Home | retail | Greetz bezorgt nog dezelfde dag met Red je Pakketje

Greetz bezorgt nog dezelfde dag met Red je Pakketje

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 22/01/2018 om 14:13

Greetz werkt voortaan samen met pakketdienst Red je Pakketje voor alle pakketten die dezelfde dag binnen Nederland bezorgd worden.

De klanten van Greetz kunnen op werkdagen tot 13:00 uur kiezen voor bezorging op dezelfde dag. Het gaat bij dit soort pakketten om de gehele cadeauservice van Greetz, zoals taarten, bloemen, ballonnen, dranken en andere gepersonaliseerde cadeaus.

Simen Schimmel (Oprichter en directeur): ”Met Greetz kan je altijd en overal op een unieke en impactvolle manier iemand verrassen, zelfs tot het laatste moment. Same Day Delivery is daarom ook erg belangrijk voor onze propositie. Zeker omdat attent zijn vaak impuls gedreven is. Daarbij is bijvoorbeeld een verjaardagscadeau alleen op de dag van de verjaardag relevant, daarna niet meer. Het hoge afleverpercentage  van Red je Pakketje’s Same Day Delivery sluit hier dan ook goed op aan.”

Greetz en Red je Pakketje hebben samen geïnvesteerd in een koppeling via Paazl. Hierdoor is de dienst van Red je Pakketje beschikbaar geworden voor alle webshops die gebruik maken van Paazl.

Tags

paazlpaazl Red je PakketjeRed je Pakketje GreetzGreetz same-day deliverysame-day delivery

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!