Home | B2B | LiveChat Service zoekt chatoperator

LiveChat Service zoekt chatoperator

Geplaatst door Jeroen Veenstra in B2B op 04/08/2017 om 15:38

De Rotterdamse start-up LiveChat Service zoekt vanwege de groei van de organisatie een chatoperator. Bekijk de vacature op de site.

De Rotterdamse start-up LiveChat Service zoekt vanwege de groei van de organisatie een chatoperator. De chatoperator is verantwoordelijk voor alle eerste- en tweedelijns vragen van de bezoekers van de website’s van onze klanten. Per chat wordt advies en informatie over de producten en diensten verstrekt. van onze klanten. Daarnaast draag je zorg voor de directe ondersteuning van een specifieke klantgroep. Je denkt mee en werkt aan het optimaliseren van het werkproces en het verhogen van de kwaliteit binnen het team.

LiveChat Service biedt een alles-in-één oplossing aan waarmee niet alleen bezoekers direct en real-time worden geholpen, maar ook leads worden gegenereerd en/of de verkoop wordt gestimuleerd. Onze LiveChat dienst is dus niet alleen een supportdienst, maar tevens een online marketingdienst.

Menselijke interactie speelt een sleutelrol in het succes als onderneming, zowel offline als online. De afgelopen jaren zijn zaken als social media enorm gegroeid, een teken aan de wand dat mensen behoefte hebben aan menselijk contact.

Met behulp van alle informatie over het gedrag en wensen van uw bezoekers bieden wij gerichte oplossingen aan en zoeken we de interactie op het geschikte moment op voor de beste resultaten.

Dit is natuurlijk een prachtig marketing praatje, maar waar het eigenlijk op neer komt is dat ons chatoperator team 7 dagen van de week 14 uur per dag klaar zit om de bezoekers van de website’s van onze klanten te woord te staan en met als doel de conversie van onze klanten te verhogen!

Tags

LiveChat ServiceLiveChat Service vacaturevacature

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!