Home | Nieuws | Genomineerden Amsterdamse Ondernemersprijs bekend

Genomineerden Amsterdamse Ondernemersprijs bekend

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Nieuws op 10/10/2016 om 13:53

Amsterdam ondernemersprijs

De Amsterdamse Ondernemersprijs is de beloning voor de ondernemer die creatief en innovatief is, de lat steeds hoger legt en zijn medewerkers dagelijks weet te motiveren. Lightwell en Tony’s Chocolonely wonnen de prijs eerder. De tien genomineerden voor dit jaar zijn nu bekend gemaakt.

Onder de genomineerden voor de Amsterdamse Ondernemersprijs 2016 zijn onder meer Peter Warman van Newzoo (onderzoeksbureau op het gebied van global games, e-sports en mobile intelligence, het levert hun klanten market trends, big data analyses, klantinzicht en meer) en Sander Groet van A’DAM Toren.

Ook Nina Poot (ANNA+NINA), Susannah van Rabenswaay (Het kinderhonk), Oos Kesbeke (Kesbeke fijne tafelzuren), Rogier van Camp (Leapp Group International),  Christiaan Brester (LENS-energie), Tomas de Smidt (Rederij ’t Smidtje), Marijn de Rooij (Student Verhuis Service) en Rene Jepma (Van Dam Machine Europe) zijn genomineerd.

De winnaar wordt op woensdag 16 november gekozen tijdens de Week van de Ondernemer in Taets Art and Event Park in Zaandam. De finalisten presenteren zich dan aan zo’n 1.000 Amsterdamse ondernemers. De jury en het publiek kiezen vervolgens de Amsterdamse Ondernemer van het jaar.

Tags

NewzooNewzoo A'dam torenA'dam toren Tony's ChocolonelyTony's Chocolonely leappleapp LightwellLightwell Amsterdamse OndernemersprijsAmsterdamse Ondernemersprijs

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!