Home | Nieuws | Humberto Tan laat mannen zitten

Humberto Tan laat mannen zitten

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Nieuws op 13/10/2016 om 22:09

The Men's Lounge prominent

Om de speciale collectie relaxstoelen te promoten die Humberto Tan heeft ontworpen voor Prominent is er een tijdelijke Men’s Lounge geopend. Nog t/m 16 oktober kunnen mannen in een 100 m2 grote pop-up store terecht die helemaal is omgetoverd tot Men’s Lounge. Terwijl de vrouwen de winkels afgaan kunnen alle mannelijke metgezellen – geheel kosteloos – dertig minuten lang ontspannen in de spiksplinternieuwe Humberto-fauteuil terwijl het vrouwelijke shopgezelschap de Kalverstraat leegkoopt. De mannen kunnen FIFA17 spelen op groot scherm (FIFA 17), zich laten scheren, series kijken, muziek luisteren maar ook om een gratis drankje of barista-koffie te nuttigen.

Prominent heeft als doel om Nederland iets relaxter te maken en zo ontstond het idee om de relaxlounge voor shoppende mannen te openen. De Men’s Lounge is vrijdag en zaterdag nog geopend tussen 11:00 en 18:30. Op zondag is de Prominent Men’s Lounge van 12:00 tot 18:00 geopend aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam.

Tags

Humberto TanHumberto Tan ProminentProminent

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!