Home | retail | Online matrassen bedrijf eve Sleep opent pop-up store bij de Bijenkorf

Online matrassen bedrijf eve Sleep opent pop-up store bij de Bijenkorf

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 15/01/2018 om 12:28

eve Sleep opent eerste pop-up store in Nederland bij de Bijenkorf in Rotterdam. De ruimte is volledig aangekleed met gehele collectie van design producten.

eve Sleep heeft de eerste pop-up store in Nederland bij de Bijenkorf in Rotterdam geopend. Met kwaliteit, klantvriendelijkheid en design hoog in het vaandel zijn de Bijenkorf en eve Sleep de perfecte combinatie. De eve Sleep pop-up store is tot 31 maart vinden op de derde verdieping van de Bijenkorf te Rotterdam.

Voor slaap- en beddenliefhebbers is dit de unieke kans om, voor aankoop, het eve Sleep matras en kussens uitgebreid uit te proberen. Uiteraard geldt daarnaast ook de 100 dagen op proef en niet goed geld terug garantie. Natuurlijk is de pop-up shop volledig aangekleed met de gehele collectie van eve Sleep design producten.

Het bekende eve Sleep matras en kussens zijn de belangrijkste eye catchers in de shop, hiermee wordt tot eind januari een speciale actie gedaan; twee gratis kussens bij aankoop van een matras van 160x200cm.

Opgericht in Londen is eve Sleep inmiddels uitgerold door heel Europa. eve Sleep heeft de ambitie om de ingedutte slaapindustrie te prikkelen met meer gemak, klant is koning-service en superieure producten waarbij de kwaliteit belangrijker is dan de prijs.

Tags

eve sleepeve sleep matrasmatras

Comments

Kenmerken

Rotterdamse Dakendagen en de Bijenkorf slaan de handen ineen: samen planten ze een lavendeltuin op het dak van dit iconische warenhuis aan de Coolsingel. Ruim 3.000 planten komen er te staan, om een zee van paarse, geurige bloemen te creëren. De tuin moet niet alleen een toevluchtsoord voor mensen worden, maar ook voor bijen. Gedurende de maand juni, de Rotterdam Architectuur Maand, zal de tuin ieder weekend te bezoeken zijn binnen de openingstijden van de Bijenkorf. Het premièreweekend vindt plaats tijdens de Rotterdamse Dakendagen op zaterdag 2 en zondag 3 juni. Dan mogen de bezoekers van het festival als eerste het dak op.

De Bijenkorf in Rotterdam krijgt een lavendeltuin

De Bijenkorf in Rotterdam krijgt een lavendeltuin0 ?php the_title() ?>630 dagen geleden

Nieuw bedlinnenlabel SUITE702 knipoogt naar Bed-in van John Lennon en Yoko Ono

Nieuw bedlinnenlabel SUITE702 knipoogt naar Bed-in van John Lennon en Yoko Ono0 ?php the_title() ?>647 dagen geleden
Drinkwaterbedrijf Vitens opent een pop-up Waterwinkel aan de Lange Elisabethstraat 6 in Utrecht. Floortje Dessing, ambassadrice van de campagne ‘Water uit lokale bron’ en Jelle Hannema, directievoorzitter van Vitens, openen de winkel op donderdag 12 april.

Floortje Dessing opent Vitens Waterwinkel in Utrecht

Floortje Dessing opent Vitens Waterwinkel in Utrecht0 ?php the_title() ?>682 dagen geleden
De Bijenkorf heeft nieuwe fashion campagne: Straat Couture, laten fotograferen door talent Lois Cohen, diversiteit is een belangrijk element in haar werk.

De Bijenkorf gaat straat

De Bijenkorf gaat straat0 ?php the_title() ?>715 dagen geleden
Het assortiment van de Bijenkorf is uitgebreid met een groot aantal merken, waarvan aantal exclusief voor Nederland zoals Aimn, Beghe, Gum en Rag & Bone.

Off-white, Marc Jacobs, Aim’n, Pockies en Beaumont Amsterdam ook bij De Bijenkorf

Off-white, Marc Jacobs, Aim’n, Pockies en Beaumont Amsterdam ook bij De Bijenkorf0 ?php the_title() ?>723 dagen geleden
Amsterdam Pop Up van Unlock the Zoo Creatives is tijdelijke werkwinkel voor jongeren waar inspirerende Nederlanders als Olcay Gulsen hun verhaal doen.

Ajouad El Miloudi, Ronald Molendijk en Olcay Gulsen bij Amsterdam Pop Up

Ajouad El Miloudi, Ronald Molendijk en Olcay Gulsen bij Amsterdam Pop Up0 ?php the_title() ?>744 dagen geleden

Hästens maakt korte film Passion for Beds over traditie, familie en vakmanschap

Hästens maakt korte film Passion for Beds over traditie, familie en vakmanschap0 ?php the_title() ?>755 dagen geleden
Hello Beautiful is de nieuwe campage van De Bijekorf. De boodschap is dat iedereen mooi en bijzonder is. Onderdeel van de campagen is een samenwerking met dating app happn. In aanloop naar Valentijnsdag brengt de Bijenkorf de online- en de fysieke wereld samen. Op 14 februari kunnen gebruikers van de app elkaar ontmoeten tijdens happn hour bij de ontmoetingsplaats in de Bijenkorf. 

De Bijenkorf wordt ontmoetingsplaats voor happn

De Bijenkorf wordt ontmoetingsplaats voor happn0 ?php the_title() ?>759 dagen geleden
Op basis van klantenfeedback heeft Matt Sleeps een matras ontwikkeld dat volledig zelf aanpasbaar is aan persoonlijke slaapvoorkeuren.

Matt Sleeps lanceert het eerste volledig zelf aanpasbare matras

Matt Sleeps lanceert het eerste volledig zelf aanpasbare matras0 ?php the_title() ?>793 dagen geleden
Pimm Solutions, marktleider op het gebied van slimme one-stop-shops voor cadeaubonnen, bloemen, taart en overige attenties voor zakelijk gebruik, gaat vanaf 2018 Bijenkorf geschenken aanbieden. Daarmee speelt Pimm in op een behoefte die al langer speelt. Bij de Secretaresse van het Jaar-verkiezing, waar het bedrijf executive partner van was, bleek uit rondvraag onder de aanwezigen dat zij graag meer luxe cadeaus voor speciale momenten in de cadeaushop zouden willen zien.

Pimm Solutions gaat Bijenkorf-geschenken aanbieden

Pimm Solutions gaat Bijenkorf-geschenken aanbieden0 ?php the_title() ?>794 dagen geleden
bloomon laat drie pop-up-shop STUDIOS bloeien bij Hudson's Bay in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht. Er zijn seizoensbloemen maar ook kerstcadeaus.

bloomon viert kerst in Hudson’s Bay met pop-up-shop

bloomon viert kerst in Hudson’s Bay met pop-up-shop0 ?php the_title() ?>801 dagen geleden
Nieuwe cosmetica-afdeling van de Bijenkorf Rotterdam is nu 1300 m2. Er zijn ook twee ruimtes gecreëerd waar op afspraak beautybehandelingen mogelijk zijn.

De Bijenkorf Rotterdam opent grootste cosmetica-afdeling van Nederland

De Bijenkorf Rotterdam opent grootste cosmetica-afdeling van Nederland0 ?php the_title() ?>808 dagen geleden
HEMA heeft voor het eerst de deuren geopend in de nacht. De bezoekers van de pop-up winkel in Amsterdam werden verrast met een geheim pyjamafeest: wie namelijk met een pyjama het pashokje instapte, kon via de andere zijde het feestje betreden. Hier maakten Manuel Broekman en Géza Weisz hun opwacht als dj-duo. En uiteraard werden de bezoekers naast de leukste hitjes getrakteerd op lekkere drankjes en de iconische HEMA hotdogs. De nachtwinkel werd eenmalig geopend ter viering van het nieuwe HEMA matras. Het matras is verkrijgbaar in vijf verschillende maten  en is vanaf 30 oktober online te bestellen via de site. 

HEMA verrast bezoekers met pyjamafeest in pop-up nachtwinkel

HEMA verrast bezoekers met pyjamafeest in pop-up nachtwinkel0 ?php the_title() ?>846 dagen geleden
Bram Ladage opent pop-up store in Rotterdamse Markthal ter ere van 50 jarig jubileum. Er zijn unieke tassen, overhemden, sokken en shirts te koop.

Bram Ladage opent pop-up store met merchandise in Markthal

Bram Ladage opent pop-up store met merchandise in Markthal0 ?php the_title() ?>856 dagen geleden
Retailplatform Urban Department Store Rotterdam introduceert Black Friday. 24 november staan winkels, horeca en hotels in teken van Amerikaans koopjeschaos.

Black Friday overspoelt Rotterdam

Black Friday overspoelt Rotterdam0 ?php the_title() ?>875 dagen geleden
Emma had vorig jaar een omzet van vijftien miljoen euro en is online in tien Europese landen verkrijgbaar en in Nederland ook bij vestigingen van Beter Bed.

Emma Matras in drie Europese landen uitgeroepen tot beste matras

Emma Matras in drie Europese landen uitgeroepen tot beste matras0 ?php the_title() ?>878 dagen geleden
KARWEI opent pop-upstore City Loft met comfort van internationale allure op Utrecht Centraal. Een sneak preview van de wooncampagne voor het najaar 2017.

KARWEI opent pop-upstore City Loft op Utrecht Centraal

KARWEI opent pop-upstore City Loft op Utrecht Centraal0 ?php the_title() ?>910 dagen geleden
Emma en Beter Bed Holding gaan een samenwerkingscontract aan voor de Benelux en de Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Europa’s meest succesvolle matrassen-start-up Emma en marktleider Beter Bed versterken hiermee elkaars kwaliteiten. Door de bundeling van krachten wordt de consument zowel online als offline nog beter bediend. De winkelformules Beter Bed en Matratzen Concord nemen een volwaardig assortiment van Emma in hun winkels op. Voor Emma betekent deze samenwerking een nieuw analoog distributiekanaal, dat verbonden is met hoge naamsbekendheid, mogelijkheid tot proefliggen en uitstekend verkoopadvies.

Beter Bed gaat Emma Matrassen verkopen

Beter Bed gaat Emma Matrassen verkopen0 ?php the_title() ?>916 dagen geleden
Campspace.com is nieuwe marktplaats voor kampeerplekken. Aanstaande zaterdag wordt in Amsterdam het concept gepresenteerd met Camp the Night.

Nieuwe online marktplaats biedt kampeerplekken in Olympisch Stadion en het Science Park

Nieuwe online marktplaats biedt kampeerplekken in Olympisch Stadion en het Science Park0 ?php the_title() ?>924 dagen geleden
Stroopwafelmerk Kanjers viert het historische kampioenschap van de Oranjevrouwen met de opening van een pop-up-store in de stationshal van Utrecht Centraal. Treinreizigers kunnen hier een felicitatie aan de kersverse Europese kampioenen opnemen en krijgen daarvoor als dank een gratis pakje Kanjers stroopwafels.

Kanjers viert historische EK-titel Oranje kanjers met pop-up-store als eerbetoon

Kanjers viert historische EK-titel Oranje kanjers met pop-up-store als eerbetoon0 ?php the_title() ?>927 dagen geleden
Matrassenwebwinkel Emma Matras is in de Consumentengids van juli met een 7,7 beoordeeld door de Consumentenbond

Matrassenwebwinkel Emma verovert Nederlandse markt

Matrassenwebwinkel Emma verovert Nederlandse markt0 ?php the_title() ?>946 dagen geleden
De drie start-ups Happy Tosti, Jutter Speijs en Matt Sleeps zijn door een vakjury genomineerd voor de ‘ABN AMRO Beste Start-up Award 2017’.

Happy Tosti, Jutter Speijs en Matt Sleeps mogelijk Beste Start-up

Happy Tosti, Jutter Speijs en Matt Sleeps mogelijk Beste Start-up0 ?php the_title() ?>946 dagen geleden
Mattflix Belgie Matt Sleeps

Mattflix gaat ook Belgen in slaap sussen

Mattflix gaat ook Belgen in slaap sussen0 ?php the_title() ?>980 dagen geleden
Tempur Serena Williams

Tempur zet Serena Williams in

Tempur zet Serena Williams in0 ?php the_title() ?>1017 dagen geleden
Bijenkorf multi-channel

Webshop De Bijenkorf groeit het hardst

Webshop De Bijenkorf groeit het hardst0 ?php the_title() ?>1018 dagen geleden
Popster The Weeknd

Rotterdamse winkel ANSH46 haalt Pop-Up Shop The Weeknd binnen

Rotterdamse winkel ANSH46 haalt Pop-Up  Shop The Weeknd binnen0 ?php the_title() ?>1079 dagen geleden
reinventing retail winnaar

Retailinnovatie in Rotterdam beloond

Retailinnovatie in Rotterdam beloond0 ?php the_title() ?>1109 dagen geleden
Herman Sofa

Sofacompany opent pop-up showroom op Coolsingel in Rotterdam

Sofacompany opent pop-up showroom op Coolsingel in Rotterdam0 ?php the_title() ?>1135 dagen geleden
Omroep Max

Picnic, Omroep Max en Zeeman onder genomineerden Dutch Marketing Awards

Picnic, Omroep Max en Zeeman onder genomineerden Dutch Marketing Awards0 ?php the_title() ?>1157 dagen geleden
fonQ gift store

fonQ pop-up gift store zorgt voor reuring

fonQ pop-up gift store zorgt voor reuring0 ?php the_title() ?>1164 dagen geleden
FonQ

fonQ doet eerst pop-up maar denkt aan fysieke winkels

fonQ doet eerst pop-up maar denkt aan fysieke winkels0 ?php the_title() ?>1178 dagen geleden
matt Hangover Bar

Nieuwe matrassenproducent opent eerste Hangover Bar

Nieuwe matrassenproducent opent eerste Hangover Bar0 ?php the_title() ?>1261 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!