Home | Content Marketing | Merken klinkend aanwezig tijdens MTV European Music Awards in Rotterdam

Merken klinkend aanwezig tijdens MTV European Music Awards in Rotterdam

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Content Marketing op 03/11/2016 om 11:47

MTV broederliefde

Broederliefde is de winnaar van MTV EMA voor Best Dutch Act 2016. De populaire Rotterdamse rapgroep ontving de prijs gisteravond in poppodium Annabel tijdens het officiële openingsfeest van de MTV Music Week in Rotterdam. Aankomende zondag is de apotheose als Ahoy het decor is voor de MTV EMA 2016 met optredens van onder meer The Weeknd, Kings of Leon, Bruno Mars, Green Day, OneRepublic, Martin Garrix, Afrojack, Zara Larsson en Social influencer Monica Geuze. Het festijn wordt wereldwijd uitgezonden en vandaar dat merken als Replay en Essence zich er graag laten horen! Listerine sponsort zondag bijvoorbeeld de rode loper onder de noemer: Durf te doen.

Telecomprovider Tele2 is ook zeer prominent aanwezig! Zo verzorgde Tele2 tijdens de fanaudities van afgelopen weekend in Ahoy waar jonge enthousiastelingen zich uitsloofden om kaartjes te veroveren voor de verschillende optredens en prijsuitreiking de wifi en een recharge area voor de telefoons. Bezoekers werden bij de ingang bovendien uitgedaagd om de HappyHappyDancedance te doen, het dansje uit de nieuwe commercial dat in de afgelopen weken online uitgroeide tot een kleine hype.

happy-happy-dance-dance

Tijdens de MTV Music Week in opmaat naar zondag zijn er naast keynotes en optredens in clubs als Annabel, Bar, Rotown, Bird ook concerten in de Tele2-winkel aan de Lijnbaan. Vanmiddag treedt Gers Pardoel op, morgen volgt Maan. Tele2 stuurt tijdens verscheidene evenementen 4G-rocketeers het publiek in. Deze menselijke 4G-hotspots zorgen ervoor dat iedereen tijdens het concert makkelijk kan profiteren van het snelle 4G-netwerk.

Jan Willem te Gussinklo Ohmann, persvoorlichter bij Tele2, geeft aan dat de samenwerking met MTV is ontstaan door het bedrijf Branddeli: ”Zij verzorgen Brand partnerships voor onder andere MTV. Het feit dat onze winkel een podium is tijdens de MTV Music Week zorgt zeker voor extra aandacht en dus extra bezoekers voor onze winkel in Rotterdam. Om een dergelijk concert te geven en ruimte te maken voor alle fans, zullen wij onze winkel tijdelijk leeghalen. Dus tijdens het concert is er geen verkoop. We hopen natuurlijk wel dat fans die onze winkel voor het eerst bezoeken, de weg naar Tele2 in de toekomst ook weer zullen vinden.”

Te Gussinklo Ohmann geeft aan dat Tele2 het fantastisch vindt om weer met twee succesvolle Nederlandse artiesten te kunnen werken. ”Gers Pardoel en Maan zijn ontzettend populair in Nederland, zij horen echt thuis in het rijtje nationale en internationale topartiesten dat tijdens de MTV Music Week zullen optreden.”

Muziek is belangrijk in de uitingen van Tele2. De Jeugd van Tegenwoordig werd voor een campagne al eens 40 jaar ouder gemaakt om te laten zien dat ook pensionado’s het internet helemaal leeg trekken. ”Eerder dit jaar hebben we samengewerkt met Lil’ Kleine en Ronnie Flex aan hun numer-1 hit Niet omdat het moet, maar omdat het kan,” vult Te Gussinklo Ohmann aan.

Rotterdam Partners, verantwoordelijk voor de marketing en promotie van de stad, is eveneens partner. Het binnenhalen van het evenement kostte de gemeente naar verluidt 625.000 euro. Daar tegenover staat een enorme promotie van de stad. MTV EMA wordt beschouwd als een van de grootste muziekshows ter wereld. De awardshow wordt uitgezonden in 115 landen en bereikt zo’n 130 miljoen huishoudens. Alle hotels in de stad zijn volgeboekt en Rotterdam Partners koppelde bovendien regionale bedrijven en ondernemers als Ketel1, Susan Bijl, Francois Geurds, Hans Worst, Ketelbinkie Koffie, Local Media en Venour aan de muziekzender.

Wethouder Pex Langenberg van Cultuur liet bij de bekendmaking van het nieuws vorig jaar weten: ”Wij zijn ontzettend trots dat Rotterdam gaststad is van de 2016 MTV EMA’s. De MTV awards passen goed bij Rotterdam en ons evenementenbeleid waar ‘Jonge stad’ een thema is. De komst van dit fantastische muziekevenement draagt bovendien bij aan de internationale profilering van Rotterdam als festivalstad.”

ahoy

Peter van der Veer, directeur Ahoy Rotterdam, zei: ”Ahoy is zeer verheugd met de terugkeer van de MTV EMA’s naar Rotterdam, hét internationale muziekspektakel van het jaar! In 1997 hebben wij dit prachtige muziekevenement al eens mogen huisvesten. In 2016 op dezelfde plaats maar in een compleet gerenoveerd en uitgebreid Sportpaleis van Ahoy. Onze stad en alle Nederlanders kunnen straks trots zijn op de meest memorabele editie van de MTV EMA’s ooit. We kijken er enorm naar uit!”

 

 

 

 

Tags

Ronnie FlexRonnie Flex Susan BijlSusan Bijl Ketel1Ketel1 Francois GeurdsFrancois Geurds Lil’ KleineLil’ Kleine Hans WorstHans Worst Ketelbinkie KoffieKetelbinkie Koffie Local MediaLocal Media VenourVenour Kings of LeonKings of Leon Bruno MarsBruno Mars Green DayGreen Day Zara LarssonZara Larsson Monica GeuzMonica Geuz OneRepublicOneRepublic AfrojackAfrojack Gers PardoelGers Pardoel MaanMaan AnnabelAnnabel Tele2Tele2 Martin GarrixMartin Garrix MTVMTV RotterdamRotterdam

Comments

Kenmerken

MTV Fit is een samenwerking tussen Viacom-zender MTV en Fitchannel.com en bestaat uit een speciaal ontwikkeld trainingsprogramma met Kay Nambiar en Anne Haakmeester. Het project is geïnspireerd op Ex on the Beach: Body SOS. Een Britse televisieserie waarbij Vicky Pattison 16 deelnemers begeleid die in twaalf weken een strak lichaam willen.

Fitchannel en MTV lanceren MTV Fit geïnspireerd door Ex on the Beach: Body SOS

Fitchannel en MTV lanceren MTV Fit geïnspireerd door Ex on the Beach: Body SOS0 ?php the_title() ?>701 dagen geleden
Het Belgische internationale model Rose Bertram reist exclusief voor MTV naar Californië om daar alle ins & outs te laten zien rond het Coachella Festival. Rose neemt de volgers van de online MTV-kanalen anderhalve week mee en toont de voorbereidingen, de beste outfits, nieuwste trends en de optredens en artiesten.

MTV stuurt Rose Bertram naar Coachella Festival

MTV stuurt Rose Bertram naar Coachella Festival0 ?php the_title() ?>728 dagen geleden

Moneyou organiseert Future Festival Bootcamp met DGTL, ACE en Info Support

Moneyou organiseert Future Festival Bootcamp met DGTL, ACE en Info Support0 ?php the_title() ?>748 dagen geleden
Met fans als Madonna, Beyonce en Lady Gaga is Fluevog een begrip in de schoenenwereld. Al sinds 1970 ontwerpt Canadees John schoenen, met met eerste klanten als The Beach Boys, Alice Cooper en filmmaker Robert Altman. Nu, bijna 50 jaar later, staat John nog steeds aan het roer bij Fluevog en opent hij zijn eerste Europese winkel in het centrum van Amsterdam aan de Heiligeweg 37.

John Fluevog opent eerste Europese winkel in Amsterdam

John Fluevog opent eerste Europese winkel in Amsterdam0 ?php the_title() ?>762 dagen geleden
De Bijenkorf heeft nieuwe fashion campagne: Straat Couture, laten fotograferen door talent Lois Cohen, diversiteit is een belangrijk element in haar werk.

De Bijenkorf gaat straat

De Bijenkorf gaat straat0 ?php the_title() ?>763 dagen geleden
Tieners vinden een film of DVD in de winkel stelen erger dan onbetaald films of muziek downloaden blijkt uit onderzoek van Safer Internet Centre Nederland.

Tieners plegen best wel vaak een cyberdelict

Tieners plegen best wel vaak een cyberdelict0 ?php the_title() ?>792 dagen geleden
A Music Moment, een full service muziek start-up, geeft retail en horeca nieuwe In-Store beleving door samenwerking met Soundtrack Your Brand van Spotify.

A Music Moment biedt legaal muziek van Spotify in winkels en horeca

A Music Moment biedt legaal muziek van Spotify in winkels en horeca0 ?php the_title() ?>818 dagen geleden
Afrojack moet brug naar jong publiek voor ABN AMRO World Tennis Tournament. Rondom het toernooi zal Jan Kooijman als ambassadeur activiteiten verzorgen.

ABN AMRO World Tennis Tournament strikt Afrojack

ABN AMRO World Tennis Tournament strikt Afrojack0 ?php the_title() ?>819 dagen geleden
Voetbalclub Feyenoord wint omdat landskampioenschap Rotterdam op positieve manier op de kaart zette. Freestyle voetballer Soufiane Touzani is aanstormend talent.

Feyenoord en Soufiane Touzani onderscheiden bij Marketing Award Rotterdam 2017

Feyenoord en Soufiane Touzani onderscheiden bij Marketing Award Rotterdam 20170 ?php the_title() ?>820 dagen geleden
Om hun tracksuit te promoten lukte het TITS om bordeel Yab Yum voor een keer te gebruiken als decor voor shoot met Christina Curry en Shenta Ignacio.

Christina Curry en Shenta Ignacio in Yab Yum voor TITS-Store

Christina Curry en Shenta Ignacio in Yab Yum voor TITS-Store0 ?php the_title() ?>845 dagen geleden

In Gold We Trust presenteert SEX Collection

In Gold We Trust presenteert SEX Collection0 ?php the_title() ?>859 dagen geleden
IMMovator en Beeld en Geluid organiseren dinsdagmiddag 12 december een Cross Media Café over muziek en innovatie. Professionals uit de muziek- en media-industrie komen bij elkaar om over de laatste digitale innovaties te spreken. Met showcases van onder andere Spinnin’ Records, 101Barz, de Top 2000 en MTV.

Spinnin’Records, 101Barz en Top 2000 over muziek en innovatie tijdens Cross Media Café Muziek

Spinnin’Records, 101Barz en Top 2000 over muziek en innovatie tijdens Cross Media Café Muziek0 ?php the_title() ?>862 dagen geleden

Monica Geuze door MTV uitgeroepen tot wereldwijde MTV EMA It Girl

Monica Geuze door MTV uitgeroepen tot wereldwijde MTV EMA It Girl0 ?php the_title() ?>882 dagen geleden
Levi's Levi's Na wereldsteden als New York, Londen en Parijs lanceert Levi's in samenwerking met het creatieve collectief Chips een Rotterdam City Tee.

Levi’s lanceert Rotterdam City Tee

Levi’s lanceert Rotterdam City Tee0 ?php the_title() ?>896 dagen geleden
Rotterdam Partners, de gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam werken al drie jaar samen aan het vergroten van de aantrekkingskracht van Rotterdam. Daar zijn tien nieuwe partners bij gekomen. Onder het motto: Rotterdam. Make It Happen zetten de aangesloten partijen de stad in binnen- en buitenland stevig op de kaart. Om de boodschap nog breder te verspreiden, zijn daar nu tien nieuwe partners bij gekomen die ook het gevoel van Rotterdamse trots uitdragen. De nieuwe leden zijn Cruise Port Rotterdam, Diergaarde Blijdorp, Euromast, Feyenoord Rotterdam, RDM Rotterdam en Centre of Expertise, Rotterdam Ahoy, Rotterdam The Hague Airport, Rotterdam Port Promotion Council, Rotterdams Philharmonisch Orkest en Spido.

Tien nieuwe partners moeten Rotterdam aantrekkelijker maken

Tien nieuwe partners moeten Rotterdam aantrekkelijker maken0 ?php the_title() ?>897 dagen geleden
Het inkomen van Amerikaanse top 10 dj's neemt verder toe terwijl het aandeel van de Nederlandse dj’s stabiliseert. Het totaal inkomen van de Amerikaanse topartiesten steeg recent tot 126 miljoen dollar, zo blijkt uit een analyse van het ING Economisch Bureau op basis van de cijfers van Forbes. De top 10 meest verdienende DJ’s ter wereld zag het gezamenlijke inkomen licht groeien tot 300 miljoen dollar. Opvallend is dat de populairste namen niet altijd de grootste verdieners zijn. Tiësto is de steady grootverdiener onder de Nederlanders. De Nederlandse dance-industrie doet het al vijf jaar op rij goed. De exportwaarde van dance verdrievoudigde in de afgelopen jaren. De totale export voegde in 2016 130 miljoen euro toe aan de Nederlandse Economie. Dit kan in 2020 uitkomen op 150 miljoen.

Inkomen van Nederlandse top dj’s stabiliseert

Inkomen van Nederlandse top dj’s stabiliseert0 ?php the_title() ?>904 dagen geleden
Prijzen van online concert-, theater- en festivaltickets worden nu vermeld inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) vastgesteld na een controle bij de primaire online aanbieders van concert-, theater- en festivaltickets. Zij hadden van de ACM tot 1 oktober de tijd gekregen om hun prijzen aan te passen. Voorheen kwamen er tijdens het boekingsproces vaak nog allerlei onverwachte kosten bij, zoals service- of printkosten.

Prijzen online concert-, theater- en festivaltickets eindelijk zonder onverwachte kosten

Prijzen online concert-, theater- en festivaltickets eindelijk zonder onverwachte kosten0 ?php the_title() ?>905 dagen geleden
De muziekomzet is in de eerste helft van 2017 met 8,5% gestegen. Vooral streaming en revival van vinyl zijn de dragers van dit succes volgens NVPI.

Muziekomzet blijft stijgen dankzij streaming en vinyl

Muziekomzet blijft stijgen dankzij streaming en vinyl0 ?php the_title() ?>930 dagen geleden
McAfee toont met Most Dangerous Celebrities de beroemde namen die naar gevaarlijke websites leiden. Bijvoorbeeld Martin Garrix, Armin van Buuren en Afrojack.

Martin Garrix levert meeste gevaar op volgens McAfee

Martin Garrix levert meeste gevaar op volgens McAfee0 ?php the_title() ?>932 dagen geleden
Het aantal hotelovernachtingen in Nederland was in de eerste helft van 2017 9 procent hoger dan een jaar eerder. Dit meldt het CBS.

Steeds meer hotelovernachtingen in Nederland door vooral Duitsers

Steeds meer hotelovernachtingen in Nederland door vooral Duitsers0 ?php the_title() ?>943 dagen geleden
Peugeot vroeg in het kader van de Django Design Battle stylist Tommy Driessen en kunstenares Loes van Delft een scooter naar eigen smaak en stijl te pimpen.

Loes van Delft wint Peugeot Django Design Battle

Loes van Delft wint Peugeot Django Design Battle0 ?php the_title() ?>944 dagen geleden
Na geluidsoverlast klagen hotelgasten meest over slechte wifi. Uit rapport door Zyxel blijkt goede wifi ook essentieel voor hotel zelf en lokale economie.

Hotelgasten verwachten kamerprijs met wifi-kosten inbegrepen

Hotelgasten verwachten kamerprijs met wifi-kosten inbegrepen0 ?php the_title() ?>946 dagen geleden
Club Hub is een nieuw online programma met grote nadruk op de nieuwste, beste en lekkerste content van dat moment. Het wordt gemaakt vanuit BNNVARA.

NPO gaat met Club Hub voor virals, trends en andere online content

NPO gaat met Club Hub voor virals, trends en andere online content0 ?php the_title() ?>957 dagen geleden
KARWEI opent pop-upstore City Loft met comfort van internationale allure op Utrecht Centraal. Een sneak preview van de wooncampagne voor het najaar 2017.

KARWEI opent pop-upstore City Loft op Utrecht Centraal

KARWEI opent pop-upstore City Loft op Utrecht Centraal0 ?php the_title() ?>958 dagen geleden
Camila Cabello, tieneridool en Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots, gaat een samenwerking aan met Skechers voor een wereldwijde marketingcampagne.

Zangeres Camila Cabello tekent bij Skechers

Zangeres Camila Cabello tekent bij Skechers0 ?php the_title() ?>971 dagen geleden
Samsung en Live Nation gaan samen een concert van Coldplay in Chicago live streamen. Het is zelfs mogelijk om het concert in Virtual Reality te volgen.

Concert van Coldplay wereldwijd live te zien in Virtual Reality

Concert van Coldplay wereldwijd live te zien in Virtual Reality0 ?php the_title() ?>972 dagen geleden
Met Influencer Solutions benadert Hearst influencer marketing op nieuwe manier. Combinatie van makers, loyale fans en sterke merken staat centraal.

Hearst Netherlands lanceert Influencer Solutions

Hearst Netherlands lanceert Influencer Solutions0 ?php the_title() ?>975 dagen geleden
Vanaf augustus opent Sparks Hostel in Rotterdams vooroorlogs pand aan Westersingel. Gasten kunnen via kanalen als Facebook Messenger vragen stellen.

Historisch pand aan Rotterdamse Westersingel omgetoverd tot sprankelend hostel

Historisch pand aan Rotterdamse Westersingel omgetoverd tot sprankelend hostel0 ?php the_title() ?>987 dagen geleden
Nederlandse dancefestivalmarkt heeft het moeilijk. Hoewel aantal festivals en bezoekers is toegenomen is de ticketomzet gedaald door lagere ticketprijzen.

Nederlandse dancefestivals onder druk

Nederlandse dancefestivals onder druk0 ?php the_title() ?>988 dagen geleden
Ruim 400 social influencers van over de hele wereld komen in het voorjaar naar Rotterdam voor het Traverse, het grootste influencers congres van Engeland.

Internationaal influencers congres Traverse naar Rotterdam

Internationaal influencers congres Traverse naar Rotterdam0 ?php the_title() ?>995 dagen geleden
Nominaties Google Premier Partner Awards voor beste digital cases bekend

Nominaties Google Premier Partner Awards voor beste digital cases bekend

Nominaties Google Premier Partner Awards voor beste digital cases bekend0 ?php the_title() ?>999 dagen geleden
festivals festivalbezoeken

Kleine en middelgrote festivals trekken sector verder omhoog

Kleine en middelgrote festivals trekken sector verder omhoog0 ?php the_title() ?>1001 dagen geleden
ACM tickets concert onverwachte toeslagen

Geen onverwachte kosten meer bij online aanbieders van concertkaartjes

Geen onverwachte kosten meer bij online aanbieders van concertkaartjes0 ?php the_title() ?>1010 dagen geleden
Premier Suites hotel Rotterdam

Premier Suites Plus opent haar deuren in Rotterdam

Premier Suites Plus opent haar deuren in Rotterdam0 ?php the_title() ?>1010 dagen geleden
Dutch Windwheel BLOC, DoepelStrijkers, Meysters, Rodesk Arup, Koninklijke BAM Groep, Deltares, Dura Vermeer, ECN, Eneco, Evides, Siemens, SPIE, TNO

Eneco, Evides, Siemens en BLOC bouwen aan iconische Dutch Windwheel in Rotterdam

Eneco, Evides, Siemens en BLOC bouwen aan iconische Dutch Windwheel in Rotterdam0 ?php the_title() ?>1014 dagen geleden
Joblift Influencer marketing

Voor steeds meer bedrijven wordt influencer marketing een belangrijk onderdeel

Voor steeds meer bedrijven wordt influencer marketing een belangrijk onderdeel0 ?php the_title() ?>1024 dagen geleden
TicketSwap, Mysteryland, Sensation, Welcome to the Future, Thunderdome, Q-dance, Air Events, Amsterdam Open Air, B2S, Awakenings

Mysteryland, Sensation, Thunderdome, Amsterdam Open Air, B2S en Awakenings bij TicketSwap

Mysteryland, Sensation, Thunderdome, Amsterdam Open Air, B2S en Awakenings bij TicketSwap0 ?php the_title() ?>1043 dagen geleden
Tony Scott Kraantje Pappie MS

Kraantje Pappie en Tony Scott maken zich sterk tegen MS

Kraantje Pappie en Tony Scott maken zich sterk tegen MS0 ?php the_title() ?>1064 dagen geleden
Maurits Cornelis Escher Supreme

Onmogelijke illustraties Escher vormen kledingcollectie Supreme

Onmogelijke illustraties Escher vormen kledingcollectie Supreme0 ?php the_title() ?>1072 dagen geleden
Kino Rotterdam, Aftermovie Film Festival, Aftermovie

Het eerste Aftermovie Film Festival vindt plaats in Rotterdamse Kino

Het eerste Aftermovie Film Festival vindt plaats in Rotterdamse Kino0 ?php the_title() ?>1079 dagen geleden
Parkpop Night at the Park DUCOS Tempo-Team

Tempo-Team en DUCOS gaan samenwerken op Parkpop en Night at the Park

Tempo-Team en DUCOS gaan samenwerken op Parkpop en Night at the Park0 ?php the_title() ?>1081 dagen geleden
Record Store Day Andre Hazes Broederliefde Top Notch Vinyl

Platenzaken vieren het vinyl tijdens Record Store Day 2017

Platenzaken vieren het vinyl tijdens Record Store Day 20170 ?php the_title() ?>1083 dagen geleden
TicketSwap We Cross Ticketing Technology Award

We Cross en TicketSwap winnen toonaangevende Ticketing Technology Awards

We Cross en TicketSwap winnen toonaangevende Ticketing Technology Awards0 ?php the_title() ?>1093 dagen geleden
Duncan Stutterheim ontvangt Special Achievement Award tijdens DLEPA 2017

Duncan Stutterheim ontvangt Special Achievement Award tijdens DLEPA 2017

Duncan Stutterheim ontvangt Special Achievement Award tijdens DLEPA 20170 ?php the_title() ?>1093 dagen geleden
NPO 3FM Radio 2 Sky Group Commissariaat voor de Media

Radiozenders 3FM en Radio 2 gingen fout met weggeefacties

Radiozenders 3FM en Radio 2 gingen fout met weggeefacties0 ?php the_title() ?>1096 dagen geleden
Niem Tewarie Daft Punk pop-up

Wat we van Daft Punk kunnen leren over branding?

Wat we van Daft Punk kunnen leren over branding?0 ?php the_title() ?>1098 dagen geleden
Cultuurmarketing Awards

Cultuurmarketing Awards onderverdeeld in Merk & Experience Award en Campagne Award

Cultuurmarketing Awards onderverdeeld in Merk & Experience Award en Campagne Award0 ?php the_title() ?>1098 dagen geleden
Sonos gaat een samenwerking aan met de band Gorillaz. Ter ere van het langverwachte nieuwe album ‘Humanz’ creëren ze samen drie Spirit Houses, waaronder een in Amsterdam.

Sonos brengt Gorillaz naar Amsterdam

Sonos brengt Gorillaz naar Amsterdam0 ?php the_title() ?>1099 dagen geleden
Band Gorillaz

T-Mobile lanceert bijzondere samenwerking met band Gorillaz

T-Mobile lanceert bijzondere samenwerking met band Gorillaz0 ?php the_title() ?>1111 dagen geleden
Mangrove

Mangrove ondersteunt nieuwe Rotterdamse radiozender

Mangrove ondersteunt nieuwe Rotterdamse radiozender0 ?php the_title() ?>1112 dagen geleden
Rotterdam Coolsingel 3D virtualreality

Virtueel vooruitblikken op de Coolsingel

Virtueel vooruitblikken op de Coolsingel0 ?php the_title() ?>1113 dagen geleden
ticketinkomsten dancefestival

Ticketinkomsten dancefestivals in vijf jaar verdrievoudigd tot 140 miljoen euro

Ticketinkomsten dancefestivals in vijf jaar verdrievoudigd tot 140 miljoen euro0 ?php the_title() ?>1114 dagen geleden
Beste Social Media

De Beste Social Awards wordt vernieuwd voor meer erkenning

De Beste Social Awards wordt vernieuwd voor meer erkenning0 ?php the_title() ?>1115 dagen geleden
INDIE Amsterdam, Top Notch, Noah's Ark, Exterion Media NL, JCDecaux, YouTube, Rotterdam Airlines Music Group, VICE, HipHopHuis, Spotify, Broederliefde, Typhoon. Teske, YousToub, BKB | Het Campagnebureau.

Rappers onthalen eerste stemmers in de Tolhuistuin

Rappers onthalen eerste stemmers in de Tolhuistuin0 ?php the_title() ?>1121 dagen geleden
Popster The Weeknd

Rotterdamse winkel ANSH46 haalt Pop-Up Shop The Weeknd binnen

Rotterdamse winkel ANSH46 haalt Pop-Up  Shop The Weeknd binnen0 ?php the_title() ?>1127 dagen geleden
De vierde editie van het Buma Awards Gala

Buma onderscheidt voor het eerst reclamemuziek

Buma onderscheidt voor het eerst reclamemuziek0 ?php the_title() ?>1128 dagen geleden
Broederliefde, de jeugd van tegenwoordig en de staat

Broederliefde, De Jeugd van Tegenwoordig en De Staat ambassadeurs van de Vrijheid

Broederliefde, De Jeugd van Tegenwoordig en De Staat ambassadeurs van de Vrijheid0 ?php the_title() ?>1132 dagen geleden
Bijenkorf en Tommy Hilfiger

Bijenkorf en Tommy Hilfiger halen Gigi Hadid naar Amsterdam

Bijenkorf en Tommy Hilfiger halen Gigi Hadid naar Amsterdam0 ?php the_title() ?>1146 dagen geleden
Silent Home

Sonos maakt iedereen wakker met Wake up the Silent Home-campagne

Sonos maakt iedereen wakker met Wake up the Silent Home-campagne0 ?php the_title() ?>1153 dagen geleden
Anna Nooshin

Anna Nooshin en Koen Kardashian verklaren hun liefde aan de videoclip

Anna Nooshin en Koen Kardashian verklaren hun liefde aan de videoclip0 ?php the_title() ?>1155 dagen geleden
Event stage

Ticketscript overgenomen door Eventbrite

Ticketscript overgenomen door Eventbrite0 ?php the_title() ?>1163 dagen geleden
The party squad

KPN zet The Partysquad op Euromast voor Soundcheckers

KPN zet The Partysquad op Euromast voor Soundcheckers0 ?php the_title() ?>1164 dagen geleden
magazine Amayzine

Online lifestyle magazine Amayzine ook in print

Online lifestyle magazine Amayzine ook in print0 ?php the_title() ?>1169 dagen geleden
Skyline vanaf Euromast

Rotterdam Expat Centre wil bedrijven en expats warm verwelkomen met website

Rotterdam Expat Centre wil bedrijven en expats warm verwelkomen met website0 ?php the_title() ?>1169 dagen geleden
Action Bronsom Main Tom Gould

Lifestyle- en cultuurzender Viceland vanaf 1 maart in Nederland

Lifestyle- en cultuurzender Viceland vanaf 1 maart in Nederland0 ?php the_title() ?>1170 dagen geleden
Flying Dutch Ahoy

ING en T-Mobile laten The Flying Dutch weer landen

ING en T-Mobile laten The Flying Dutch weer landen0 ?php the_title() ?>1171 dagen geleden
De inzet van vloggers binnen het reclamedomein brengt nieuwe uitdagingen voor adverteerders met zich mee. Daarom brengen BVA Bond van Adverteerders en FNLI, Federatie Nederlandse Levensmiddelenindustrie, de ‘Gids Voedingsmiddelenadverteerders en Content Creators’ uit.

Rotterdamse bibliotheek zet #Girlboss in de spotlights

Rotterdamse bibliotheek zet #Girlboss in de spotlights0 ?php the_title() ?>1177 dagen geleden
Ahoy Rotterdam marketing

RET toont alvast beelden van Ahoy op Station Zuidplein

RET toont alvast beelden van Ahoy op Station Zuidplein0 ?php the_title() ?>1177 dagen geleden
Rotterdam Ahoy

ABN AMRO en Rotterdam Ahoy blijven tennissen

ABN AMRO en Rotterdam Ahoy blijven tennissen0 ?php the_title() ?>1181 dagen geleden
Podiumhunsten

Bezoek professionele podiumkunsten kruipt uit het dal

Bezoek professionele podiumkunsten kruipt uit het dal0 ?php the_title() ?>1184 dagen geleden
MTV EMA Rotterdam

BrandDeli kijkt terug op succesvol groeijaar

BrandDeli kijkt terug op succesvol groeijaar0 ?php the_title() ?>1192 dagen geleden
Rotterdam Zomercarnaval

Uitagenda Rotterdam verhoogt cultuurbezoek

Uitagenda Rotterdam verhoogt cultuurbezoek0 ?php the_title() ?>1192 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!