Home | retail | LiveChat Service bouwt bioscoop op Webwinkel Vakdagen

LiveChat Service bouwt bioscoop op Webwinkel Vakdagen

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 17/01/2017 om 13:30

Bioscoopzaal

Facebook, Google, Miele, Thuiswinkel.org, Marktplaats en fonQ. Het is slechts een greep uit de vele bedrijven die tijdens de Webwinkel Vakdagen een keynote geven. De vakbeurs, georganiseerd voor organisaties die zich bezighouden met e-commerce, vindt vanaf morgen weer twee dagen plaats in de jaarbeurs Utrecht. Onder de 250 exposanten is ook het jonge LiveChat Service. De specialist in livechat doet voor de tweede keer mee en bouwt deze editie een kleine bioscoop om de mogelijkheden en aanvullende waarde van chatten ter plekke te laten zien.

Initiatiefnemers Nick Blom en Edvin Oklopcic hebben gemerkt dat huidige en toekomstige klanten als bijvoorbeeld Arval, EDM, Thuiscomfort, Financial Lease, Technische Unie en Regina Coeli vooral onder de indruk zijn van alle informatie die beschikbaar komt tijdens chatsessies. Zeer waardevolle gegevens die, naast de vloeiende afwikkeling van vragen en informatieverzoeken door de medewerkers van LiveChat Service, ook nog eens worden verzameld voor de opdrachtgevers.

bioscoop

In een miniem filmtheater, compleet voorzien van popcorn en authentieke bioscoopstoelen, kunnen de mogelijkheden worden getoond en besproken. Terwijl de gespecialiseerde chatoperators live hun werk doen. De bioscoop is te vinden bij Stand 270!

Bovendien zal Edvin Oklopcic donderdagochtend vanaf 11.40 een keynote geven in lezingenzaal 4. De lezing heeft als titel: Meer Conversie met LiveChat. De Marketing Directeur zal aantonen dat Livechat uiteraard een contactkanaal is. Maar ook een enorme conversiebooster.

In totaal zullen 180 sprekers acte de présence geven en naar verwachting zal een recordaantal van 11.000 bezoekers de belangrijkste e-commerce vakbeurs in de Benelux bezoeken. Het aantal sprekers dat tijdens de Webwinkel Vakdagen inzicht geeft in de uitdagingen en kansen die horen bij het online zakendoen, is opnieuw toegenomen. Aanwezig zijn bijvoorbeeld: bol.com, Belsimpel.nl, BVA Auctions, Domino’s Pizza Netherlands & Belgium, Pathé Bioscopen, NS International, Greetz en Vacanselect. Het is slechts een greep uit vele presentaties van zowel startende als inmiddels volwassen webwinkelbedrijven.

In de aanstaande editie is er een aantal doelgroepen toegevoegd ten opzichte van de beurs in 2016, te weten: overheid, travel en B2B. Online is voor deze nieuwe doelgroepen het toverwoord naar de toekomst toe, wat betekent dat de betrokken partijen en bedrijven zich in de kansen en valkuilen moeten verdiepen die hier bij horen. De Webwinkel Vakdagen speelt hierop in met een bijhorend programma met presentaties en exposanten.

”De e-commerce sector groeit als kool en nieuwe initiatieven en technologieën schieten uit de grond. We doen er alles aan om bezoekers en exposanten een interessant programma voor te schotelen, zodat ze zich kunnen informeren. Daarnaast zijn de Webwinkel Vakdagen uiteraard ook een goed netwerkmoment,” weet Han Bosman, directeur van beursorganisator OGZ.

De retailsector is nog altijd leidend op e-commerce gebied. Bestaande en nieuwe bedrijven staan voor grote uitdagingen. Bosman: ”Het kunnen bieden van een gepersonaliseerde, geïntegreerde en naadloze winkel-ervaring staat voor elk van deze retailbedrijven centraal. Ongeacht kanaal of toestel. Klanten willen altijd en overal kunnen shoppen. De opkomst van e-commerce heeft geografische beperkingen weggevaagd en een veel grotere transparantie gebracht in het retail landschap. Barrières tussen online en offline, maar ook tussen retailer en toeleverancier verdwijnen. Winkeliers realiseren zich meer dan ooit tevoren dat zij moeten investeren en evolueren om te kunnen overleven. Op de Webwinkel Vakdagen in ieder geval geen gebrek aan bedrijven die ze hierbij graag ondersteunen.”

Tags

Pathé BioscopenPathé Bioscopen MieleMiele NS InternationalNS International GreetzGreetz Nick BlomNick Blom Edvin OklopcicEdvin Oklopcic VacanselectVacanselect keynotekeynote Belsimpel.nlBelsimpel.nl Han BosmanHan Bosman conversieboosterconversiebooster BVA-AuctionsBVA-Auctions fonQfonQ Domino’s PizzaDomino’s Pizza Thuiswinkel.orgThuiswinkel.org bol.combol.com LiveChat ServiceLiveChat Service facebookfacebook ogzogz googlegoogle marktplaatsmarktplaats

Comments

Kenmerken

Niet een beetje meedoen en meedenken, maar de volledige verantwoordelijk voor het plannen van events. Dat biedt het jonge LCS Agency. Het bedrijf (bestaande uit onder meer Livechat Service B.V., Doorgewinterd en Chatbanners) profileert zich met een groeiend aantal evenementen binnen het bedrijfsleven, vooral gericht op marketing en e-commerce. De start-up zoekt een Event Manager die onze agenda vol propt met evenementen!

LiveChat Service zoekt een Event Manager

LiveChat Service zoekt een Event Manager0 ?php the_title() ?>573 dagen geleden
Mautilus is een Tsjechische ontwikkelaar van tv-apps en biedt 24i nieuwe producten en mogelijkheden, en verhoogt de productiecapaciteit.

TV-app maker 24i Media neemt Mautilus over

TV-app maker 24i Media neemt Mautilus over0 ?php the_title() ?>579 dagen geleden
In december opende Pathé in Pathé De Munt en Pathé De Kuip de eerste 4DX-zalen. Pathé De Kuip heeft nu al de 100.000ste 4DX-bezoeker ontvangen.

Pathé De Kuip ontvangt 100.000ste bezoeker voor revolutionair 4DX

Pathé De Kuip ontvangt 100.000ste bezoeker voor revolutionair 4DX0 ?php the_title() ?>626 dagen geleden
Tijdens eerste e-Delivery Event is thema: trends binnen de retail. Met presentaties van onder meer Coolblue, Ingram Micro, PostNL, Domino's en Zalando.

Zalando, Coolblue en Domino’s op nieuw e-Delivery Event

Zalando, Coolblue en Domino’s op nieuw e-Delivery Event0 ?php the_title() ?>627 dagen geleden
Opeens staat het op het op het grote scherm. 1,2 miljard euro. ''Volgende week brengen we het pas officieel naar buiten,'' vertelt Pieter Zwart, de baas bij CoolBlue, op het podium van de grootste lezingenzaal ooit op de Webwinkel Vakdagen. In zijn keynote gaf hij verschillende voorbeelden van hoe het Rotterdamse bedrijf zo heeft kunnen groeien in nog geen twintig jaar. En dat terwijl: ''E-commerce is het domste businesssmodel dat je kan kiezen!'' En: ''We zijn vooral een Klantreisbureau

Klantreisbureau CoolBlue zet 1,2 miljard euro om

Klantreisbureau CoolBlue zet 1,2 miljard euro om0 ?php the_title() ?>684 dagen geleden
Select Courier kijkt uit naar de aandacht die er zal zijn voor Crossborder e-commerce, SaaS-platforms en Blockchain op de Webwinkel Vakdagen.

Select Courier kijkt vooruit naar Webwinkel Vakdagen

Select Courier kijkt vooruit naar Webwinkel Vakdagen0 ?php the_title() ?>685 dagen geleden
Namens Alibaba, Coolblue, Marktplaats en Wehkamp komen leiders op het gebied van digital commerce hun visie en strategie delen op Webwinkel vakdagen 2018.

Topleiders over toekomst van e-commerce op Webwinkel vakdagen

Topleiders over toekomst van e-commerce op Webwinkel vakdagen0 ?php the_title() ?>698 dagen geleden
Bij Pathe De Kuip twee nieuwe zalen. Dolby Cinema-zaal biedt technische perfectie, 4DX voegt extra effecten als water, sneeuw, beweging en geur toe!

Pathé brengt nieuwe belevenissen en effecten naar de bioscoop

Pathé brengt nieuwe belevenissen en effecten naar de bioscoop0 ?php the_title() ?>732 dagen geleden

Sterke focus op retourlogistiek, robots en orderverzamelen tijdens Logistica

Sterke focus op retourlogistiek, robots en orderverzamelen tijdens Logistica0 ?php the_title() ?>742 dagen geleden
Pathé opent twee 4DX-zalen. Het revolutionaire 4DX laat bezoekers film beleven met bewegende stoelen, weersimulaties en zelfs geuren.

Pathé De Munt en Pathé De Kuip krijgen als eerste 4DX-beleving

Pathé De Munt en Pathé De Kuip krijgen als eerste 4DX-beleving0 ?php the_title() ?>789 dagen geleden
Nadat LiveChat Service in februari een grote stap heeft gemaakt door van Bodegraven naar Rotterdam te verhuizen, is nu ook de nieuwe website live gegaan. Samen met de nieuwe website is de gehele huisstijl aangepakt. Door een sterke groei van het bedrijf werd de behoefte aan een nieuwe, modernere website steeds groter.

LiveChat Service presenteert nieuwe website, logo en huisstijl

LiveChat Service presenteert nieuwe website, logo en huisstijl0 ?php the_title() ?>791 dagen geleden
LiveChat Service is partner van Stichting WebwinkelKeur. Alle leden krijgen zo eenvoudig mogelijkheid om livechat in te zetten en meer conversie te behalen.

WebwinkelKeur biedt 5000 webwinkels eenvoudige mogelijkheid tot livechat

WebwinkelKeur biedt 5000 webwinkels eenvoudige mogelijkheid tot livechat0 ?php the_title() ?>796 dagen geleden
Pathé Schouwburgplein beschikt vanaf oktober over een zaal volgens de nieuwste IMAX-standaard met state of the art comfort, beeld en IMAX Immersive Sound.

Pathé Schouwburgplein opent geheel vernieuwde IMAX-zaal

Pathé Schouwburgplein opent geheel vernieuwde IMAX-zaal0 ?php the_title() ?>815 dagen geleden

Partner Manager LiveChat Service

Partner Manager LiveChat Service0 ?php the_title() ?>837 dagen geleden
method opent pop-up experience op Utrecht Centraal. Bezoekers worden bekogeld met kleur en kunnen kennismaken met de schoonmaakproducten.

Schoonmaakmerk method bekogelt voorbijgangers met kleur op Utrecht Centraal

Schoonmaakmerk method bekogelt voorbijgangers met kleur op Utrecht Centraal0 ?php the_title() ?>847 dagen geleden
De Rotterdamse start-up LiveChat Service zoekt vanwege de groei van de organisatie een chatoperator. Bekijk de vacature op de site.

LiveChat Service zoekt chatoperator

LiveChat Service zoekt chatoperator0 ?php the_title() ?>857 dagen geleden
EDM Data Frank de Beun ISO

EDM voldoet aan meest strenge ISO-veiligheidseisen voor data

EDM voldoet aan meest strenge ISO-veiligheidseisen voor data0 ?php the_title() ?>903 dagen geleden
Pathe Livewall

Interactieve gaming in de bioscoopzalen van Pathé

Interactieve gaming in de bioscoopzalen van Pathé0 ?php the_title() ?>914 dagen geleden
Pathe IMAX 4DX

Pathé krijgt bioscoopzalen met wind, bubbels en geur!

Pathé krijgt bioscoopzalen met wind, bubbels en geur!0 ?php the_title() ?>924 dagen geleden
topcadeau

Topcadeau.nl lanceert webwinkelen volgens jaarplanner

Topcadeau.nl lanceert webwinkelen volgens jaarplanner0 ?php the_title() ?>931 dagen geleden
SuperOffice onderzoek live chat

Bij 21% van de bedrijven blijft het stil op live chat!

Bij 21% van de bedrijven blijft het stil op live chat!0 ?php the_title() ?>936 dagen geleden
LiveChat Service

LiveChat Service biedt startende ondernemers gratis werkplek in Rotterdam

LiveChat Service biedt startende ondernemers gratis werkplek in Rotterdam0 ?php the_title() ?>971 dagen geleden
Brimstone Dunkirk Stimuleringsmaatregel zorgt voor bijna € 199 miljoen aan filmproductie-uitgaven in Nederland.

Nederland haalt bijna € 199 miljoen binnen met films

Nederland haalt bijna € 199 miljoen binnen met films0 ?php the_title() ?>977 dagen geleden
Wist je dat

Wist je dat? Een bezoeker die chat 4,5 keer waardevoller is dan een bezoeker die niet chat?

Wist je dat? Een bezoeker die chat 4,5 keer waardevoller is dan een bezoeker die niet chat?0 ?php the_title() ?>978 dagen geleden
Edvin LiveChat Service

WhatsApp verzoekt Nederlandse startup activiteiten te staken

WhatsApp verzoekt Nederlandse startup activiteiten te staken0 ?php the_title() ?>986 dagen geleden
De Amsterdamse videoproducent Eyeforce staat het best bekend om de extreme sports films voor merken als Red Bull Media House, O’Neill, Wetransfer en KLM. Het bedrijf heeft vier nieuwe regisseurs binnengehaald.

Videoproducent Eyeforce introduceert vier nieuwe regisseurs

Videoproducent Eyeforce introduceert vier nieuwe regisseurs0 ?php the_title() ?>1014 dagen geleden
Chat ContactCare

Blog: Klantenservice via chat: Onmisbaar voor de ondernemer?

Blog: Klantenservice via chat: Onmisbaar voor de ondernemer?0 ?php the_title() ?>1022 dagen geleden
Edvin LiveChat Service

Webwinkel Vakdagen nu al geslaagd

Webwinkel Vakdagen nu al geslaagd0 ?php the_title() ?>1054 dagen geleden
Facebook thumbs-up, one hacker way.

Facebook: De toekomst van marketing is mobiel

Facebook: De toekomst van marketing is mobiel0 ?php the_title() ?>1055 dagen geleden
Winkel FLEUR

Totale omzet van groeiend aantal webwinkels stagneert

Totale omzet van groeiend aantal webwinkels stagneert0 ?php the_title() ?>1055 dagen geleden
Qwindo

Nieuw online shopping-app Qwindo biedt standaard 10% shoptegoed

Nieuw online shopping-app Qwindo biedt standaard 10% shoptegoed0 ?php the_title() ?>1056 dagen geleden
Webwinkel

Webwinkel Vakdagen heeft meer aandacht voor leisure, overheid, b2b en brands

Webwinkel Vakdagen heeft meer aandacht voor leisure, overheid, b2b en brands0 ?php the_title() ?>1057 dagen geleden
Marketingfuel logo

Wat is MarketingFuel?

Wat is MarketingFuel?0 ?php the_title() ?>1126 dagen geleden
Feestdagen winkels

Hoe bereid je je online winkel voor op de feestdagen?

Hoe bereid je je online winkel voor op de feestdagen?0 ?php the_title() ?>1113 dagen geleden
Service bord

Blog: Hoe zorg je voor een hogere First Call Resolution?

Blog: Hoe zorg je voor een hogere First Call Resolution?0 ?php the_title() ?>1124 dagen geleden
Foto van de tijd op aparte klok

Blog: Reactietijd naar de klant: de manier naar het hart van de klant

Blog: Reactietijd naar de klant: de manier naar het hart van de klant0 ?php the_title() ?>1188 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!