Home | B2B | Nieuwe zakelijke netwerk app Twinqh vindt potentiële zakenrelaties in de buurt

Nieuwe zakelijke netwerk app Twinqh vindt potentiële zakenrelaties in de buurt

Geplaatst door Jeroen Veenstra in B2B op 01/06/2018 om 14:29

Tim Kok, bedenker en oprichter van Twinqh: ''Twinqh is zeer zeker niet de eerste zakelijke netwerk app en in dat opzicht niet uniek. Wat Twinqh wel uniek maakt is hoe de app ondernemers en zakelijke professionals bij elkaar brengt. Twinqh is de enige zakelijke netwerk app die op basis van locaties zakelijke matches probeert te maken en op die manier het regionaal ondernemerschap wil bevorderen. Twinqh is hiermee een soort mix tussen Linkedin en Happn.''

Twinqh is een nieuwe zakelijke netwerk app voor ondernemers die aangeeft of er potentiële zakenrelaties in de buurt zijn. Of je nou onderweg bent naar een afspraak, op de golfbaan een balletje slaat of aan het trainen bent op de sportschool. Twinqh biedt de mogelijkheid om van deze bekende gezichten waardevolle zakenrelaties te maken.

Op het moment dat twee gebruikers elkaars pad kruisen wisselt de app automatisch een gedeelte van elkaars profiel uit. Wie denkt wat voor de ander te kunnen betekenen kan een verzoek tot connectie versturen.

Twinqh is sinds enkele dagen beschikbaar voor IOS en te downloaden via de App Store. Gebruikers van een Andriod toestel moeten nog even geduld hebben. De Andriod versie komt pas na de zomer maanden beschikbaar.

Marketingfuel sprak met Tim Kok, bedenker en oprichter van Twinqh: ”Twinqh is zeer zeker niet de eerste zakelijke netwerk app en in dat opzicht niet uniek. Wat Twinqh wel uniek maakt is hoe de app ondernemers en zakelijke professionals bij elkaar brengt. Twinqh is de enige zakelijke netwerk app die op basis van locaties zakelijke matches probeert te maken en op die manier het regionaal ondernemerschap wil bevorderen. Twinqh is hiermee een soort mix tussen Linkedin en Happn.”

”Wanneer gebruikers elkaar kruisen, wordt een gedeelte van het profiel gedeeld met de andere gebruiker in de app. Wanneer je op het profiel klikt krijg je meer informatie over de persoon die je bent tegengekomen. Ook kun je zien waar je deze persoon bij benadering bent tegen gekomen. Contactgegevens, de exacte locatie en het tijdstip is uiteraard niet zichtbaar,” vervolgt Kok.

”Vaak kom je binnen je eigen woon- of werkomgeving bekende gezichten tegen. Denk hierbij aan de sportvereniging, buren van enkele huizen verder of wanneer je de kinderen naar school brengt. Vaak ben je te druk of neem je de moeite niet om een praatje te maken en blijft het bij een vriendelijke groet, terwijl sommige mensen zakelijk gezien best interessant kunnen zijn,” zegt Kok.

”Ook mij is het meerdere malen overkomen dat je iemand al jaren kent, maar dat je nooit echt verder bent gekomen dan een vriendelijke groet en dat je er later achter komt dat je op zakelijk gebied veel voor elkaar kunt betekenen. Met Twinqh willen wij juist deze mensen bij elkaar te brengen: van een bekend gezicht tot waardevolle zakenrelatie. Twinqh is hoofdzakelijk gericht op het midden- en klein bedrijf en ZZP-ers. Deze groep is overwegend regionaal actief. Ook bij evenementen kan Twinqh van toegevoegde waarde zijn, doordat Twinqh het netwerk element vergemakkelijkt.”

Twinqh is kosteloos te downloaden vanuit de App Store. Na het downloaden kan er een account worden aangemaakt door in te loggen via Linkedin. Na het inloggen moet je nog wel zelf je account aanvullen met enkele gegevens. Vervolgens stop je je telefoon terug in je zak en kijk je wie je tegenkomt.

De app, is net als Linkedin voorzien van een tijdlijn waar updates kunnen worden gepost en contacten kunnen worden onderhouden. Ook zit er een chatfunctie in om privé berichten te versturen naar personen uit het netwerk.

Tags

twinqhtwinqh tim koktim kok zakenrelatieszakenrelaties HappnHappn iOSiOS netwerknetwerk AndroidAndroid LinkedInLinkedIn appapp

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!