Home | retail | Online kaartenwinkel Kaartje2go biedt levensgrote Valentijnskaarten

Online kaartenwinkel Kaartje2go biedt levensgrote Valentijnskaarten

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 05/02/2018 om 09:58

Online kaartenwinkel Kaartje2go biedt levensgrote valentijnskaarten in de webshop. De enorme Valentijnskaarten hebben een hoogte van 1,6 meter. 

Bij Valentijn horen kaartjes. Er is dus wat voor nodig om echt op te vallen. Online kaartenwinkel Kaartje2go biedt daarom levensgrote valentijnskaarten in de webshop. De enorme Valentijnskaarten hebben een hoogte van 1,6 meter.

De kaart is naar wens aan te passen, de naam van de geliefde kan op de voorkant. Ook bepalen verliefden helemaal zelf welke tekst binnenin de kaart moet. Wanneer klanten liever een ander ontwerp willen, is dit volgens de kaartenwebshop in overleg mogelijk. Kaartje2go adviseert geen foto’s toe te voegen aan de kaarten, want door de grootte van de valentijnskaart kan dit de ontvanger misschien afschrikken.

Kaartje2go geeft wel aan dat de valentijnskaart als pakketpost wordt aangeboden, want de kaart past niet door de brievenbus. De dubbele kaart is gemaakt van het materiaal polypropeen en kost €149,- per stuk.

Kaartje2go is een van de grootste kaartenwebshops van Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2006 en verstuurt meer dan 10 miljoen kaarten per jaar, waaronder valentijnskaarten, uitnodigingen en geboortekaartjes.

Tags

Kaartje2goKaartje2go kaartenkaarten valentijnvalentijn ValentijnsdagValentijnsdag

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!