Home | retail | Geen grap, Coolblue pakt de fiets

Geen grap, Coolblue pakt de fiets

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 03/04/2018 om 13:21

Coolblue is eerste e-commercebedrijf in Europa dat kleine pakketjes zelf per fiets bezorgt. De ludieke aankondiging was dus inderdaad toch geen grap.

Coolblue is het eerste grote e-commercebedrijf in Europa dat ervoor kiest om kleine pakketjes zelf per fiets te bezorgen. Coolblue fietst in Eindhoven en Den Haag en dit wordt uitgebreid naar alle grote Nederlandse steden. De ludieke aankondiging vorige week was dus inderdaad toch geen grap.

Met deze nieuwe bezorgservice wil Coolblue haar klanten heel erg blij maken. Zo hoeft niemand een hele dag thuis te blijven wachten op een pakketje. Klanten krijgen hun bestelling de volgende dag in een tijdvak van 1 uur geleverd. Een kwartier van tevoren ontvangen ze een sms met het exacte tijdstip van bezorging.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: ”Je pakketje wordt met een glimlach bezorgd vanuit de Coolblue-winkels, door échte Coolblue’ers. En we komen sowieso. We bellen 3 keer aan, bellen je op of roepen door je brievenbus. Je kan ons niet missen.”

Vandaag vertrokken de eerste goedgevulde pakfietsen vanuit de Coolblue-winkels in Eindhoven en Den Haag. Voor wie in deze steden bijvoorbeeld een laptop, mobiele telefoon of koptelefoon bestelt, is de kans groot dat ze de volgende dag een vrolijke Coolblue’er voor de deur hebben staan.

”En misschien wel het mooiste aan CoolblueFietst: het is groen. En blauw natuurlijk. Heel blauw,” zegt Pieter Zwart.

CoolblueFietst wordt nu trapje voor trapje uitgebreid naar alle grote steden in Nederland. Daarvoor is Coolblue nog op zoek naar minstens 250 Pakketverzorgers.

Tags

fiets bezorgingfiets bezorging CoolblueFietstCoolblueFietst CoolBlueCoolBlue

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!