Home | Marketing | KVK roept bedrijven op mee te doen aan de MKB Innovatie Top 100

KVK roept bedrijven op mee te doen aan de MKB Innovatie Top 100

Geplaatst door Jim Cole in Marketing op 28/02/2017 om 12:37

Winnaar MKB Innovatie Top 100

De Kamer van Koophandel roept alle innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf tot aanmelding voor de twaalfde MKB Innovatie Top 100. Inschrijven kan tot 15 april.

In het verleden hebben bedrijven die succesvol waren in de MKB Innovatie Top 100 hier veel profijt van gehad. Zo noemde Harrie Evers van het Hengelose NormTEQ dat het winnen voor hem een doorbraak in de markt was.

Steinar Henskes, CEO van Bird Control Group, over de Top 100: ”De notering in de MKB innovatie Top 100 gaf ons internationaal de body om door te breken.”

Vorig jaar veroverde Yoni de eerste plaats met innovatieve tampons, maandverband en inlegkruisjes van biologisch katoen.

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het midden- en kleinbedrijf in staat is. De nominaties worden beoordeeld op hun impact voor de branche en de samenleving, originaliteit, omzet en groeipotentie. In de afgelopen elf jaar is de prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKBD. De 100 bedrijven en hun innovaties worden in het najaar bekendgemaakt, tijdens de Dag van de Innovatie van de KvK.

In mei zullen expertpanels voor de verschillende sectoren de nominaties beoordelen. Na de voorselectie stelt de landelijke jury de ranglijst van de MKB Innovatie Top 100 vast. De jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de experts. Ook bekijkt de jury de websites van de ondernemingen en doet onderzoek, onder meer via Google.

Tags

YoniYoni NormTEQNormTEQ Steinar HenskesSteinar Henskes KvKKvK Bird Control GroupBird Control Group MKB Innovatie Top 100MKB Innovatie Top 100 MKDBMKDB

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!