Home | retail | Omoda lanceert samen met Alfred nieuwe campagne: New shoes new you

Omoda lanceert samen met Alfred nieuwe campagne: New shoes new you

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 12/04/2017 om 17:11

Omoda lanceert nieuwe campagne

Schoenenretailer Omoda lanceert vandaag een nieuwe campagne, die is ontwikkeld in samenwerking met Alfred. De videocampagne loopt ruim twee maanden op Nederlandse televisie en wordt daarnaast online uitgerold. Omoda wil met de campagne een breder publiek aanspreken binnen Nederland.

De campagnenaam is: New shoes new you waarmee Omoda de kracht van schoenen wil benadrukken. In de campagne is bewust niet gekozen voor perfecte modellen, maar zijn verschillende type mensen te zien. Zij vertegenwoordigen de brede doelgroep van Omoda en laten zien dat de schoenencollectie van de retailer er voor iedereen bedoeld is.

In de videocampagne, bestaande uit vier commercials, staat de schoenendoos centraal. Hierin vindt steeds een transformatie plaats. De personages bewegen op het nummer Makeba van de Franse zangeres Jain.

Omoda heeft dit jaar als doel om een breder publiek in Nederland aan te spreken. Onlangs maakte de retailer al bekend een winkel in Amsterdam te openen. Omoda richtte zich al op modebloggers, vloggers en andere samenwerkingen binnen de modebranche. Deze samenwerkingen blijven in 2017 voortbestaan, maar worden ondersteund door campagnes die gericht zijn op een bredere doelgroep.

Alfred en Omoda vonden vorig jaar een match. Omoda zocht een bureau dat de on- en offline ambities strategisch en creatief kan omzetten in een pakkende campagne, en vond hierin aansluiting bij Alfred.

De campagne is tot half juni te zien op de Nederlandse televisie. Daarnaast worden de verschillende video’s ingezet voor campagnes via social media en MobPro. Laatst genoemde richt zich specifiek op mobiele campagnes.

Tags

JainJain Alfred InternationalAlfred International vloggersvloggers OmodaOmoda

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!