Home | Logistiek/e-commerce | Instock, YourConnecter, Oger, FEBO en Daily Paper maken kans op Amsterdamse Ondernemersprijs

Instock, YourConnecter, Oger, FEBO en Daily Paper maken kans op Amsterdamse Ondernemersprijs

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Logistiek/e-commerce op 25/10/2017 om 08:39

Amsterdam Village Company, Chaud Devant, Daily Paper, De Buurtboer, Febo, Instock, Oger, Studeersnel.nl, VanMoof en YourConnector zijn genomineerd voor de Amsterdamse Ondernemersprijs. Een beloning voor de Amsterdamse ondernemer die excelleert in creatief en innovatief ondernemerschap. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt op initiatief van de gemeente Amsterdam, samen met MKB-Amsterdam, Marktlink, Rabobank, Het Parool en De Ondernemer. 

Amsterdam Village Company, Chaud Devant, Daily Paper, De Buurtboer, FEBOInstock, Oger, Studeersnel.nl, VanMoof en YourConnector zijn genomineerd voor de Amsterdamse Ondernemersprijs. Een beloning voor de Amsterdamse ondernemer die excelleert in creatief en innovatief ondernemerschap. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt op initiatief van de gemeente Amsterdam, samen met MKB-Amsterdam, Marktlink, Rabobank, Het Parool en De Ondernemer.

Een jury, gevormd door vertegenwoordigers van de deelnemende partners en oud-winnaars van de Amsterdamse Ondernemersprijs, is gedeeltelijk verantwoordelijk voor de keuze van de winnaar. De jury wordt gevormd in dit geval gevormd door Quinty Danko (Hoofdredacteur De Ondernemer), Tim van der Meer (Partner Marktlink), Stefan Lohuis (Manager MKB Rabobank Amsterdam), Ellen Veul (Hoofd domein Ondernemersklimaat), Bart Drenth (Voorzitter MKB Amsterdam), Atilla Aytekin (Triodor Software), Maarten Beucker Andreae (TTY Internet Solutions), Duncan Stutterheim (Oprichter ID&T), Philip Hillige (Skins Cosmetics), Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely), Henk Janssen (Lightwell) en Oos Kesbeke (Kesbeke Fijne Tafelzuren).

Op grond van alle verkregen informatie zoals jaarcijfers en een persoonlijk bezoek kiest een werkgroep uit de tien genomineerde ondernemers de drie finalisten. Die presenteren zichzelf en hun onderneming op 17 november aan de jury. De jury interviewt de genomineerden over aspecten die met het ondernemerschap te maken hebben.

Op basis van deze jurybijeenkomst geeft de jury de genomineerden een cijfer. Dit cijfer telt voor 60% mee in het totaaloordeel.

Tijdens en exclusief ontbijt met de finalisten en genodigden op 22 november vindt de prijsuitreiking plaats. Remko Wouters stelt de 1.500 ondernemers in de zaal voor aan de drie finalisten van de Amsterdamse Ondernemersprijs en er wordt vervolgens live gestemd in de zaal.

Tags

YourConnectorYourConnector Triodor SoftwareTriodor Software Kesbeke Fijne TafelzurenKesbeke Fijne Tafelzuren Skins CosmeticsSkins Cosmetics Amsterdam Village CompanyAmsterdam Village Company De BuurtboerDe Buurtboer Studeersnel.nlStudeersnel.nl FEBOFEBO marktlinkmarktlink InstockInstock Daily PaperDaily Paper OgerOger Chaud DevantChaud Devant Het ParoolHet Parool VanMoofVanMoof RabobankRabobank Tony's ChocolonelyTony's Chocolonely LightwellLightwell Amsterdamse OndernemersprijsAmsterdamse Ondernemersprijs

Comments

Kenmerken

De Amsterdam Business Award is een prijs voor voortreffelijk ondernemerschap. Gassan Diamonds, Millten Vastgoed en Vandebron Energie zijn genomineerd.

Gassan Diamonds, Millten Vastgoed en Vandebron Energie genomineerd voor Amsterdam Business Award

Gassan Diamonds, Millten Vastgoed en Vandebron Energie genomineerd voor Amsterdam Business Award0 ?php the_title() ?>593 dagen geleden
Het Amsterdamse luxe schoenenmerk Filling Pieces heeft op verzoek van Barneys de eerste kledingcollectie ontworpen. Voor zijn eerste stukken heeft ontwerper Guillaume Philibert zijn inspiratie in zijn opleiding tot architect gezocht. Elk stuk is gebaseerd op: Form Follows Function. Een principe dat bekend is gemaakt door de bekende Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright.

Filling Pieces lanceert eerste kledingcollectie voor Barneys

Filling Pieces lanceert eerste kledingcollectie voor Barneys0 ?php the_title() ?>635 dagen geleden
Via de app Favor is het mogelijk verschillende modestijlen te vergelijken. De oprichters gaan onderzoek doen naar welke stad het meest modieus is. Amsterdam en Rotterdam strijden als eerste.

Amsterdam en Rotterdam strijden om Favor

Amsterdam en Rotterdam strijden om Favor0 ?php the_title() ?>641 dagen geleden
Achttien ondernemers die oplossingen bieden voor voedselverspilling, lanceren samen met MVO Nederland vandaag het platform Verspilling is Verrukkelijk. Met het platform tonen de initiatiefnemers wegen om voedselverspilling snel verleden tijd te maken. De samenwerkende ondernemers zijn: Kromkommer, Instock, Potverdorie!, GRO Mushrooms, BeeBlue, Soupalicious, ThijsTea, de Verspillingsfabriek, Coco Conserven, Betuwse Krenkelaar, Yespers, De Lekkere Man, The Ketchup Project, De Tweede Jeugd, De Bokkenbunker, Glorious Bastards, Twisted en Cheesetrade.

Instock, BeeBlue, Soupalicious, ThijsTea en Kromkommer lanceren platform tegen voedselverspilling

Instock, BeeBlue, Soupalicious, ThijsTea en Kromkommer lanceren platform tegen voedselverspilling0 ?php the_title() ?>643 dagen geleden

FEBO verandert naam in VEBO

FEBO verandert naam in VEBO0 ?php the_title() ?>656 dagen geleden
80% van de bierdrinkers ziet bier vooral als geschikte drank voor na het eten, zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek van Novio Research. Een goed advies in de horeca (44%), van de brouwer (26%) of in de bierwinkel (20%) zou volgens de bierdrinker uitkomst bieden om ook bier bij het eten te drinken. Hertog Jan brengt daarom in samenwerking met Michelin chefkok Luc Kusters van Bolenius in Amsterdam een vatgerijpte bierserie op de markt geïnfuseerd met VOC-specerijen, Jeneverbes en Vanille. 

Hertog Jan en chefkok Luc Kusters lanceren speciaal bier voor bij het eten

Hertog Jan en chefkok Luc Kusters lanceren speciaal bier voor bij het eten0 ?php the_title() ?>664 dagen geleden
Roorda Reclame bedacht nieuwe campagne voor PC Uitvaart, de enige echte Amsterdamse uitvaartmaatschappij. Een ode aan Amsterdamse uitdrukkingen over dood zoals asjeweine gaat of geen sjoege meer geeft

Amsterdam gaat asjeweine

Amsterdam gaat asjeweine0 ?php the_title() ?>700 dagen geleden
De Kweker lanceert op Horecava de Amsterdamse Food Pitch 2018. Ambitieuze foodies maken kans om hun product daadwerkelijk in de schappen te krijgen.

De Kweker zoekt nieuw Amsterdams product

De Kweker zoekt nieuw Amsterdams product0 ?php the_title() ?>710 dagen geleden
Holland Foodz is grote producent van ambachtelijk gemaakt snoep, zuiveltak van bedrijf is vijf keer zo groot en distribueert nu ook Tony’s Chocolademelk.

Tony’s Chocolademelk heeft een nieuwe distributeur

Tony’s Chocolademelk heeft een nieuwe distributeur0 ?php the_title() ?>711 dagen geleden
Het Amsterdamse kledingmerk Daily Paper en Tropenmuseum lanceren collectie beaded bracelets, eerlijk geproduceerd in Zuid-Afrika door Africa Ignite.

Daily Paper en Tropenmuseum presenteren handgemaakte kralenarmbandjes

Daily Paper en Tropenmuseum presenteren handgemaakte kralenarmbandjes0 ?php the_title() ?>733 dagen geleden
Dennis de Borst van FEBO, Sander Lusink van Oger en Bianca van der Lee van Chaud Devant waren de finalisten voor de Amsterdamse Ondernemersprijs. Van der Lee is tot winnaar gekozen en volgt daarmee onder meer Atilla Aytekin (Triodor Software), Maarten Beucker Andreae (TTY Internet Solutions), Duncan Stutterheim (Oprichter ID&T), Philip Hillige (Skins Cosmetics), Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely), Henk Janssen (Lightwell) en Oos Kesbeke (Kesbeke Fijne Tafelzuren) op.

Bianca van der Lee van Chaud Devant wint Amsterdamse Ondernemersprijs

Bianca van der Lee van Chaud Devant wint Amsterdamse Ondernemersprijs0 ?php the_title() ?>753 dagen geleden
Jan Duijndam van Hoeve Biesland uit Delfgauw heeft OndernemersPrijs Haaglanden gewonnen. Ook Hop & Stork en ISIS Innovative Solutions In Space maakten kans.

Hoeve Biesland winnaar OndernemersPrijs Haaglanden

Hoeve Biesland winnaar OndernemersPrijs Haaglanden0 ?php the_title() ?>760 dagen geleden
Na twee eerdere samenwerkingen presenteren sportmerk Asics en de Rotterdamse sneakerboetiek Woei een nieuw speciaal model. Vanwege het tienjarig bestaan van WOEI ‘Patta’s et Pret a Porter’ wordt een exclusieve editie van de historische GEL Lyte III gelanceerd. Gebaseerd op de liefde van eigenaar Woei Tjin voor de jaren '80. De gekozen materialen zoals nylon  en reflecterende 3M elementen en de opvallende kleuren zoals rose van het ontwerp grijpen terug op dat decennium. Het originele model werd in 1990 uitgebracht. De toen onderscheidende, futuristische elementen zijn ook terug te vinden in deze heruitgave. Er is ook een een speciaal bijpassend jack ontworpen. De schoen gaat 4 november in de verkoop bij de winkel aan de Hoogstraat.

Asics en WOEI presenteren een nieuwe samenwerking

Asics en WOEI presenteren een nieuwe samenwerking0 ?php the_title() ?>780 dagen geleden
Het stadsfietsenmerk VanMoof haalt binnen 14 dagen het maximale crowdfunding bedrag van €2,5 miljoen op. een record. Nooit eerder is zoveel financiering opgehaald in een equity crowdfunding campagne op een Nederlands platform.

VanMoof breekt Nederlands record crowdfunding

VanMoof breekt Nederlands record crowdfunding0 ?php the_title() ?>783 dagen geleden
De Amsterdam Dance Event gekte is weer toegeslagen. Vijf dagen lang wordt er flink gefeest. FEBO komt met een limited edition snack met energieopwekkende werking om die hard partygangers op de been te houden: De Vlambal.

FEBO komt met energieopwekkende vlambal voor ADE-gangers

FEBO komt met energieopwekkende vlambal voor ADE-gangers0 ?php the_title() ?>789 dagen geleden
VanMoof kiest voor een crowdfunding campagne zodat haar rijders kunnen meeprofiteren van internationale groei. De afgelopen week hebben duizenden VanMoof-rijders de exclusieve mogelijkheid gekregen om als eerste te investeren in het bedrijf via Oneplanetcrowd. Dit kon al vanaf 250 euro. Inmiddels is er via deze weg al € 400.000 opgehaald. Nu is de campagne opengesteld voor iedereen. Het doel is om zo minimaal 1 miljoen euro op te halen. De campagne volgt kort nadat Slingshot vorige maand € 4 miljoen in het bedrijf heeft geïnvesteerd.

VanMoof gaat voor het crowdfunding record

VanMoof gaat voor het crowdfunding record0 ?php the_title() ?>797 dagen geleden
Slingshot investeert € 4 miljoen in VanMoof. Dat geeft mogelijkheid te voldoen aan internationale vraag naar designfiets met slimme technologie.

VanMoof trapt door miljoeninvestering Slingshot versneld naar buitenland

VanMoof trapt door miljoeninvestering Slingshot versneld naar buitenland0 ?php the_title() ?>804 dagen geleden
Texaco Neerduist langs de A1 bij Amersfoort is voor een pilot voorzien van de beroemde snackwand met de bekendste verse snacks van FEBO!

De befaamde snackwand van FEBO nu ook langs de A1 bij Texaco

De befaamde snackwand van FEBO nu ook langs de A1 bij Texaco0 ?php the_title() ?>812 dagen geleden
Maaltijdbezorger Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers (NLVVM) is oorspronkelijk initiatief van Domino’s Pizza, de Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. Ook SushiPoint en Johnny’s Burger Company nu aangesloten.

Vandaag is de eerste Dag van de Maaltijdbezorger!

Vandaag is de eerste Dag van de Maaltijdbezorger!0 ?php the_title() ?>831 dagen geleden
Drie Amsterdamse Foodbloggers serveren 28 augustus de eerste De Foodbloggers Awards in De Tropen voor de beste horecaconcepten.

Amsterdamse Foodbloggers serveren eerste horeca awards

Amsterdamse Foodbloggers serveren eerste horeca awards0 ?php the_title() ?>854 dagen geleden
ohnana startup festivaltenten Amsterdam

Nieuwe Amsterdamse festivaltenten bieden verkoeling

Nieuwe Amsterdamse festivaltenten bieden verkoeling0 ?php the_title() ?>886 dagen geleden
FEBO Grillburger grillburgersaus Kamp Seedorf

FEBO gaat befaamde grillburgersaus in een potje verkopen

FEBO gaat befaamde grillburgersaus in een potje verkopen0 ?php the_title() ?>893 dagen geleden
Bier CBS brouwerij

Aantal bierbrouwers meer dan verviervoudigd sinds 2007, Bammetjes Bier is zo’n nieuw brouwsel

Aantal bierbrouwers meer dan verviervoudigd sinds 2007, Bammetjes Bier is zo’n nieuw brouwsel0 ?php the_title() ?>915 dagen geleden
VanMoof Tesla

VanMoof introduceert nieuwe Electrified S met ludicrous mode

VanMoof introduceert nieuwe Electrified S met ludicrous mode0 ?php the_title() ?>922 dagen geleden
Duncan Stutterheim ontvangt Special Achievement Award tijdens DLEPA 2017

Duncan Stutterheim ontvangt Special Achievement Award tijdens DLEPA 2017

Duncan Stutterheim ontvangt Special Achievement Award tijdens DLEPA 20170 ?php the_title() ?>978 dagen geleden
Amsterdam ondernemersprijs

Genomineerden Amsterdamse Ondernemersprijs bekend

Genomineerden Amsterdamse Ondernemersprijs bekend0 ?php the_title() ?>1162 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!