Home | reclame | MissPublicity en Rotterdam Topsport tekenen media partnership

MissPublicity en Rotterdam Topsport tekenen media partnership

Geplaatst door Jeroen Veenstra in reclame op 17/02/2017 om 16:10

MissPublicity Rotterdam Topsport

Clarissa Slingerland, eigenaresse van MissPublicity en Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport hebben de partnership tussen MissPublicity en Rotterdam Topsport ondertekend. Dit gebeurde tijdens het 44e ABN AMRO World Tennis Tournament. Hiermee is het Rotterdamse PR bureau vanaf 1 februari officieel media partner van de sponsorgroep van Rotterdam Topsport.

Het PR bureau, met hoofdkantoor in Rotterdam en vestigingen in Amsterdam en Antwerpen, ondersteunt via deze overeenkomst het topsportklimaat in Rotterdam. MissPublicity neemt de rol van media partner op zich en gaat onder meer voor het jaarlijkse AD Sportfilmfestival Rotterdam (april) en de uitreiking van de Sportawards Rotterdam Rijnmond (december) de publiciteit verzorgen.

Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport: ”Rotterdam Topsport en MissPublicity hebben al jaren een goede band. Op diverse Rotterdamse events hadden we vaak leuke ontmoetingen. MissPublicity is een echt Rotterdams bureau waarbij naast lifestyle ook liefde voor sport in de genen zit. Hierdoor zijn we een mooie match. De expertise van MissPublicity op het gebied van marketing en PR én de drive om topsport bij een breder publiek onder de aandacht te brengen, gaat ervoor zorgen dat we écht gaan doorpakken in de stad Rotterdam en daarbuiten. We juichen de samenwerking enorm toe en stropen dan ook direct de mouwen op om aan de slag te gaan.”

Elk jaar weet Rotterdam Topsport de Maasstad in de spotlights te zetten met internationaal aansprekende evenementen, als de start van de Tour de France, het WK Turnen, de NN Marathon, het ABN AMRO World Tennis Tournament en de hippische sport van het CHIO Rotterdam. Daarnaast heeft Rotterdam Topsport zich ten doel gesteld om Rotterdam als topsportstad te profileren en daarnaast het Nederlandse topsportklimaat op lokaal en (inter)nationaal niveau te promoten en te verbeteren.

Samen met het gemeentebestuur, Gemeente Rotterdam en Rotterdam Sportsupport heeft Rotterdam Topsport sinds 2002 een voortrekkersrol om van Rotterdam dé Sportstad van Nederland te maken. Zo worden er onder meer nieuwe plannen voor accommodaties, vernieuwende concepten en creatieve oplossingen gevonden om de Rotterdamse sport te faciliteren.

”Door toe te treden als media partner hopen we aan een mooie toekomst mee te kunnen bouwen waarbij er in Rotterdam nog meer aandacht en zichtbaarheid komt voor sport. Rotterdam kent vele topsporters en ik vind dat we ons nog beter en vooral bij een breder publiek als topsportstad moeten profileren. De verbinding tussen Rotterdam en topsport, daar valt nog zeker wat te winnen. Rotterdam Topsport heeft daarvoor de nodige stappen gezet en ik zie het als een uitdaging om deze nog beter zichtbaar te maken voor een breder publiek. Zelf ben ik al jaren een fanatiek sporter, vroeger met paardrijden, tegenwoordig met hardlopen. Ik vind het mooi om te zien hoe gepassioneerd topsporters bezig zijn, maar weet ook uit eigen ervaring hoe sport voor iedereen kan bijdragen aan een ambitieuze levensstijl,” zegt Clarissa Slingerland, eigenaresse MissPublicity.

MissPublicity is een pr bureau met focus op lifestyle en heeft reeds 15 jaar ervaring in het zichtbaar maken van mooie merken, mensen, instellingen en organisaties. Zowel Hans den Oudendammer als Clarissa Slingerland kijken enorm uit naar de samenwerking en zien MissPublicity als dé uitgelezen partij die Rotterdam Topsport kan ondersteunen bij het profileren van Rotterdam als topsportstad. De komende periode wordt al meteen ingezet op KPN WK Shorttrack, Karate1 Premier League Dutch Open, AD Sportfilmfestival Rotterdam, NN Marathon Rotterdam, World Port Tournament, CHIO Rotterdam, EK Vrouwenvoetbal en WK Triathlon.

Tags

MissPublicityMissPublicity NN Marathon RotterdamNN Marathon Rotterdam Rotterdam SportsupportRotterdam Sportsupport Clarissa SlingerlandClarissa Slingerland AD SportfilmfestivalAD Sportfilmfestival ABN AMRO World Tennis TournamentABN AMRO World Tennis Tournament Rotterdam TopsportRotterdam Topsport Gemeente RotterdamGemeente Rotterdam

Comments

Kenmerken

Het Zweedse Lelo, marktleider voor intieme lifestyleproducten, promoot Nationale Cake en Cunnilingus-dag. Eerder werd Amber Rose binnengehaald.

Lelo duikt in Cake en Cunnilingus-dag

Lelo duikt in Cake en Cunnilingus-dag0 ?php the_title() ?>649 dagen geleden
Vorig jaar werden Clarissa Slingerland (eigenaar van publiciteitsbureau Miss Publicity), Anouk Vos van cybersecuritybedrijf Revnext en Deniece von Harras (ondernemersplatform SmartUp Network) uitgeroepen tot de eerste Rotterdamse Zakenvrouwen van het jaar. Tijdens een drukbezochte cocktailbijeenkomst van MKB bij Misura zijn de 15 zakenvrouwen bekend gemaakt die kans maken deze tweede editie.

Genomineerden Rotterdamse Zakenvrouw Awards bekend

Genomineerden Rotterdamse Zakenvrouw Awards bekend0 ?php the_title() ?>679 dagen geleden
Buitenlandse bedrijven als Nuctech, Rambus en Helinox Inc zorgden in 2017 voor 1020 banen in Rotterdam door zich in de stad te vestigen of uit te breiden. Samen zijn deze 51 bedrijven goed voor een verwachte investering van 537 miljoen euro. Zowel het aantal nieuwe banen als het aantal investeringen in de stad steeg ten opzichte van het jaar ervoor en zijn het resultaat van Rotterdam Partners, verantwoordelijk voor de citymarketing en acquisitie van (inter)nationale bedrijven in de stad.  

51 nieuwe internationale bedrijven naar Rotterdam

51 nieuwe internationale bedrijven naar Rotterdam0 ?php the_title() ?>706 dagen geleden
Met ruim 1,8 miljoen hotelovernachtingen ontving Rotterdam in 2017 een recordaantal hotelgasten. Ruim de helft kwam vanwege zaken naar de stad.

Rotterdam trekt recordaantal toeristen

Rotterdam trekt recordaantal toeristen0 ?php the_title() ?>716 dagen geleden
Al sinds de oprichting in 1904 heeft Xsensible maar één doel: de meest innovatieve schoenen van de wereld ontwikkelen. En dus zijn zij voortdurend op zoek naar nieuwe modellen en nieuwe technieken. Na het uitzetten van een pitch door het in Berg en Dal gelegen familiebedrijf, zijn zij overtuigd van de creatieve en strategische aanpak van MissPublicity.

Nederlands schoenenmerk Xsensible stapt op MissPublicity af

Nederlands schoenenmerk Xsensible stapt op MissPublicity af0 ?php the_title() ?>727 dagen geleden
Afrojack moet brug naar jong publiek voor ABN AMRO World Tennis Tournament. Rondom het toernooi zal Jan Kooijman als ambassadeur activiteiten verzorgen.

ABN AMRO World Tennis Tournament strikt Afrojack

ABN AMRO World Tennis Tournament strikt Afrojack0 ?php the_title() ?>742 dagen geleden
De Kweker lanceert op Horecava de Amsterdamse Food Pitch 2018. Ambitieuze foodies maken kans om hun product daadwerkelijk in de schappen te krijgen.

De Kweker zoekt nieuw Amsterdams product

De Kweker zoekt nieuw Amsterdams product0 ?php the_title() ?>748 dagen geleden
Nadat Coca-Cola eerder al ambities op het gebied van duurzaamheid deelde kondigt het bedrijf aan te gaan verhuizen naar een duurzaam gebouw. Coca-Cola blijft Rotterdam trouw en koos bewust voor projectontwikkelaar OVG Real Estate, koploper op het gebied van duurzaamheid en slimme technologie. MM25, het gebouw waar Coca-Cola in oktober 2018 haar intrek zal nemen, ligt in de wijk Prins Alexander op loopafstand van het huidige onderkomen. Het was voorheen het hoofdkantoor van Eneco dat is verhuisd naar het naastgelegen nieuwe hoofdkantoor, tevens ontwikkeld door OVG Real Estate.

Coca-Cola verhuist naar voormalig onderkomen van Eneco

Coca-Cola verhuist naar voormalig onderkomen van Eneco0 ?php the_title() ?>782 dagen geleden
De Bosatlas van het Nederlandse voetbal brengt deze volkssport breed in kaart. Met thema’s als de amateurs en de profs, voetbal en de maatschappij, en de rol van de commercie. De atlas is tot stand gekomen in samenwerking met de Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en de KNVB.

Er is nu ook een Bosatlas voor de voetbal

Er is nu ook een Bosatlas voor de voetbal0 ?php the_title() ?>797 dagen geleden
Gastvrije TravelBird deed onderzoek naar hoe internationale steden scoren in gastvrijheid ten opzichte van massatoerisme. Rotterdam​ staat wereldwijd op vijfde ​plek.

Rotterdam meest gastvrije stad van Nederland

Rotterdam meest gastvrije stad van Nederland0 ?php the_title() ?>813 dagen geleden
Levi's Levi's Na wereldsteden als New York, Londen en Parijs lanceert Levi's in samenwerking met het creatieve collectief Chips een Rotterdam City Tee.

Levi’s lanceert Rotterdam City Tee

Levi’s lanceert Rotterdam City Tee0 ?php the_title() ?>819 dagen geleden
Vanaf volgend jaar wordt Vifit Sport, het sportvoedingsmerk van FrieslandCampina, de nieuwe naamgevende partner van het Pro Triathlon Team. Dit is voorafgaande aan de Ironman World Championships in Kona, Hawaii, bekendgemaakt. Tegelijkertijd is meegedeeld dat de Zwitserse fietsenfabrikant BMC zijn partnerschap verlengt. De naam BMC Vifit Sport Pro Triathlon Team wordt van kracht met ingang van volgend jaar. Vifit Sport zal als partner het team ook op het gebied van voeding ondersteunen.

Vifit Sport kondigt naamgevend partnerschap met Pro Triathlon Team aan

Vifit Sport kondigt naamgevend partnerschap met Pro Triathlon Team aan0 ?php the_title() ?>832 dagen geleden
Cavallaro Napoli kleedt Arsenal. Topspelers Alexis Sánchez, Mesut Özil en coach Arsène Wenger droegen de outfits voor het eerst tijdens FA Community Shield.

Cavallaro Napoli kleedt Arsenal-sterren Alexis Sánchez en Mesut Özil

Cavallaro Napoli kleedt Arsenal-sterren Alexis Sánchez en Mesut Özil0 ?php the_title() ?>894 dagen geleden
Een trotse inwoner van de stad heeft samen met Pervasco een Rotterdams snoepje ontwikkeld: Rotterdammertjes – de bouwstenen van Rotterdam.

Rotterdam heeft eindelijk ook een eigen snoepje!

Rotterdam heeft eindelijk ook een eigen snoepje!0 ?php the_title() ?>916 dagen geleden
Ruim 400 social influencers van over de hele wereld komen in het voorjaar naar Rotterdam voor het Traverse, het grootste influencers congres van Engeland.

Internationaal influencers congres Traverse naar Rotterdam

Internationaal influencers congres Traverse naar Rotterdam0 ?php the_title() ?>917 dagen geleden
reuzenpanda's N.E.C. Ouwehands Dierenpark panda's

Reuzenpanda’s sponsoren voetballers van N.E.C. Nijmegen

Reuzenpanda’s sponsoren voetballers van N.E.C. Nijmegen0 ?php the_title() ?>932 dagen geleden
Koopgoot Kapgoot kappe nou

Koopgoot voor één dag omgetoverd tot de Kapgoot

Koopgoot voor één dag omgetoverd tot de Kapgoot0 ?php the_title() ?>938 dagen geleden
Giro Sunweb Tom Dumoulin

Sunweb en Tom Dumoulin gaan nog tot 2022 samen verder

Sunweb en Tom Dumoulin gaan nog tot 2022 samen verder0 ?php the_title() ?>959 dagen geleden
Kia UEFA Women’s EURO 2017

Kia levert de wedstrijdbaldragers tijdens WEURO in Nederland

Kia levert de wedstrijdbaldragers tijdens WEURO in Nederland0 ?php the_title() ?>964 dagen geleden
NN Group CPC Marathon sponsor

NN Group blijft titelsponsor NN CPC Loop en NN Marathon Rotterdam

NN Group blijft titelsponsor NN CPC Loop en NN Marathon Rotterdam0 ?php the_title() ?>994 dagen geleden
Parkpop Night at the Park DUCOS Tempo-Team

Tempo-Team en DUCOS gaan samenwerken op Parkpop en Night at the Park

Tempo-Team en DUCOS gaan samenwerken op Parkpop en Night at the Park0 ?php the_title() ?>1003 dagen geleden
Jeroen Kuyper Rotterdam Partners Ron Voskuilen

Jeroen Kuyper nieuwe algemeen directeur Rotterdam Partners

Jeroen Kuyper nieuwe algemeen directeur Rotterdam Partners0 ?php the_title() ?>1007 dagen geleden
Brandsfit sponsor sportclubs

Brandsfit biedt sportclubs gratis tenues door een slim sponsormodel

Brandsfit biedt sportclubs gratis tenues door een slim sponsormodel0 ?php the_title() ?>1015 dagen geleden
Feyenoord heeft een nieuwe hoofdpartner. Vanaf seizoen 2017-2018 staat het logo van Qurrent op het shirt. Qurrent is al business partner van Sparta!

Energiebedrijf Qurrent volgt Opel op als hoofdsponsor koploper Feyenoord

Energiebedrijf Qurrent volgt Opel op als hoofdsponsor koploper Feyenoord0 ?php the_title() ?>1020 dagen geleden
Mitsubishi Motors en Rugby Nederland slaan de handen ineen. Deze verbintenis volgt op samenwerkingen met nationale rugbyteams in onder andere Engeland en Japan. In die landen is de rugbysport al zeer populair en ook in Nederland groeit de belangstelling hard. Mitsubishi Motors ondersteunt deze veelbelovende ontwikkeling van harte.

Mitsubishi Motors duikt tussen de Nederlandse Rugbydames

Mitsubishi Motors duikt tussen de Nederlandse Rugbydames0 ?php the_title() ?>1021 dagen geleden
Rotterdamse zakenvrouw Miss Publicity Revnext Clarsissa Slingerhand Deniece Harras

Dit zijn de eerste Rotterdamse zakenvrouwen van het jaar

Dit zijn de eerste Rotterdamse zakenvrouwen van het jaar0 ?php the_title() ?>1022 dagen geleden
stadhuis Rotterdam gemeente website

Rotterdam lanceert nieuwe gemeentelijke site vóór en dóór Rotterdammers

Rotterdam lanceert nieuwe gemeentelijke site vóór en dóór Rotterdammers0 ?php the_title() ?>1024 dagen geleden
Rotterdam Coolsingel 3D virtualreality

Virtueel vooruitblikken op de Coolsingel

Virtueel vooruitblikken op de Coolsingel0 ?php the_title() ?>1036 dagen geleden
Partnership KNHB en Rabobank

Verlenging partnership KNHB en Rabobank voorbeeld van nieuwe sponsorstrategie

Verlenging partnership KNHB en Rabobank voorbeeld van nieuwe sponsorstrategie0 ?php the_title() ?>1037 dagen geleden
Press Only, adidas, barbour, Guess, Reebok, Kikkerland, Rokin, Prinsengracht, Amsterdam

PR bureau Press Only opent eigen Pop-Up Venue op Prinsengracht

PR bureau Press Only opent eigen Pop-Up Venue op Prinsengracht0 ?php the_title() ?>1045 dagen geleden
Een hardloper in Rotterdam geholpen door Nationale Nederlanden en Atletiekunie

Nationale-Nederlanden en Atletiekunie helpen hardlopers

Nationale-Nederlanden en Atletiekunie helpen hardlopers0 ?php the_title() ?>1046 dagen geleden
De nieuwe skyline van de Kop van Zuid, gezien vanaf het water.

Rotterdam beleeft recordjaar met buitenlandse investeringen

Rotterdam beleeft recordjaar met buitenlandse investeringen0 ?php the_title() ?>1049 dagen geleden
ROTTERDAM - 24-07-2016, CHIO Rotterdam 2016, © Jan Kok - Boomerang Fotografie, Roze bubbels van miss Publicity, met Jan de Mooij Clarissa Sarah Slingerland en Jan Peter Balkenende,

Genomineerden voor de eerste Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar bekend

Genomineerden voor de eerste Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar bekend0 ?php the_title() ?>1054 dagen geleden
Krajicek Foundation

ABN AMRO en Krajicek Foundation verlengen partnership

ABN AMRO en Krajicek Foundation verlengen partnership0 ?php the_title() ?>1062 dagen geleden
Olympiërs tot Winterspelen

Olympiërs tot Winterspelen van Beijing 2022 gekleed door FILA

Olympiërs tot Winterspelen van Beijing 2022 gekleed door FILA0 ?php the_title() ?>1062 dagen geleden
Rotterdam image bank

Rotterdammers bouwen mee aan nieuwe website van de gemeente

Rotterdammers bouwen mee aan nieuwe website van de gemeente0 ?php the_title() ?>1063 dagen geleden
Juzzt football

Juzzt Football gebruikt Gracenote Sports data voor carrièreplanning voetballers

Juzzt Football gebruikt Gracenote Sports data voor carrièreplanning voetballers0 ?php the_title() ?>1069 dagen geleden
Ruiters Bavaria

Bavaria 0.0 start eerste commerciële ploeg in paardensport

Bavaria 0.0 start eerste commerciële ploeg in paardensport0 ?php the_title() ?>1071 dagen geleden
Zwemmen zwembad

Sportbonden bedienen individuele fans op digitale kanalen

Sportbonden bedienen individuele fans op digitale kanalen0 ?php the_title() ?>1071 dagen geleden
Ballenkids tennis

ABN AMRO voorziet ballenkids van camera tijdens World Tennis Tournament in Ahoy

ABN AMRO voorziet ballenkids van camera tijdens World Tennis Tournament in Ahoy0 ?php the_title() ?>1076 dagen geleden
Rotterdam Ahoy

ABN AMRO en Rotterdam Ahoy blijven tennissen

ABN AMRO en Rotterdam Ahoy blijven tennissen0 ?php the_title() ?>1104 dagen geleden
Marathon van Rotterdam

Rotterdam Topsport gaat samenwerking aan met Tamoil en Unica Technisch Beheer

Rotterdam Topsport gaat samenwerking aan met Tamoil en Unica Technisch Beheer0 ?php the_title() ?>1120 dagen geleden
Zes dagen wielrennen

Zes dagen wielrennen tussen Wooning Keukens en Badkamers

Zes dagen wielrennen tussen Wooning Keukens en Badkamers0 ?php the_title() ?>1184 dagen geleden
Vincent Luyendijk

Vincent Luyendijk deelt meest interessante quotes van Sports Interactive Europe 2016

Vincent Luyendijk deelt meest interessante quotes van Sports Interactive Europe 20160 ?php the_title() ?>1190 dagen geleden
MissPublicity bureau Marketing & PR

WE PR gaat op in MissPublicity Marketing & PR

WE PR gaat op in MissPublicity Marketing & PR0 ?php the_title() ?>1237 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!