dameskleding

Heeft u de garderobe nog niet vol genoeg en bent u opzoek naar meer dames kleding dan bent u op de juiste site. Wij bieden dames kleding aan in verschillende merken en zijn op de hoogte van alle nieuwe trends. Zo bieden wij dames kleding aan wat net in de mode is of nog in de mode moet komen. Ook is het mogelijk om door een stylist uw outfit samen te stellen, zodat u altijd met de juiste combinaties loopt. Wanneer u kleurrijke kleding draagt is het belangrijk dat de kleuren goed matchen. Ook verkopen wij leren broeken en leren jassen zodat u er ook stoer bij kan lopen wanneer u dat wilt. Ons assortiment is altijd up to date en wij vullen onze kleding altijd aan met de nieuwste mode en merken.

Het belangrijkste met kleding is dat je het fijn vindt zitten en dat het niet schuurt of pijn doet wanneer je het draagt. Nadat dit goed is kijk je of je het een leuk kledingstuk vindt en of je het mooi vind om te dragen. Wanneer dit ook in orde is bekijk je of je het kunt matchen met andere kleding die je al in bezit hebt. Dames kopen over het algemeen veel meer kleding dan mannen. Dit heeft vaak ook te maken met dat mannen het minder leuk vinden om te shoppen. Uit onderzoek blijk dat het mannen minder uitmaakt wat ze aan hebben qua kleding.

Dames kleding voor in de zomer

De zomercollectie van dames kleding is erg populair zo worden er in de zomer meer jurken en korte rokjes verkocht. Ook zie je het aanbod stijgen in het aantal T-shirts dat verkocht word. Voornamelijk de kleur wit is erg populair in de zomer omdat deze kleur niet de warmte opneemt. Wat wij in de zomer zien is dat de donderkleurige kleding een stuk minder word verkocht. De felle kleuren worden daarentegen een stuk meer gedragen in de zomer. Bij hete temperaturen is het natuurlijk geschikt om kleding te dragen dat een goede ventilatie heeft en niet te warm is om uw lichaam heen.

Oversized kleding steeds populairder

Een nieuwe mode die wij bijvoorbeeld zien is er steeds meer oversized kleding word gedragen. Dit is kleding dat expres te groot hoort te zijn en een beetje wijd moet zitten. Vooral skaters droegen dit veel eerder al en nu word het ook steeds populairder bij de andere doelgroepen. De oversized hoodies en T-shirts zijn vooral heel erg in de mode de laatste tijd. De broeken daarentegen worden wel een stuk minder gedragen omdat dit er best wel raar uit kan zien. Dus voor het dragen van oversized kleding moet je eigenlijk een beetje lef hebben. De oversized kleding wordt in de winter wel meer gedragen dan de zomer.

Strakke dames broeken

Skinny jeans is al jaren erg populair bij de dames en deze broeksoort word nog steeds het meest gedragen. Dames vinden het vaak mooi als hun broek strak zit en hierdoor kunnen ze vaak hun lichaam goed tonen aan de mannen. Mannen vinden het over het algemeen ook mooi als een dame een strakke broek aan heeft. Bij jongens word skinny jeans ook nog veel gedragen alleen zien we wel dat deze soort spijkerbroek in aanbod aan het afnemen is.