Home | retail | Naomi van As in actie voor KiKa en Charity Gifts

Naomi van As in actie voor KiKa en Charity Gifts

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 30/01/2018 om 14:18

KiKa en sociale retail promotie bureau Charity Gifts hebben de handen ineen geslagen in de strijd tegen kinderkanker met als boegbeeld Naomi van As.

KiKa (KinderenKankervrij) en Charity Gifts hebben de handen ineen geslagen in de strijd tegen kinderkanker. Net als boegbeeld Naomi van As hopen zij dat zoveel mogelijk mensen in Nederland via een trendy en stoer armbandje gaan laten zien dat zij KiKa steunen.

Op 15 februari is het Wereld Kinderkankerdag en vanaf 1 februari is het armbandje als KiKadootje het symbool van de #haakaanvoorkika campagne op social media. Het KiKadootje kost € 9,95. Van ieder verkocht armbandje gaat € 4,25 direct naar KiKa.

Oud-hockeyster en tv-presentatrice Naomi van As is een van de ambassadeurs van KiKa en draagt het bandje al: ”Ik ben aangehaakt in de strijd tegen kinderkanker en heb mijn vrienden ook aangehaakt!”

Het KiKadootje zal vanaf begin februari o.a. verkrijgbaar zijn bij Bruna, Deen, Hoogvliet, NS Kiosk, Spar, Sport2000, Vomar, ruim 100 stations van BP en diverse grote ziekenhuiswinkels. Het KiKadootje is, ook voor bedrijven, online verkijgbaar op www.kikadootje.nl

Charity Gifts ontwikkelde als hét sociale retail promotie bureau de #haakaanvoorkika campagne, in samenwerking met Louder Brand Activation ontwikkeld.

Tags

kikakika NS KioskNS Kiosk Sport2000Sport2000 Charity GiftsCharity Gifts #haakaanvoorkika#haakaanvoorkika www.kikadootje.nlwww.kikadootje.nl Naomi van AsNaomi van As DEENDEEN HoogvlietHoogvliet VomarVomar SPARSPAR BrunaBruna

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!