1001 dagen geleden
KPN Eredivisie

KPN vanaf komend seizoen nieuwe hoofdsponsor Eredivisie

KPN vanaf komend seizoen nieuwe hoofdsponsor Eredivisie0 ?php the_title() ?>1007 dagen geleden
Opel Qurrent Paul de Munnik Feyenoord

Opel biedt Feyenoord lied van Paul de Munnik als afscheidscadeau

Opel biedt Feyenoord lied van Paul de Munnik als afscheidscadeau0 ?php the_title() ?>1014 dagen geleden
Brandsfit sponsor sportclubs

Brandsfit biedt sportclubs gratis tenues door een slim sponsormodel

Brandsfit biedt sportclubs gratis tenues door een slim sponsormodel0 ?php the_title() ?>1015 dagen geleden
ING steunt het Nederlandse Voetbal en dus uiteraard ook het vrouwenvoetbal. Daarom is ING trotse Nationale Partner van WEURO 2017. Als partner gaat ING het toernooi zo goed mogelijk faciliteren en een bijdrage leveren om het tot een succes te maken en op deze manier het vrouwenvoetbal meer aandacht te geven en vooruit te helpen.

ING is trotse Nationale Partner van WEURO 2017

ING is trotse Nationale Partner van WEURO 20170 ?php the_title() ?>1017 dagen geleden
Feyenoord heeft een nieuwe hoofdpartner. Vanaf seizoen 2017-2018 staat het logo van Qurrent op het shirt. Qurrent is al business partner van Sparta!

Energiebedrijf Qurrent volgt Opel op als hoofdsponsor koploper Feyenoord

Energiebedrijf Qurrent volgt Opel op als hoofdsponsor koploper Feyenoord0 ?php the_title() ?>1020 dagen geleden
Partnership KNHB en Rabobank

Verlenging partnership KNHB en Rabobank voorbeeld van nieuwe sponsorstrategie

Verlenging partnership KNHB en Rabobank voorbeeld van nieuwe sponsorstrategie0 ?php the_title() ?>1037 dagen geleden
ING hesjes amateurvoetbal

ING steunt amateurvoetbal met 25.000 hesjes

ING steunt amateurvoetbal met 25.000 hesjes0 ?php the_title() ?>1038 dagen geleden
KLM KLM Cargo Ouwehands Dierenpark Panda's

KLM begeleidt reuzenpanda’s vanuit China naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen

KLM begeleidt reuzenpanda’s vanuit China naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen0 ?php the_title() ?>1043 dagen geleden
Rekenkamer voetbalshirt

De Rekenkamer onderzoekt de prijs van voetbalshirt

De Rekenkamer onderzoekt de prijs van voetbalshirt0 ?php the_title() ?>1134 dagen geleden
Cruyff Touzani

ING geeft voetballende jeugd voorzet op YouTube

ING geeft voetballende jeugd voorzet op YouTube0 ?php the_title() ?>1196 dagen geleden
De Kuip opkomst spelers vanuit vak Y

Feyenoord vraagt wel heel veel van hun klanten

Feyenoord vraagt wel heel veel van hun klanten0 ?php the_title() ?>1231 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!