Home | retail | Nostalgische V&D Schoolcampus komt terug bij Albert Heijn

Nostalgische V&D Schoolcampus komt terug bij Albert Heijn

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 05/05/2017 om 11:27

V&D concepthouse Albert Heijn Schoolcampus

Scholieren en studenten kunnen hun hart weer ophalen. De V&D Schoolcampus komt terug op de markt. Hiervoor heeft V&D Concepthouse de handen ineengeslagen met Albert Heijn. Vanaf 8 mei trapt de Schoolcampus bij AH af met de agenda’s als start van het schoolartikelenseizoen 2017-2018. Vervolgens is vanaf eind juni de volledige collectie verkrijgbaar in de grootste filialen van Albert Heijn.

Naast de bekende merken zoals Martin Garrix, Dylan Haegens, Paul Frank, Supertrash, Pip, Playstation, Pimpelmees, Replay is er ook een eigen collectie. De thema’s dit jaar zijn o.a. Fun, Candy, Rock On, Neon, Bohemian, Kraft en Pink Cloud. De Schoolcampus bij AH is hiermee de meest uitgebreide aanbieder van schoolspullen in Nederland.

Marit van Egmond, commercieel directeur bij Albert Heijn, vindt het een logische stap: ”We onderzoeken continu welke nieuwe producten en diensten we kunnen aanbieden in onze winkels. Dat doen we al 130 jaar. Uitgangspunt hiervoor is dat het producten zijn die dichtbij onze klanten staan. Een groot gedeelte van onze klanten heeft schoolgaande kinderen, gaat zelf naar school of zit in de collegebanken. We willen hen een aantrekkelijke keuze aan schoolspullen bieden.”

Ronald van Zetten, van V&D Concepthouse: ”Schoolcampus is een waardevol concept dat erg werd gemist in 2016. Daarom zijn we verheugd te kunnen melden dat Albert Heijn en V&D Concepthouse de handen ineen hebben geslagen om deze jarenlange traditie op een nieuwe manier voort te zetten. Het is met trots dat we deze collectie kunnen presenteren in de grootste supermarkt van Nederland.”

Tags

Paul FrankPaul Frank PlaystationPlaystation PipPip PimpelmeesPimpelmees V&D concepthouseV&D concepthouse Dylan HaegensDylan Haegens SchoolcampusSchoolcampus V&DV&D SuperTrashSuperTrash ReplayReplay Martin GarrixMartin Garrix Albert HeijnAlbert Heijn

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!