Home | Marketing | Met de eenhoorn naar werk in Londen door telecomprovider

Met de eenhoorn naar werk in Londen door telecomprovider

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Marketing op 26/10/2016 om 14:59

Met de eenhoorn naar werk in Londen

Het Britse telecombedrijf Three brengt deze dagen magie tot leven in Londen. Reizigers kunnen het openbaar vervoer inruilen voor een kleurrijke koets die wordt voorgetrokken door twee eenhoorns. De actie #MagicTogether vindt morgen- en vrijdagochtend ook nog plaats en is bedoeld om de nieuwe telefoon van ZTE te introduceren. Belangstellenden kunnen via twitter aangeven bij welk station ze willen worden opgepikt door de zogenaamde Unicabs.

De koetsen brengen een beetje kleur in de grauwe ochtenden. In elke koets is er plek voor vier personen en ligt een ZTE Blade V7 klaar waarmee de passagiers foto’s van het magische ritje kunnen maken.

Michelle Clarke uit Shoreditch was vanochtend een van de eerste passagiers: ”Normaal gesproken neem ik de metro maar nu stapte ik in de koets. Het was een hele belevenis die ik niet snel zal vergeten. Ook al keken er een paar mensen wel vreemd.”

Tags

ThreeThree EenhoornEenhoorn LondenLonden

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!