Home | Nieuws | LiveChat Service zoekt een Event Manager

LiveChat Service zoekt een Event Manager

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Nieuws op 15/05/2018 om 12:11

Niet een beetje meedoen en meedenken, maar de volledige verantwoordelijk voor het plannen van events. Dat biedt het jonge LCS Agency. Het bedrijf (bestaande uit onder meer Livechat Service B.V., Doorgewinterd en Chatbanners) profileert zich met een groeiend aantal evenementen binnen het bedrijfsleven, vooral gericht op marketing en e-commerce. De start-up zoekt een Event Manager die onze agenda vol propt met evenementen!

Niet een beetje meedoen en meedenken, maar de volledige verantwoordelijk voor het plannen van events. Dat biedt LiveChat Service. Het  jonge bedrijf (ook verantwoordelijk voor Chatbanners) profileert zich met een groeiend aantal evenementen binnen het bedrijfsleven, vooral gericht op marketing en e-commerce. De start-up zoekt een Event Manager die de agenda vol propt met evenementen!

Vanuit Rotterdam worden onder meer congressen, podcasts en zogenaamde lunch and learns georganiseerd! De event manager krijgt de volledige vrijheid om al deze activiteiten van begin tot eind, of nog realistischer gezegd van brainwave tot aftermovie, vorm te geven en constant te verbeteren!

De kandidaat moet daadkrachtig en enthousiast zijn, kan projectmatig werken en is sterk in het voeren van marketingacties. Hij of zij durft de volledige verantwoordelijkheid op zich te nemen voor minimaal vier congressen op het gebied van bijvoorbeeld online marketing, big data of social media, 150 podcasts over onder meer ondernemen en sales en zes lunch and learn seminars waar op informele wijze wordt genetwerkt!

De eventmanager bedenkt in overleg de onderwerpen, zoekt inspirerende gasten en regelt de passende locatie die door de speciaal bedachte marketingacties ook echt helemaal vol zit. Een uitgenodigde journalist maakt een goed gelezen inhoudelijk verslag, de aftermovie geeft de sfeer perfect weer en die spreker stuurt na afloop nog een berichtje om je te bedanken!

Jij gaat dus bedenken, creëren en opzetten. Jij gaat die volle zaal fixen en jij organiseert alles tot in de puntjes! Jij bent de alles bepalende regisseur, dirigent en ceremoniemeester tegelijk!

Wij vragen:

Minimaal HBO opgeleid

3-5 jaar werkervaring

Zelfstandig en projectmatig kunnen werken

Oog voor detail

Signaleren van kansen en mogelijkheden

Proactief/ toont initiatief

Organisatorisch sterk

Begrijpen wat marketing inhoudt

Communicatief vaardig

Staat stevig in de schoenen

Passen binnen een jonge club

Wij bieden:

Leuke collega’s, die graag willen sparren

Een dynamische functie, op kantoor en in het veld

Ruimte voor eigen input en ideeën, graag zelfs

Goed salaris, lekker toch

Reiskostenvergoeding, ook lekker

Kantoor in centrum Rotterdam, tussen Centraal Station en het Hofplein

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie van Event Manager? Voldoe je bovendien aan de vereiste kennis en vaardigheden? Stuur dan CV en Sollicitatiebrief naar nick@livechatservice.nl

Tags

lunch and learnlunch and learn event managerevent manager chatbannerschatbanners Nick BlomNick Blom LiveChat ServiceLiveChat Service livechatlivechat

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!