Home | retail | Mode op maat voor iedereen

Mode op maat voor iedereen

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 14/05/2018 om 17:23

De Eindhovense fashion designer Emily Hermans wil met MLY Fashion Service de kloof dichten tussen prêt-à-porter en haute couture. ''Een uniek kledingstuk, voor jou op maat gemaakt,'' belooft Hermans. ''Maar dan voor de prijs van de betere prêt-a-porter. Dus voor iedereen bereikbaar.''

De Eindhovense fashion designer Emily Hermans wil met MLY Fashion Service de kloof dichten tussen prêt-à-porter en haute couture. ”Een uniek kledingstuk, voor jou op maat gemaakt,” belooft Hermans. ”Maar dan voor de prijs van de betere prêt-a-porter. Dus voor iedereen bereikbaar.”

Wie gebruik wil maken van de nieuwe dienst begint met een personal shopping session. Hermans: ”We geven eerst persoonlijk modeadvies. Wat is jouw stijl? In welke kleuren kom je het beste tot je recht? Voor welke gelegenheden wil je de outfit dragen? Vervolgens bespreken we de mogelijkheden voor maatwerk. Een langere mouw, een ander dessin, of bijvoorbeeld een V-hals in plaats van een ronde hals. Ook nemen we alle maten van de klant op. Want voor elk kledingstuk maken we gebruik van unieke patroondelen.”

Vrijwel alle kleding van MLY wordt lokaal geproduceerd. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kan een kledingstuk meerdere seizoenen mee. Ook zorgt een dienst als de MLY Fashion Service ervoor dat kleding alleen wordt geproduceerd als die ook daadwerkelijk verkocht wordt. Hierdoor draagt het concept bij aan het terugdringen van kledingverspilling.

Klanten die gebruik willen maken van de Fashion Service kunnen hiervoor terecht bij de MLY Store op Strijp-S in Eindhoven.

Het modemerk heeft een wereld voor ogen waarin iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. Daaraan wil het label een bijdrage leveren met duurzame, kleurrijke kleding, die vrouwen krachtiger maakt. 

Tags

MLY StoreMLY Store Emily HermansEmily Hermans Strijp SStrijp S EindhovenEindhoven modemode

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!