Home | retail | Modelabel Stieglitz is Glamour’s Start-up of the Year

Modelabel Stieglitz is Glamour’s Start-up of the Year

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 13/12/2016 om 13:31

Startup of the year

Nederlands grootste modetijdschrift Glamour heeft voor de tweede keer de Start-up of the Year award uitgereikt. Kanshebbers waren jonge ondernemers die hun producten verkopen via Glamour’s e-commerce kanaal glamourconceptstore.nl. Modelabel Stieglitz mag zich Glamour’s Start-up of the Year 2016 noemen en wint daarmee 75.000 euro aan mediawaarde.

Modelabel Stieglitz van ondernemer Pien Stieglitz is op 12 december in conceptstore X BANK in Amsterdam gekozen tot Start-up of the Year 2016. Dat was de uitslag van de jury die bestond uit Anke de Jong (hoofdredacteur modemagazine Glamour), Quintin Schevernels (auteur van: Suits & hoodies, het geheim van de succesvolle start-up van uitgeverij Business Contact) en Laura Hoppe (eigenaar van ‘À la’ en winnaar van vorig jaar).

Glamour’s Anke de Jong: ”Pien trekt zich niets aan van trends. Ze heeft van jongs af aan veel gereisd. Dat zie je terug in haar ontwerpen; ze laat zich inspireren door verschillende volksstammen en vertaalt die etnische invloeden naar stoere, tijdloze designs. We verwachten nog veel van haar te horen in de toekomst. Vooral omdat haar ambitie verder reikt dan mode alleen. Het doel van Pien is om van haar label een totaal-ervaring te maken, bijvoorbeeld door het openen van een boetiekhotel. Je kunt straks in de wereld van Stieglitz stappen.”

Nederlands grootste modetijdschrift Glamour bedacht de Start-up of the Year award in 2015. Jonge ondernemers uit Nederland en België die coole producten maken, kunnen zich aanmelden. Zij maken daarmee kans hun items te verkopen in de glamourconceptstore.nl, het e-commerce platform van Glamour. Glamour is de ideale marketing- en salespartner om deze talentvolle ondernemers een gezicht te geven. Elke maand komt de conceptstore uitgebreid aan bod in het tijdschrift en via alle online kanalen van het blad.

Tags

StieglitzStieglitz Business ContactBusiness Contact GlamourGlamour

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!