Home | reclame | Lexa.nl garandeert een Valentijn op Valentijnsdag van volgend jaar

Lexa.nl garandeert een Valentijn op Valentijnsdag van volgend jaar

Geplaatst door Jim Cole in reclame op 07/02/2017 om 17:09

Brand image lexa

De meeste stelletjes houden van Valentijnsdag, de dag om samen met je partner iets romantisch te ondernemen. Voor singles is het daarentegen een dag die de nadruk erop legt dat je geen partner hebt. De reclame van datingservice Lexa.nl die vanaf 10 februari op televisie te zien is zegt echter: Geniet er dit jaar van singles! Want dit is het laatste jaar dat je vrijgezel bent. Lexa.nl belooft dat alle singles via Lexa.nl op 14 februari 2018 een partner hebben of hun geld terugkrijgen.

”Voor Meetic-Group (waar Lexa.nl onderdeel van is) is het niet meer dan logisch om singles een Niet goed, geld terug-garantie te bieden. Het is voor ons het bewijs dat onze datingservice mensen bij elkaar brengt. Er zijn in Europa inmiddels meer dan 6 miljoen koppels ontstaan via onze datingservices,” zegt Emilie de Fauterau, Brand and Communication director van Meetic-Group Europe. ”Wij wensen alle singles een hele gezellig laatste Valentijnsdag zonder Valentijn.”

In Nederland wordt de campagne extra ondersteund met de website www.ikstuureenkaartje.nl. De website zal tot 14 februari online zijn en is gericht op vrouwen. Lexa.nl wil vrouwen aansporen het heft in eigen handen te nemen en de eerste stap te zetten deze Valentijn. De vrouwen die een kaartje willen sturen kunnen uit zes grappige digitale ansichtkaarten met een persoonlijke boodschap kiezen. Lexa.nl zorgt ervoor dat de kaart op Valentijnsdag wordt verstuurd.

Tags

LexaLexa valentijnvalentijn ikstuureenkaartjeikstuureenkaartje Emilie de FauterauEmilie de Fauterau singlesingle 14 februari14 februari ValentijnsdagValentijnsdag

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!