Home | retail | Nick & Simon zijn Vrienden van Amstel

Nick & Simon zijn Vrienden van Amstel

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 08/12/2016 om 12:03

Vrienden van Amstel zaal

Amstel heeft de opvolger van Xander de Buisonjé als gastheer van De Vrienden van Amstel LIVE! gevonden. De keuze is gevallen op Nick & Simon. De twee zullen de grootste Amstelkroeg van Nederland uitbaten. De Volendamse vrienden nemen samen het gastheerschap éénmalig op zich tijdens de negen uitverkochte shows in januari 2017 in Ahoy.

Bram Westenbrink, Marketing Directeur Amstel: ”Het was niet eenvoudig om een waardige opvolger te vinden van Xander de Buisonjé, die na 7 jaar heeft besloten te stoppen als gastheer. We kiezen ervoor om jaarlijks een nieuwe kroegbaas, of in dit geval zelfs twee kroegbazen, te zoeken. Dat Nick & Simon aankomende editie gastheren zijn, is natuurlijk een weloverwogen keuze. De twee vrienden passen perfect bij Amstel, dat door twee vrienden is opgericht en nog steeds elke dag door én voor vriendschap wordt gebrouwen.”

Nick & Simon: ”Toen we werden gevraagd om gastheren te worden van de grootste kroeg van Nederland, hoefden we geen seconde na te denken. De Vrienden van Amstel LIVE! is écht een uniek evenement. Niet alleen muzikaal of gezien de indrukwekkende productie, maar vooral vanwege al het plezier van vrienden voor en achter de schermen. Dat Amstel ons heeft gevraagd om als eerste het stokje van Xander over te nemen maakt het natuurlijk extra speciaal. We kunnen niet wachten tot we in een kolkende Ahoy onze vrienden mogen aankondigen.”

De negen uitverkochte shows vinden plaats op 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27 en 28 januari 2017. Ook de 10.000 extra kaarten die onlangs in de verkoop zijn gegaan, zijn inmiddels uitverkocht. De line-up zal begin januari bekendgemaakt worden

Tags

Xander de BuisonjéXander de Buisonjé Nick & SimonNick & Simon AhoyAhoy amstelamstel

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!