Home | Nieuws | Jumbo en PSV maken kinderdromen waar

Jumbo en PSV maken kinderdromen waar

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Nieuws op 28/10/2016 om 13:58

PSV Eindhoven Davy Pröpper

Klanten van de Jumbo winkels in Eindhoven en omgeving kunnen een grote wens van hun zoon of dochter in vervulling laten gaan. Bij de aankoop van een gesigneerde PSV-voetbal bij één van de 29 deelnemende winkels maken hun kinderen kans op een droomdag als profvoetballer bij PSV. Tijdens deze dag doen de kinderen mee aan een voetbalclinic onder leiding van PSV-jeugdtrainers. De winnaar krijgt een echt PSV-tenue met zijn naam erop en na de clinic volgt een rondleiding door het Philips Stadion, met een bezoek aan de kleedruimtes en het PSV Museum.

Wie voor 60 euro of meer boodschappen doet bij een deelnemende Jumbo ontvangt een PSV-voetbalvoucher. Hiermee kan de klant tegen bijbetaling van slechts 2,50 euro een gesigneerde PSV-bal kopen. Met de PSV-droomdagvoucher kunnen ouders hun zoon of dochter vervolgens online aanmelden om kans te maken op een droomdag als profvoetballer bij PSV.De actie duurt van woensdag 2 november tot en met dinsdag 29 november 2016.

De droomdag bij PSV staat in de eerste week van 2017 op het programma. Jumbo maakt in de week van 5 december de winnaars bekend.

Tags

PSVPSV jumbojumbo

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!