Home | retail | Online bestelling precies naar wens bezorgd met universele checkout

Online bestelling precies naar wens bezorgd met universele checkout

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 22/01/2018 om 10:34

Met de universele checkout van Montapacking kan elke webshop alle mogelijke logistieke opties bieden aan de consument: dezelfde dag, de volgende morgen vroeg, avondlevering, tijdvaklevering, weekendlevering.

Montapacking introduceert de universele checkout. De wensen en voorkeuren voor bijvoorbeeld pakketdienst, locatie, tijdstip en hoe de retouren zijn geregeld zijn door de consument zelf te kiezen. Met de universele checkout kunnen webshops die klant zijn bij Montapacking dit voortaan aanbieden.

De meeste modules zijn gericht op één vervoerder en daar moet de consument het mee doen. Hij moet bijvoorbeeld de hele dag thuisblijven of twee kilometer reizen naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt door de van de vervoerder, door de webshop bepaald. ”Op dit soort beperkingen zit niemand te wachten,” zegt Richard Ducoffre van Montapacking. ”De consument wil juist niet afhankelijk zijn van wat de webshop toevallig aanbiedt, maar zelf bepalen wanneer en waar hij zijn pakket ontvangt: op één tijdstip en op het door hem zelf gekozen afhaalpunt. Van welke vervoerder dit afhaalpunt is, is daarbij van ondergeschikt belang.”

Met de universele checkout van Montapacking kan elke webshop alle mogelijke logistieke opties bieden aan de consument: dezelfde dag, de volgende morgen vroeg, avondlevering, tijdvaklevering, weekendlevering. De aflevertijd kan de consument vervolgens mede bepalen door een persoonlijke keuze uit verschillende afleverlocaties: thuis, op het werk of bij een zelf gekozen afhaalpunt. De consument bepaalt. Dit geldt niet alleen voor bestelde orders maar ook voor retouren. ‘Dit biedt webshops meer dan ooit een ultieme klantbeleving die zorgt voor tevreden en blije consumenten. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa.’

Montapacking is een e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 450 webwinkels verzorgt. Het bedrijf is sterk technologiegedreven. Montapacking bestaat sinds 1999 en is momenteel een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland (96% groei in 2016, 60% groei in 2017). Montapacking werkt vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgt wereldwijd voor de handling en bezorging van orders van haar klanten. Alle orders die voor middernacht bij Montapacking binnenkomen voor Nederland, België en Duitsland worden de volgende morgen al weer geleverd in deze landen.

Daarnaast biedt het bedrijf Same Day Delivery aan in heel Nederland: voor 12 uur besteld, dezelfde dag geleverd. Tevens kunnen klanten van de webshops nu zelf bepalen op welk dag tijdstip en tijdstip wordt geleverd; ook bij retourneren heeft men volledige keuzevrijheid. Bij Montapacking werken 400 medewerkers.

Tags

universele checkoutuniversele checkout fulfilmentfulfilment Richard DucoffreRichard Ducoffre MontapackingMontapacking klantbelevingklantbeleving same-day deliverysame-day delivery e-fulfilmente-fulfilment e-commercee-commerce

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!