Home | retail | Geraldine Kemper lanceert tassenlijn met Decoded

Geraldine Kemper lanceert tassenlijn met Decoded

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 19/09/2017 om 20:12

Geraldine Kemper heeft samen met Decoded leren tassen voor mannen en vrouwen ontworpen. De collectie is onder meer te koop bij Hudson's Bay.

Geraldine Kemper reist voor BNN de hele wereld over en weet dus als geen ander hoe belangrijk goede reisbagage is. Kemper sloeg daarom de handen ineen met het Nederlandse lifestyle tassen – en accessoiresmerk Decoded. De 27-jarige presentatrice ontwierp eigenhandig een prachtige collectie leren tassen voor zowel mannen en vrouwen. Van hippe leren zwarte fannypack en roll-up tot strak vormgegeven aktetas, een sleek briefcase en classy weekendbag. En een in zowel zwart als mosgroen uitgevoerde iPhone case en handige paspoorthouder. De collectie wordt op 2 oktober gelanceerd en ligt vanaf 3 oktober in winkels als Hudson’s Bay, The Little Green Bag en A-Mac.

Een eigen urban travel tassenlijn stond al een tijdje op het wensenlijstje van de blonde presentatrice die wekelijks in het vliegtuig springt om reportages te maken voor BNN.  ”Het leek me zo tof een eigen tassenlijn te ontwerpen en dankzij de samenwerking met Decoded is het ook nog eens van echt mooie kwaliteit,” vertelt Kemper.

Na een ontmoeting vorig jaar tussen zowel Geraldine Kemper als Sven Beckers (het commerciële brein van Decoded) en Erik van Dalen (oprichter Decoded) sloeg direct de vlam in de pan en bleek hun gevoel voor style en kwaliteit te matchen. ”De samenwerking liep echt vlekkeloos. En ondanks dat ik veel op reis ben, heb ik er bovenop gezeten. Het is echt mijn kindje, ik heb me overal tegenaan bemoeid,” zegt Kemper.

Het stijlvolle tassenmerk Decoded ontwikkelt onder meer accessoires voor Apple producten, maar niet eerder ging het bedrijf uit Ridderkerk een samenwerking als deze aan. ”Net als wij van Decoded altijd producten maken die dicht bij ons staan, heeft Geraldine dat ook gedaan met haar eigen tassenlijn. Ze heeft de collectie precies zo ontworpen, zoals ze hem zelf het liefste wilde hebben en zoals ze is: reislustig,sexy en stijlvol,” geeft Beckers aan.

De gehele collectie is uitgevoerd in prachtig zwart klassiek zadelleer met daarop heel subtiel de twee letters GK gedrukt. Alleen de binnenzijde van de weekendtas is uitgevoerd in canvas om ervoor te zorgen dat de tas niet van zichzelf al veel te zwaar zou worden. De iPhone case en paspoorthouder zijn in zwart en full grain leather uitgevoerd.

De Nederlandse topfotograaf Paul Bellaart heeft de collectie in beeld gebracht met zwart wit foto’s van Geraldine Kemper. Alleen al de foto’s – die geschoten zijn in het rauwe, maar stijlvolle Rotterdam – zijn een lust voor het oog. ”Ik ben zo blij met het eindresultaat, het is net alsof de beelden geschoten zijn in New York. Het ziet er zo cool en stijlvol uit. Bellaart heeft de uitstraling van de collectie prachtig in beeld vertaald,” sluit Kemper trots af.

Tags

DecodedDecoded Geraldine KemperGeraldine Kemper A-MacA-Mac Paul BellaartPaul Bellaart The Little Green BagThe Little Green Bag Hudson’s BayHudson’s Bay

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!