Food huggers

Food Huggers zijn handige food wraps of deksels, die jouw groente, fruit en aangebroken verpakkingen afsluiten en langer vers houden. Want niet elke lunch of dinertje is hetzelfde en dan wil je je groente en fruit wel langer houdbaar houden.

Food Huggers vind je in verschillende kleuren

De Food Huggers hebben een fijne afwerking, zijn dun en houden je ingrediënten lekker vers. Ook laten ze je kleurige groenten, fruit of vruchten niet hun voedingstoffen verliezen. De Huggers zijn een mooie oplossing voor het bewaren van verschillende soorten fruit en groenten. Het gebruik is erg gemakkelijk en beschikbaar in verschillende kleuren.

Waarom jouw groente, fruit en verpakkingen veiliger worden met een food hugger

De food hugger zorgt voor een steviger grip op de groente, fruit of verpakking. Deze is gemaakt van siliconen, wat betreft het ene uiteinde, en vetvrij polymeer, wat betreft het andere. Het verlaagt ook de gevraagde temperatuur in je koelkast. Voor vele mensen is het helemaal niet zo gemakkelijk om groente, fruit en hun verpakkingen te beschermen. Maar met een food hugger kan dit allemaal als vanzelf! Het is eenvoudig en simpel om jouw groente, fruit of verpakkingen te beschermen met een food hugger.

Hoe de food hugger te gebruiken

Een hugging gemak inzetten is een hele goede manier om onaangebroken groenten, fruit en zelfs vlees te verpakken. Zelfs als je vindt dat de hoeveelheid wrap te klein of te groot is, kan je deze aanpassen door er stukjes van af te snijden. Voor fruit kun jij iedere dag één fruit bij je eten, maar voor groente moet je vaker folie gebruiken. Het bedrijf is vooral bekend om de food wraps die van het veganisme en levenshygiëne afgeleid zijn. Dit is een mooi alternatief voor wat traditionele plastic verpakkingen met hun slechte milieu-impact.

Tips voor houdbaarheid met een hugger

De food hugger is een omslagdoek waar je je mee kunt afsluiten om te beschermen tegen bacteriën en zonlicht. Het is perfect voor als je met een mand vol groenten naar de supermarkt gaat, maakt dus gebruik van het feit dat ze langer houdbaar zijn. plaats normaal liever niet veel bij elkaar, want dat kan resulteren in schimmel overdracht op het onderste bovenste plekje van het fruit of groente. Een food hugger voorkomt dit!