Home | B2B | Marktplaats profiteert ook van de uitverkochte modelauto van Max Verstappen

Marktplaats profiteert ook van de uitverkochte modelauto van Max Verstappen

Geplaatst door Jeroen Veenstra in B2B op 03/10/2017 om 15:54

De miniracewagen van Max Verstappen van Jumbo spaaractie is uitverkocht. Vraag en aanbod verplaatsen zich explosief naar Marktplaats.

De speciale miniatuur racewagen van Max Verstappen van de Jumbo spaaractie is uitverkocht. Nu fans niet meer in de supermarkt terecht kunnen voor de gewilde miniatuur, verplaatsen vraag en aanbod zich explosief naar Marktplaats. Momenteel staan er ruim 200 advertenties waarin de modelauto (schaal 1:32) wordt aangeboden en wordt er gemiddeld 1000 keer per dag gezocht op: Jumbo Max Verstappen.

De gemiddelde vraagprijs voor de racewagen op Marktplaats is 25 euro. De spaaractie is al sinds de start (6 september) populair op Marktplaats. In totaal zijn er in een maand tijd 2000 nieuwe advertenties geplaatst met spaarzegels en modelauto’s. Gemiddeld wordt er op elke advertentie vier keer geboden.

De spaaractie is inmiddels afgelopen. De supermarktketen biedt iedereen die met een volle spaarkaart naast de raceauto heeft gegrepen, de mogelijkheid deze in te leveren voor een door Max Verstappen gesigneerde baseball cap. Dat betekent ook dat de handel in spaarzegels online doorgaat. Wie zoekt op Marktplaats op Verstappen zegels, vind al bijna 300 advertenties. Mensen bieden enkele zegels tot volle spaarkaarten aan op de online handelssite. Te koop, gratis, maar soms ook ter ruiling.

Tags

Max VerstappenMax Verstappen jumbojumbo marktplaatsmarktplaats

Comments

Kenmerken

Shell sluit een driejarige sponsorovereenkomst met Circuit Zandvoort. Naast baansponsoring gaat Shell het tankstation op het circuit uitbaten. Shell compenseert de CO2-uitstoot van de aldaar verkochte brandstof volledig. Op het circuit zullen de merken Shell V-Power en Shell Helix prominent aanwezig zijn. Het tankstation gaat uitsluitend Shell V-Power verkopen. Deze brandstof is vrijwel identiek aan de brandstof die het door Shell gesponsorde Ferrari Formule 1-team gebruikt.

Shell krijgt als nieuwe sponsor Circuit Zandvoort er ook een tankstation bij

Shell krijgt als nieuwe sponsor Circuit Zandvoort er ook een tankstation bij0 ?php the_title() ?>660 dagen geleden
Samen met Circuit Zandvoort, Red Bull Nederland en Verstappen Management organiseert Jumbo Supermarkten weer de Jumbo Racedagen met dit keer in ieder geval teamgenoot Daniel Ricciardo en oud-David Coulthard naast Max Verstappen. Met de Racedagen wil de supermarktketen haar klanten de gelegenheid geven wereldtoppers van dichtbij in actie te zien. Er zijn verschillende raceseries aan het programma toegevoegd, er zijn diverse stuntshows en verdere entertainment voor de hele familie.

Verstappen, Ricciardo en Coulthard bij Jumbo Racedagen

Verstappen, Ricciardo en Coulthard bij Jumbo Racedagen0 ?php the_title() ?>709 dagen geleden
foodwatch doet aan de vooravond van het Formule 1-seizoen met het Red Bull raceteam van Max Verstappen, een publieke oproep aan Red Bull om te stoppen met hun schaamteloze marketing gericht op jongeren en sport. In 2014 waarschuwde een groep wetenschappers verbonden aan de Wereldgezondheidsorganisatie in Europa al voor de ‘agressieve marketing’ van producenten van energiedranken gericht op jongeren en sport, en riep overheden op in te grijpen.

‘Red Bull, stop met schaamteloze sport- en jongerenmarketing’

‘Red Bull, stop met schaamteloze sport- en jongerenmarketing’0 ?php the_title() ?>736 dagen geleden
Max verschijnt rond Grand Prix races uitvoerig op Ziggo Sport en zal bijdragen aan ontwikkeling van Ziggo’s Formule 1 activatie zoals virtueel racen.

Ziggo Sport en Max Verstappen breiden partnership verder uit

Ziggo Sport en Max Verstappen breiden partnership verder uit0 ?php the_title() ?>740 dagen geleden
Red Bull heeft het Amsterdamse merkbureau VBAT gevraagd om een speciaal blikje te ontwerpen in het kader van Max Motivation, de campagne waarmee Max Verstappen aftelt tot de start van het nieuwe Formule 1-seizoen. Het blikje verwijst naar de website waar grappige work out-video's met Max Verstappen en onder meer Jay Jay Boske te zien zijn. Ook is er meer informatieve content over fit worden en blijven te vinden.

Red Bull gaat voor Max Motivation

Red Bull gaat voor Max Motivation0 ?php the_title() ?>766 dagen geleden
Jumbo Supermarkten organiseert samen met Circuit Zandvoort, Red Bull en Verstappen Management met Pinksteren de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen.

Derde editie Jumbo Racedagen met Max Verstappen nog groter

Derde editie Jumbo Racedagen met Max Verstappen nog groter0 ?php the_title() ?>787 dagen geleden
Zoals elk jaar proberen ondankbaren ongewenste cadeaus kwijt te raken via Marktplaats. Het gaat vooral om navigatiesystemen auto-opladers voor smartphones.

Deze sinterklaascadeaus zijn ongewenst!

Deze sinterklaascadeaus zijn ongewenst!0 ?php the_title() ?>843 dagen geleden
De Gelijk Oversteken Service is officieel gelanceerd tijdens de viering van de 10-jarige samenwerking tussen de Politie, het Openbaar Ministerie (OM), Marktplaats en andere marktpartijen. Gezamenlijk trekken zij op in de bestrijding van internet oplichting.

Politie en OM steken gelijk over met Marktplaats

Politie en OM steken gelijk over met Marktplaats0 ?php the_title() ?>852 dagen geleden
Het aantal aanbiedingen van de speciale Erdem-collectie voor Zweedse modeketen H&M groeit zoals altijd ook rap op Marktplaats.

Erdem X H&M collectie staat al binnen enkele minuten op Marktplaats

Erdem X H&M collectie staat al binnen enkele minuten op Marktplaats0 ?php the_title() ?>877 dagen geleden
De Gelijk Oversteken service houdt de betaling van een koper tijdelijk vast op een derdenrekening van OBP, totdat de aankoop daadwerkelijk is ontvangen. Na melding van ontvangst van de koper maakt OBP de betaling over naar de rekening van de verkoper. Marktplaats biedt deze service aan in combinatie met Betaalverzoeken met iDEAL, een service die eerder dit jaar is gelanceerd. Marktplaats zet hiermee opnieuw een stap om online handelen makkelijker en veiliger te maken voor al haar gebruikers.

Gelijk Oversteken op Marktplaats

Gelijk Oversteken op Marktplaats0 ?php the_title() ?>880 dagen geleden
Dit jaar hebben 19 cases van de in totaal 44 inzendingen een nominatie ontvangen voor een SponsorRingen. Nieuw dit jaar is de categorie Lang Lopende Sponsorships waarvoor een vakjury nomineert. De winnaars van een SponsorRing worden op donderdag 30 november bekroond. Ook worden dan de Sponsor van het Jaar en de Sponsorpersonality van het Jaar 2017 bekendgemaakt.

We Fashion, Lowlands, Nieuwe Kerk en Max Verstappen maken kans op SponsorRingen

We Fashion, Lowlands, Nieuwe Kerk en Max Verstappen maken kans op SponsorRingen0 ?php the_title() ?>886 dagen geleden
Na de succesvolle pilot digitaal sparen breidt PLUS Retail haar loyaliteitsstrategie uit met de mogelijkheid om spaarzegels te sparen via de PLUS app.

Digitaal sparen volgende stap in loyaliteitsstrategie PLUS

Digitaal sparen volgende stap in loyaliteitsstrategie PLUS0 ?php the_title() ?>894 dagen geleden
Jumbo Veggie Chef is nieuwe productlijn van Jumbo Huismerk met 40 vegetarische en veganistische producten voor steeds grotere groep flexitariërs.

Jumbo introduceert eigen vegetarische lijn met 40 producten

Jumbo introduceert eigen vegetarische lijn met 40 producten0 ?php the_title() ?>898 dagen geleden
Nadat Max Verstappen zondag de Grand Prix van Maleisië won een enorme vlucht bestelden klanten razendsnel een laatste limited edition modelauto van Jumbo.

Modelauto Max Verstappen razendsnel uitverkocht na Grand Prix-winst Maleisië

Modelauto Max Verstappen razendsnel uitverkocht na Grand Prix-winst Maleisië0 ?php the_title() ?>907 dagen geleden
Online marketingplatform SEMrush onderzocht aantal bezoekers van e-commerce sites in juli. Marktplaats is met 4,5 miljoen bezoekers verreweg de populairste website.

Marktplaats, Aliexpress en Booking populairste webshops in Nederland

Marktplaats, Aliexpress en Booking populairste webshops in Nederland0 ?php the_title() ?>928 dagen geleden
De rechtbank te Amsterdam heeft Max Verstappen in het gelijk gesteld en geoordeeld dat Picnic het portret van Max niet had mogen gebruiken.

Max Verstappen wint rechtszaak tegen supermarkt Picnic

Max Verstappen wint rechtszaak tegen supermarkt Picnic0 ?php the_title() ?>934 dagen geleden
Jumbo laat klanten sparen voor schaalmodel van RB13 van Max Verstappen. Ter introductie kunnen fans selfie met racewagen delen met #HalloMax en reis winnen.

Jumbo biedt limited edition schaalmodel van Max Verstappen

Jumbo biedt limited edition schaalmodel van Max Verstappen0 ?php the_title() ?>941 dagen geleden
Chatfunctie op Help & info pagina’s Marktplaats biedt gebruikers makkelijker antwoord. Indien test succesvol is, wordt functie algeheel beschikbaar gesteld.

Marktplaats helpt helft van de gebruikers via chatfunctie

Marktplaats helpt helft van de gebruikers via chatfunctie0 ?php the_title() ?>968 dagen geleden
Dankzij nieuwe koppeling met CRM-systemen van Wazzup Software, kunnen makelaars makkelijk gratis woningaanbod onder de aandacht brengen op marktplaats.nl.

Marktplaats vergemakkelijkt doorplaatsen van huur- en koopwoningen voor makelaars

Marktplaats vergemakkelijkt doorplaatsen van huur- en koopwoningen voor makelaars0 ?php the_title() ?>974 dagen geleden
Max Verstappen

Ziggo Sport en Max Verstappen continueren samenwerking

Ziggo Sport en Max Verstappen continueren samenwerking0 ?php the_title() ?>1129 dagen geleden
Jumbo familie race dagen Zandvoort

Max Verstappen weer naar Zandvoort tijdens Jumbo Familie Racedagen

Max Verstappen weer naar Zandvoort tijdens Jumbo Familie Racedagen0 ?php the_title() ?>1144 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!