Home | sponsoring | Moneyou organiseert Future Festival Bootcamp met DGTL, ACE en Info Support

Moneyou organiseert Future Festival Bootcamp met DGTL, ACE en Info Support

Geplaatst door Jeroen Veenstra in sponsoring op 22/03/2018 om 17:31

Online financiële dienstverlener Moneyou organiseert samen met ACE, Info Support en festivalorganisator DGTL het Future Festival Bootcamp (FFB). Tijdens de driedaagse bootcamp gaan IT-, design- en business studenten én ondernemers aan de slag met het ontwerpen, bouwen en pitchen van een innovatieve en out-of-the-box betaaloplossing voor tijdens festivals. De beste ideeën krijgen de kans om te worden uitgewerkt in de gloednieuwe spaar- en betaal-app Moneyou Go. FFB vindt plaats van 13 tot en met 15 april 2018 in Amsterdam, deelname is gratis.

Op 13 april 2018 trapt FFB af met workshops gegeven door professionals over agile methodology, customer journey mapping en investor pitching. Op 14 april in de ochtend worden nog enkele technologieworkshops gegeven over API’s en Blockchain Technology. Dit geeft alle bagage om in die middag aan de slag te gaan in een 24 uurshackathon. Vervolgens worden de deelnemers in teams uitgedaagd om in een ‘pressure cooker’ situatie een ontwerp en prototype te maken en te coderen voor een app of cloudoplossing. Het winnende idee wordt geselecteerd door een jury bestaande uit vooruitstrevende bank- en festivalprofessionals.

”Cocreatie is voor Moneyou ontzettend belangrijk,” zegt Thom Neleman, Business Developer bij Moneyou. ”Met deze bootcamp hopen we ondernemende millennials te kunnen enthousiasmeren en te betrekken bij het ontwikkelen van nieuwe financiële diensten voor dagelijks gebruik. We zijn erg enthousiast dat we deze bootcamp samen met DGTL kunnen organiseren, aangezien deze vooruitstrevende partij bekendstaat om haar innovatieve en duurzame nieuwe technologieën. We kijken enorm uit naar de bootcamp en de vernieuwende ideeën die daaruit voorkomen!”

Gerke de Groot, Global Director van DGTL: ”Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën om festivals voor bezoekers nóg beter, efficiënter en leuker te maken. Tijd speelt hierin een grote rol. Bezoekers willen niet in lange rijen hoeven wachten om een drankje te halen. Wij waren dan ook direct enthousiast over deze samenwerking en zijn benieuwd naar de ideeën die de deelnemers van het Future Festival Bootcamp hebben voor efficiëntere betaling tijdens festivals.”

Tags

Future Festival BootcampFuture Festival Bootcamp DGTLDGTL Info SupportInfo Support MoneyouMoneyou festivalfestival BlockchainBlockchain

Comments

Kenmerken

Mastercard en ID&T hebben hun meerjarige samenwerking afgetrapt op Amsterdam Open Air. Met dit partnership willen zij ervoor zorgen dat cashless betalen op festivals de nieuwe standaard wordt. Op grote festivals als Glastonbury en Sziget is contactloos betalen met bankpas of creditcard al heel gewoon. De overstap van muntjes naar pinoplossingen is al enige tijd aan de gang onder festivalorganisatoren. Tel daarbij op dat  Nederland voorop loopt in contactloos betalen en het is een kwestie van tijd voordat andere Nederlandse festivals het cashless voorbeeld volgen. Naast Amsterdam Open Air volgen in 2018 onder andere ook Festival Macumba, Valhalla en Milkshake.

ID&T en Mastercard zetten in op cashless betalen op festivals

ID&T en Mastercard zetten in op cashless betalen op festivals0 ?php the_title() ?>659 dagen geleden
Lipton en Natwerk houden festivalgangers droog met De Buien Blouse

Lipton en Natwerk houden festivalgangers droog met De Buien Blouse

Lipton en Natwerk houden festivalgangers droog met De Buien Blouse0 ?php the_title() ?>661 dagen geleden
Door het speciaal ontworpen Desperados-logo aan de voorkant van het flesje te scannen in Facebook messenger kan eigen muziek worden gebouwd.

Desperados lanceert Desperados Play Bottle

Desperados lanceert Desperados Play Bottle0 ?php the_title() ?>691 dagen geleden
FissaCoin is een nieuwe cryptocurrency speciaal voor evenementen. Met dit betaalmiddel worden zwarthandelaren een hak gezet, kunnen bezoekers snel afrekenen aan de bar en betalen organisatoren minder transactiekosten dan gebruikelijk.

Met FissaCoin betaal je via blockchain op festivals

Met FissaCoin betaal je via blockchain op festivals0 ?php the_title() ?>724 dagen geleden

Groningen organiseert opnieuw de grootste blockchaingers hackathon ter wereld

Groningen organiseert opnieuw de grootste blockchaingers hackathon ter wereld0 ?php the_title() ?>731 dagen geleden
Thom Uildriks wil met boxrs4all iedereen in de wereld ondergoed laten dragen. Na elke verkochte onderbroek wordt onderbroek aan kind in Tanzania gedoneerd.

Thom Uildriks van BOXRS4ALL wint NK Pitchen

Thom Uildriks van BOXRS4ALL wint NK Pitchen0 ?php the_title() ?>732 dagen geleden
Uit grootschalig onderzoek van GfK blijkt dat cryptobelegger een rendement van 165% heeft. 4% van de volwassen Nederlanders belegt in cryptomunten.

Cryptobelegger heeft gemiddeld 165% rendement

Cryptobelegger heeft gemiddeld 165% rendement0 ?php the_title() ?>737 dagen geleden
De nieuwe slimme alles-in-1-app OK verbindt on- en offline. De app werkt als slimme portemonnee op iedere smartphone en koppelt iedere bankrekening én klantenkaart. De opvolger van iDeal wordt vanaf april dit jaar uitgerold bij Nederlandse retailketens, webshops, theaters, evenementen en merken. OK is bovendien een samenwerking aangegaan met dancefestival The Flying Dutch en het nieuwe popfestival De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! Als hoofdsponsor van beide events brengt OK het gemak van haar app bij een breed publiek onder de aandacht.

OK sponsort The Flying Dutch en het nieuwe De Vliegende Vrienden

OK sponsort The Flying Dutch en het nieuwe De Vliegende Vrienden0 ?php the_title() ?>744 dagen geleden
Landelijke campagne van Jupiler en Alpine Hearing Protection moet het bewustzijn van de gevolgen van hard geluid onder jongeren vergroten.

Jupiler en Alpine Hearing Protection roepen jongeren op gehoorbescherming te dragen op festivals

Jupiler en Alpine Hearing Protection roepen jongeren op gehoorbescherming te dragen op festivals0 ?php the_title() ?>752 dagen geleden
Het International Film Festival Rotterdam lanceert VOD-platform. Unleashed steunt onafhankelijke filmmakers door films het hele jaar online aan te bieden.

IFFR lanceert eigen streamingdienst Unleashed

IFFR lanceert eigen streamingdienst Unleashed0 ?php the_title() ?>788 dagen geleden
Bezoekers kunnen via Facebook Messenger chatten met Paasbot en vragen over het festival, de artiesten en andere faciliteiten beantwoord krijgen.

Digitaal bureau E-sites ontwikkelt Paasbot, een chatbot voor Paaspop festival

Digitaal bureau E-sites ontwikkelt Paasbot, een chatbot voor Paaspop festival0 ?php the_title() ?>813 dagen geleden
Eventbrite, wereldwijd de meest toonaangevende aanbieder van ticketing- en event technologie, breidt zijn partnernetwerk in Nederland verder uit. Festicket, aanbieder van complete festivalreizen, Verve, mond-tot-mond ticket verkoopplatform voorheen bekend als StreetTeam, en Ticketrunner, leverancier van brand ambassador software, worden aan het netwerk van partners toegevoegd.

Eventbrite vergroot partnernetwerk in Nederland met Festicket, Verve en Ticketrunner

Eventbrite vergroot partnernetwerk in Nederland met Festicket, Verve en Ticketrunner0 ?php the_title() ?>844 dagen geleden
North Sea Jazz en NN Group bundelen de krachten en starten een driejarig partnership. Vanaf de komende editie is NN titelsponsor van het festival, waarvan de naam vanaf nu dan ook het NN North Sea Jazz Festival zal zijn. In 2018 wordt het festival gehouden op 13, 14 en 15 juli 2018 in Rotterdam Ahoy. 

North Sea Jazz heeft met NN Group nieuwe titelsponsor

North Sea Jazz heeft met NN Group nieuwe titelsponsor0 ?php the_title() ?>876 dagen geleden
De Chinese kunstenaar Ai Weiwei maakt niet alleen een groot kunstwerk in het stadscentrum van Amsterdam, maar ontwikkelt ook speciaal voor Amsterdam Light Festival een kunstwerk in een limited edition. Deze 100 gesigneerde werken zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als zijn kunstwerk 'thinline' waarmee hij dit jaar op het festival debuteert. Met de 6,5 kilometer lange lijn stelt Ai Weiwei de betekenis van grenzen ter discussie. De opbrengst draagt bij aan de realisatie van het grote werk van de kunstenaar.

Ai Weiwei maakt limited edition kunstwerk voor Amsterdam Light Festival

Ai Weiwei maakt limited edition kunstwerk voor Amsterdam Light Festival0 ?php the_title() ?>892 dagen geleden
Het inkomen van Amerikaanse top 10 dj's neemt verder toe terwijl het aandeel van de Nederlandse dj’s stabiliseert. Het totaal inkomen van de Amerikaanse topartiesten steeg recent tot 126 miljoen dollar, zo blijkt uit een analyse van het ING Economisch Bureau op basis van de cijfers van Forbes. De top 10 meest verdienende DJ’s ter wereld zag het gezamenlijke inkomen licht groeien tot 300 miljoen dollar. Opvallend is dat de populairste namen niet altijd de grootste verdieners zijn. Tiësto is de steady grootverdiener onder de Nederlanders. De Nederlandse dance-industrie doet het al vijf jaar op rij goed. De exportwaarde van dance verdrievoudigde in de afgelopen jaren. De totale export voegde in 2016 130 miljoen euro toe aan de Nederlandse Economie. Dit kan in 2020 uitkomen op 150 miljoen.

Inkomen van Nederlandse top dj’s stabiliseert

Inkomen van Nederlandse top dj’s stabiliseert0 ?php the_title() ?>892 dagen geleden
Prijzen van online concert-, theater- en festivaltickets worden nu vermeld inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) vastgesteld na een controle bij de primaire online aanbieders van concert-, theater- en festivaltickets. Zij hadden van de ACM tot 1 oktober de tijd gekregen om hun prijzen aan te passen. Voorheen kwamen er tijdens het boekingsproces vaak nog allerlei onverwachte kosten bij, zoals service- of printkosten.

Prijzen online concert-, theater- en festivaltickets eindelijk zonder onverwachte kosten

Prijzen online concert-, theater- en festivaltickets eindelijk zonder onverwachte kosten0 ?php the_title() ?>894 dagen geleden
e-Village heeft Sjuul van der Leeuw aangesteld als Algemeen Directeur. Van der Leeuw (36) zal de primaire bedrijfsvoering binnen de organisatie gaan leiden. Het bedrijf richt zich op het verhogen van klantwaarde middels e-mailmarketing en social media. Van der Leeuw heeft ruim twaalf jaar ervaring in commercie, digital én management, bij toonaangevende bedrijven als Nuon, Vattenfall en Leisure Group - Belvilla.

e-Village stelt Sjuul van der Leeuw aan als Algemeen Directeur

e-Village stelt Sjuul van der Leeuw aan als Algemeen Directeur0 ?php the_title() ?>898 dagen geleden
Tibbaa, een van de grootste spelers in ticketing, koppelt de voordelen uit eventsector aan de kracht van KPN-netwerk en wordt ook aanbieder van telecom.

Tibbaa gaat van ticketing ook naar mobiele telecom

Tibbaa gaat van ticketing ook naar mobiele telecom0 ?php the_title() ?>926 dagen geleden
Deelnemers SEAT’s Pitch and Ride kregen in de nieuwe SEAT Ibiza 1 kilometer de tijd om hun baanbrekende idee te pitchen. Het Innovatieve Flowerplugs won.

Innovatieve Flowerplugs winnaar SEAT’s Pitch and Ride-campagne

Innovatieve Flowerplugs winnaar SEAT’s Pitch and Ride-campagne0 ?php the_title() ?>942 dagen geleden
Uber biedt komend weekend weer vluchten naar Mysteryland. Ook mogelijk om rondvlucht met UberChopper boven Amsterdam, Den Haag of Rotterdam te bestellen.

UberChopper vliegt weer naar Mysteryland​

UberChopper vliegt weer naar Mysteryland​0 ?php the_title() ?>948 dagen geleden
Mysteryland werkt samen met festivalapp Woov en Samsung. Om makkelijk festivalprogramma samen te stellen en via Augmented Reality vrienden terug vinden.

Via Woov met Augmented Reality vrienden vinden op festivals

Via Woov met Augmented Reality vrienden vinden op festivals0 ?php the_title() ?>950 dagen geleden
Hiphopfestival Appelsap lanceert traditiegetrouw fashion-collectie, met ORDER. Pop-up store bij Ben-G en samen met G-Star RAW Karaoke-stage festival.

Appelsap lanceert collectie met ORDER en opent pop-up store bij Ben-G

Appelsap lanceert collectie met ORDER en opent pop-up store bij Ben-G0 ?php the_title() ?>970 dagen geleden
festivals festivalbezoeken

Kleine en middelgrote festivals trekken sector verder omhoog

Kleine en middelgrote festivals trekken sector verder omhoog0 ?php the_title() ?>990 dagen geleden
ACM tickets concert onverwachte toeslagen

Geen onverwachte kosten meer bij online aanbieders van concertkaartjes

Geen onverwachte kosten meer bij online aanbieders van concertkaartjes0 ?php the_title() ?>998 dagen geleden
HvA festivals foodfestivals muziek

Foodfestivals dijen uit in aantal

Foodfestivals dijen uit in aantal0 ?php the_title() ?>1032 dagen geleden
TicketSwap, Mysteryland, Sensation, Welcome to the Future, Thunderdome, Q-dance, Air Events, Amsterdam Open Air, B2S, Awakenings

Mysteryland, Sensation, Thunderdome, Amsterdam Open Air, B2S en Awakenings bij TicketSwap

Mysteryland, Sensation, Thunderdome, Amsterdam Open Air, B2S en Awakenings bij TicketSwap0 ?php the_title() ?>1032 dagen geleden
BrancheonderzoekKlikproces Bart van der Mer

Hoe banken en verzekeraars miljoenen mislopen door onvolledige SEO

Hoe banken en verzekeraars miljoenen mislopen door onvolledige SEO0 ?php the_title() ?>1062 dagen geleden
Kino Rotterdam, Aftermovie Film Festival, Aftermovie

Het eerste Aftermovie Film Festival vindt plaats in Rotterdamse Kino

Het eerste Aftermovie Film Festival vindt plaats in Rotterdamse Kino0 ?php the_title() ?>1068 dagen geleden
Mangrove

Mangrove ondersteunt nieuwe Rotterdamse radiozender

Mangrove ondersteunt nieuwe Rotterdamse radiozender0 ?php the_title() ?>1101 dagen geleden
ticketinkomsten dancefestival

Ticketinkomsten dancefestivals in vijf jaar verdrievoudigd tot 140 miljoen euro

Ticketinkomsten dancefestivals in vijf jaar verdrievoudigd tot 140 miljoen euro0 ?php the_title() ?>1103 dagen geleden
Rijksmuseum Zwarte Cross

Rijksmuseum plaatst Hollandse Meesters op de Zwarte Cross

Rijksmuseum plaatst Hollandse Meesters op de Zwarte Cross0 ?php the_title() ?>1104 dagen geleden
Flying Dutch Ahoy

ING en T-Mobile laten The Flying Dutch weer landen

ING en T-Mobile laten The Flying Dutch weer landen0 ?php the_title() ?>1160 dagen geleden
Reykjavikur Daetur Eurosonic

Zwarthandel concertkaartjes niet meer mogelijk door blockchain

Zwarthandel concertkaartjes niet meer mogelijk door blockchain0 ?php the_title() ?>1167 dagen geleden
Splashtours Rotterdam

De gratis Rotterdam Tourist app is vernieuwd

De gratis Rotterdam Tourist app is vernieuwd0 ?php the_title() ?>1187 dagen geleden
Best kept Secret festival

Marketeers Best Kept Secret en Lowlands maken kans op IJzeren Podiumdier

Marketeers Best Kept Secret en Lowlands maken kans op IJzeren Podiumdier0 ?php the_title() ?>1221 dagen geleden
MTV broederliefde

Merken klinkend aanwezig tijdens MTV European Music Awards in Rotterdam

Merken klinkend aanwezig tijdens MTV European Music Awards in Rotterdam0 ?php the_title() ?>1241 dagen geleden
Absolut visuele beleving

Absolut laat bezoekers nagenieten van visuele beleving in de nacht

Absolut laat bezoekers nagenieten van visuele beleving in de nacht0 ?php the_title() ?>1242 dagen geleden
Dance gigant ALDA

Dancegigant ALDA breidt uit naar Duitsland

Dancegigant ALDA breidt uit naar Duitsland0 ?php the_title() ?>1250 dagen geleden
The Next Rembrandt schilderij

The Next Rembrandt verovert na Nederland ook de rest van de wereld

The Next Rembrandt verovert na Nederland ook de rest van de wereld0 ?php the_title() ?>1255 dagen geleden
Amsterdam ADE

Amsterdamse winkeliers kunnen ook een dansje doen tijdens ADE

Amsterdamse winkeliers kunnen ook een dansje doen tijdens ADE0 ?php the_title() ?>1256 dagen geleden
ING The Flying Dutch

ING laat The Flying Dutch weer landen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven

ING laat The Flying Dutch weer landen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven0 ?php the_title() ?>1257 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!